of coplukte aranirsan cople karsilasirsin. genellemelerden asiri rahatsiz oluyorum. cevremdeki tum kadinlar adil, merhametli ve sevgi dolu. ayrica turk bayan deyip asagilamak nedir ya? bu milletin atalari, analari kalkar birer birer yuzunuze tukururdu.
Haddini bil. Zoruna gittiyse ki gitmiş. Bence seni kenara alalım. Sanki çok meraklıyım? Böyle konuşmaya. Geçmişteki atalarımıza bir şey mi diyorum. Onları sizler kirletiyorsunuz. Senin gibi düşünenlere..
turk bayan nedir o halde? bir uctan bahsediyorsaniz diger uca da soz hakki veriyorsunuz. yabanci bayanlar bas taci olmus turkler nankor olmus, ne diyecegim tabi derim dedigimi.
ne alinmasi? alindigimi kirk kere soylersen alinmis olmuyorum. he sinirlendin dersen evet derim. kufur etmedin tamam da asagilama apacik sekilde var. guc para tip derken herhalde olumlu olarak bir durumdan bahsetmedin. bunu tercih eden kadinlara alenen asagilamis oldun.
Sen hayatında asagılanmak görmemişsin. Böyle tepki verdin ya. Demekki ne kadar doğru söylediğimi söylüyormuşum. Tartışma cıkarma. Benim kimseyle sorunum yok.
pardon ya asagilanmanin azi cogu mu olur? kafayi yemissin. kullanip atilmak (alttaki yorumlardaki ifaden) bir iltifat olmaliydi. yazik sana. sana donmeyen kadinlar zor degil, akilli. hadi eyvallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çünkü günde 50 abaza yazdıkları için
Bro sanki o güclü olanlar abaza değil.. :) Hepsi kullanıp atıyorlar. Neyse :)
of coplukte aranirsan cople karsilasirsin. genellemelerden asiri rahatsiz oluyorum. cevremdeki tum kadinlar adil, merhametli ve sevgi dolu. ayrica turk bayan deyip asagilamak nedir ya? bu milletin atalari, analari kalkar birer birer yuzunuze tukururdu.
Haddini bil.
Zoruna gittiyse ki gitmiş. Bence seni kenara alalım. Sanki çok meraklıyım? Böyle konuşmaya. Geçmişteki atalarımıza bir şey mi diyorum. Onları sizler kirletiyorsunuz. Senin gibi düşünenlere..
turk bayan nedir o halde? bir uctan bahsediyorsaniz diger uca da soz hakki veriyorsunuz. yabanci bayanlar bas taci olmus turkler nankor olmus, ne diyecegim tabi derim dedigimi.
Diyemezsin..
Nedeni haksızsınız.. :)
aynen siz cok haklisiniz cunku bize laf birakmadiniz.
Ben yeni nesilden bahsettim. Üzerine alındın baya belli. Neyse sen haklı cık yine. Sorun değil
ne alaka. yeni nesil istedigine vardigi icin zorunuza gidiyor herhalde. kimse sizin asagilik kompleksinizi cekmek zorunda degil.
Asağılık?
OO sen baya alınmıssın. Benim kımseye aşaladığım yok. Küfü etmedim bir şey yapmadım...
ne alinmasi? alindigimi kirk kere soylersen alinmis olmuyorum. he sinirlendin dersen evet derim. kufur etmedin tamam da asagilama apacik sekilde var. guc para tip derken herhalde olumlu olarak bir durumdan bahsetmedin. bunu tercih eden kadinlara alenen asagilamis oldun.
Sen hayatında asagılanmak görmemişsin. Böyle tepki verdin ya. Demekki ne kadar doğru söylediğimi söylüyormuşum. Tartışma cıkarma. Benim kimseyle sorunum yok.
pardon ya asagilanmanin azi cogu mu olur? kafayi yemissin. kullanip atilmak (alttaki yorumlardaki ifaden) bir iltifat olmaliydi. yazik sana. sana donmeyen kadinlar zor degil, akilli. hadi eyvallah.
Rabbimden tek dileğim.
Böyle kendini beğenmiş ukala ve egoyla bir yere varamazsın. Beni tanımadan egonu gösterdin ya helal olsun. Hadi eyvallah...
Hayatimin en guzel iliskisini yabanci biri ile yasiyorum. Genclestim resmen. Doğu avrupa kadinlari > Turk kizlari
Aşka baktım mutlu olamadım. Paraya daha bakmadım belki bakarım bilemiyorum.
Zor seviyoruz zaten bizde
Yokluktan geliyorlar normal güçten etkilenmeleri
nasıl zor gayet basit ve kolaylar bence
Demekki güc var sende.. :) Cunku anca ona bakarlar.
yani işte bende onu diyorum ona bakan kadın basittir ve gerekeni yapman gerekir :)
Ben güce bakanlara acayip kılım.
Demek akıllı kadınlarımız var