Hayatına dair beni alakadar etmeyen mevzuların derinine inmek istemem mesela. Bir insanı ne kadar detaylı tanırsanız o insanın rahatsızlık duyacağınız yönlerini o kadar çok görmüş olursunuz...
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yaklaşım. Tanıdığımız kadar mesafe veririz ve huzurla yaşarız.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. İlişki maksadından asılı yani evleneceğim kişinin her saçının teline kadar tanımak isterim. Arkadaşsa kndi anlattığı kadar kafi olur ama doğru bulmadığım yoldaysa bunu bilmm lazım arkadaşlık yapamam yani, işle bağlı mesela müdürse akli dengesi normal olması sapık olmaması yeterli, iş arkadaşlarıysa hiç tanımasam da olur :) Ama uzun itibat urduğum insanları tanımak hoşuma gidiyor patron. Önemli olan tanıdıktan sonra pişman olmayasın.
117 Yorumla- +1 yıl
Evet, gayet ayrıntılı ve güzel bir yorum.
- +1 yıl
Buradayım toprağım.
- +1 yıl
Hep buradayım.
- +1 yıl
Senide toprağım.
- +1 yıl
@superpsikolog Siz psikolog musunuz
- +1 yıl
@yαdѕıмɑ Hayır kardeşim, bu sadece bir nick.
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
@yαdѕıмɑ Nickler bu sebeple gerçeği yansıtmıyor.
- +1 yıl
Yok toprak, gerçek hekimlerimizin, psikologlarımızın gölgesi bile olamayız.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Zamanla, bilmem gereken kadar tanımak isterdim. Bir insanı birden ya da her şeyini bilmek sıkıcı olabilir diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe yavaş yavaş tanımak en güzeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayatın gerçeği budur. Zamanla, olaylarla ve durumlarla tanımak. Bu sebeple evlilik öncesi çok az birbirini tanıyan kişilerin evliliği daha uzun sürüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. tanıdıklarım hayal kırıklığı oldu tanımamayı tercih ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Tanıdığım ve tanıyamamış olduğum herkes bana hayatı öğretti.
+1 yılBir insanı tanıdıkça..
aslında hiç tanımadığını fark ediyorsun
Bu derin bilinmezlik..
Seni kendine çektiği kadar itmesi de mümkün..
Lakin..
Birisinin yalan söylediğini anlayacak kadar tanımak istemesem de tanıyorum ben maalesef..
sonra yalanlara inanmış gibi yapmak zor olsa da kabullenmek zor11 Yorumla- +1 yıl
Tanıyınca hak ettiği değeri anlarız.
+1 yılÇok samimi olduklarımı (dostumu), yine hayat arkadaşımı, daha iyi tanımak isterim...
Bu belki bana sonuç olarak; ya çok acı verecek (hayal kırıklığı), ya da daha çok güven tesis edecek...
Bu riske değer diye düşünüyorum...
Yaslanacağım, detleşeceğim, güveneceğim ve seveceğim birisi için bu çok önemli...
Diğer türlü samimi olmadıklarımı, daha iyi tanıma gereksinimi olmuyor...31 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum. Gerçekten böyle olmalı.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİletişimde olduğum kişinin mesajlarına, muhabbetine ilk hevesimle karşılık vermeyişlerimin başlangıcı, aslında "sanırım artık sizi tanımak istemiyorum" yoluna çıkıyor.
Yalanlar, yanlışlar, hatalar yahut sakarlıklar...
Her biro kısmen aşılabilir. Uygun değildir minik bir yalan söyler, dert etmem ki bunu. Minik yanlışlar yapar ama devamında tolere edebileceğim kadar güzelliklerle gelir bana. Hayat kısa, kusursuz dost da ilişki de olmaz. Ama hevesimi kırarsa, ama şevkimi kırar ve hak ettiğim ilgiyi vermezse işler değişir.
Hâla hayatımda tanımaya can attığım insanlar var elhamdülillah, vâr olsunlar.23 Yorumla- +1 yıl
Güzel insanlar hayatınızda hep olsunlar.
- +1 yıl
Bilmukabele, sizin de.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılBir insanı gerektiği kadar tanırım bu bendeki değerine göre değişir tabi
yalan söyleyip söylemediğini belki hemen anlayamam ama anladığımda artık benim için basit bir insandan ibarettir
Basit insanları daha fazla tanımaya da zaman israfı ama yinede ders niteliğinde iyi bir insan bilgisi21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bi le yaklaşım.
+1 yılBir insanı doğru bir şekilde tanımak isterim.. Hayal kırıklığı çok derin oluyor sonrasında..
Melek sandığım, gözümde büyüttüğüm insanların attığı kazık çok derinden etkileyip kırıyor beni..
Bunun için ben her insanı doğru tanımak istiyorum, sonrasın da ağlamamak için.
Bunun içinde artık kimseye en başta 💯 puan vermiyorum.
Tanıdıkça, tanımaya başladıkça, gözlemledikçe artıyor ya da eksiliyor verdiğim puan..11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok güzel bir yöntem.
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimseyi ondan sıkılacak kadar iyi tanımak istemiyorum.
28 Yorumla- +1 yıl
Evet, bazen tanıyıp kaybetmek istemiyoruz.
- +1 yıl
Kaybetmekle ilgisi yok, zamanıma yazık olur.
- +1 yıl
O zaman daha fazla zaman ve emek vermemek için hemen tanımalıyız.
- +1 yıl
Buna katılmıyorum.
Gereğinden fazla bir tanıma eylemine girmemek gerekir bence. Benim bahsettiğim konu zamanı keyifli geçirmek varken neden birinden sıkılmama neden olacak bir detayın üzerinde tüketeyim ki.
Yani bu tarz bir durum, zamanı verimli kullanma diyebiliriz buna. - +1 yıl
Anladım. Bu da farklı bir yaklaşım ve farklı bir pencereden bakmayı öğretti.
- +1 yıl
Olabilir. :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanları tanımayı seviyorum hemde herşeyiyle. bana göre bir insanı tanımak , farklı bir perili köşke girmek gibi bir sey gizemler , acıları, mutlulukları, akılları , fikirleri bunları bilmek çok güzel bir şey. hatta bazıları karşımızdaki insanların değiştiğinden şikayet ederler. oysa ben onların değişmelerini bile seviyorum onu değiştiren sebep acaba neydi?
11 Yorumla- +1 yıl
Her insan bir kitap, bir orman veya bir okyanus. Değişiminde bazen o, bazenn etkiliyiz
+1 yılİlgimi çektiği yere kadar tanımaya çalışırım.. Sonrası değişir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok güzel bir sistem.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen artik gayet munzevi, insanlardan izole ve asosyal yasamayi sectim, baslarda zor olsa da artik cok iyi hissediyorum. kimseyle ugrasasim, vakit geciresim gelmiyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende kısmen yapıyorum.
+1 yılÇok doğru bir tesbit. Yalanlarla tanıyıp sonradan inkisar-ı hayale uğramaktansa hiç tanımamak isabet olur.
32 Yorumla- +1 yıl
Tanımazsak her yalanlarına inanırız
- +1 yıl
Evet oda doğru tanımadanda bilemeyiz.
+1 yılAksine çoğu insanı daha yakından tanımak isterim bazılarının içinden çok güzel insanlar çıkıyor ama çoğu uzaktan iyi yakından ruh emici
32 Yorumla- +1 yıl
Sen tanıdıkça çözersin ve bir süre sonra ilk cümlesinde bu kişi şu model dersin.
- +1 yıl
Evet bazı insanları yakından tanıdıkça daha çok seviyorum 😊
+1 yılNe kadar tam olarak artık o kişiyi tanıdım desekte insan bu illa ki şaşırtabiliyor. Kimseyi tam anlamıyla tanıyamıyoruz ama gerçek kişiliklerini fark edecek kadar tanımak isterdim.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten asıl amaç zarar görmeyecek kadar tanımak.
+1 yılYani ben tersini düşünüyorum. İlişki anlamında da arkadaşlık anlamında da iyice tanımam lazım. Eğer zaten tanıdığım zaman benle uyumlu olmazsa ilişkimi keserim
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen böyle düşünmek iyidir. Ama biraz can yanmasına hazır olmalıyız.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörsel anlatıyor zaten ne derece gerektiğini
hayal kırıklığına uğratmayacak kadar Tanısam yeterli 🤷♀️23 Yorumla- +1 yıl
Evet çok haklısın. Bir yazar cümlesi okudum.
- +1 yıl
Nerde okudun 🤔
- +1 yıl
Sen yazdın. Sen bir yazarsın :)
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bir insanla yan yana olacaksam dibine kadar tanımak isterim. Tanımadığım birisiyle de ancak denk gelirse sohbet eder, geçer giderim.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, olmazsa olmaz değil.
+1 yılİnsanlar uzaktan daha sempatik daha sevecen daha güvenilir samimi vs falan ama yakınlaşınca biseyler oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında o bizim gözümüzün bozuk olmasından kaynaklanıyor. Uzaktan kirpileri sincap sanıyoruz. En güzeli yanımıza gelip tanıyıncaya kadar karar vermemek.
- +1 yıl
Bizim gözümüz bozuk değil yaw onların kalbi bozuk :)
- +1 yıl
İşte uzaktan karar vermemek bu sebeple iyi. Yanımıza geldiklerinde kalplerinin kokusunu hemen duyarız.
Tanıyamayacağım, bana kapalı birini ne yapayım? Yüzeysel değilim, Yalan bile söylese o yalanı neden söylediğini anlamak isterim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu harika. Her ne ise yüz yüze gelmek isteği büyük bir onur ve cesaret göstergesi.
+1 yılKötü yönlerini görecek kadar tanımak isterim herkesi gerçek yüzlerini görecek kadar sadece iyi taraflarını görüp iyi insan demek bana ters.
14 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler. Hayatın gerçeği bu işte.
- +1 yıl
Teşekkürler. Keşke herkes bu gerçeğin farkında olsa. Sonuna kadar insanları tanısalar.
- +1 yıl
O zaman hepimiz aynı oluruz. Aksine, dünyanın ilk gününden bugüne birileri daha akılcı davranmakta bizi geçiyor.
- +1 yıl
Evet haklısınız, ama ben yinede insanları iyice tanıyım 😊
Tam olarak tanıdım dediklerimden soğudum. Kimse 4*4'lük değil ama bazıları da hiç çekilmiyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Ben bazen tanıdıklarımdan tahmin etmediğim den fazla mutluyum🙄
- +1 yıl
Çok haklısınız. Keşke en baştan maskesiz gelseler.
Ne olursa olsun kimseyi tamamen tanıyamayız. Bildiğim kadarı ile idare ederim
22 Yorumla- +1 yıl
Bu da güzel. Zamanla nasılsa boyalar dökülüyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana ne kadar tanıtmak isterse o kadar.
Fazlasına ihtiyacım yok.
Fazlası can yakıyor.24 Yorumla- +1 yıl
Bu muhteşem bir tespit reis.
- +1 yıl
Fazlası, beklenti oluşturur. Bu yüzden fazlası zarar başkan.
- +1 yıl
Doğru diyorsun reis.
- +1 yıl
Eyvallah Başkan..
+1 yılTanimak istemem artik. Tanidikca insanlarin gercek yuzunu gordukce soguyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Tanımak; insan ile yaratık arasındaki farkı görmek demektir.
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç tanımadığım gibi kalsin herkes tanımak istemiyorum ☺️
25 Yorumla- +1 yıl
Çok can yakıyor tanımak.
- +1 yıl
Sosyal mesafeyi sen icat ettin demek 😂😂
- +1 yıl
Suç gibi ama galiba çok kişinin işine geldi
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yeteri kadar insan tanıdım. Şu tanıdıklarım biraz ölüp azalsın yenileri de lazım değil.
11 Yorumla- +1 yıl
O zaman korona size hediye oldu :)
+1 yılYani sevdigim ve deger verdigim ise dibine kadar tanimak isterim
11 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru.
+1 yılKimseyi tam anlamıyla tanıyamazsınız. Mutlaka göstermediği bir yüzü vardır.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu çok çok doğru.
- +1 yıl
Öyle maalesef
- +1 yıl
Gerçi o kişilerde kendilerini tanımıyorlar, o kadar çok maskeleri varki, gerçek yüzlerini aniden bir camda görseler bu kim derler.
+1 yılHitap etmek için ismini bileyim yeterli, fazlası zarar.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yaklaşımı alkışlıyorum :)
O bana kendini actigi kadar tanimak isterim.
Sonunda ne olacaksa olsun.11 Yorumla- +1 yıl
Cesurca bir adım.
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kötülüklerini görmediğiöe, eyvahlanmayavak kadar tanısam yeter🙂
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz dikkatli adımlar gerekli.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğlu..
Değişkendir.
Ne kadar tanıdık desek te;zaman ve yaşanılanlar insanı değiştirir..15 Yorumla- +1 yıl
Maalesef bu çok doğru. Değişimi menfaatlerimizmi, beklentilerimizmi belirler sizce?
- +1 yıl
Aslında hepsi..
Bazen hayatın getirdiği zorunluluklar..
Bazen hayatta beklenilen aşırı istekler..
Bazen şehvet..
Bazen nefsimiz..
Bazen de hedeflerimizin üstündeki bizi bekleyen sürprizler.. - +1 yıl
Çok katkınız oldu bu yorumla. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Sadece nacizane görüşüm. - +1 yıl
Sağolun
- Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanaları tanıdıkca uzaklaşırsın o yuzden tanımamak en iyisi
13 Yorumla- +1 yıl
Ama tanımadan sevemeyiz
- +1 yıl
Sevmek icin tanimak gerekmiyor bazen bir gülümsemeye bile aşık olabiliyor insanlar
- +1 yıl
Bir gülümsemeye aşık olmak sevme isteğidir.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek yüzlerini görene kadar tanımak isterim ki hiç değilse yol yakınken döneyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence mantıklı.
birini tamamen taniyarak onu o şekilde kabul ederim. Bana uymazsa mesafe koyarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu mantıklı.
+1 yılTanımak istemiyorum artık , kadınlar zarar veriyor bana , ya bir insan sevgilisini neden aldatır ki?
17 Yorumla- +1 yıl
Tanımak iyidir aslında. Gereksiz emek ve zaman kaybını engeller.
Aldatanlar ezik varlıklardır, çünkü karakteri olanlar kolayca ayrılıp kendi yoluna gidebilir. - +1 yıl
İntihar düşünüyorum knaka ben artık :D
- +1 yıl
Abi inanabiliyor musun ya güvendim ben ona :D
- +1 yıl
Sonsuz güven hatadır ve intihar en büyük yanlıştır.
Kurtuldun diye beni kutlama programına davet edeceksin sandım. - +1 yıl
Abi ya :D
- +1 yıl
Ya ben çok yanlış anlamışım olayı o hırsla.. @kahveligunler_ Seni seviyorum sevgilim♥ O sinirle buraya yazdıklarımın farkında bile değildim
- +1 yıl
Ön yargılı olmamak, her gördüğümüze ve duyduğumuza karar inanmamak, İntihara ehmen karar vermemek lazım :)
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir ölçütü yok esasen bence istediğimiz kadar tanımış olalım yinede tanıyamamış oluyoruz günün sonunda..
15 Yorumla- +1 yıl
Çünkü eskiden iki yüzlü diyorduk ama bugün kendilerine gerçek yüzünüzü bulun desek, bir maske okyanusuna düşecek kadar çok maskeleri var.
- +1 yıl
Devlet maske takın derken insanlar olayı yanlış anlamış sanırım..
- +1 yıl
Hayır, biz sayısız maskeyle dolaşınca, Allah ceza olarak bize sabit maske verdi.
- +1 yıl
Burdan da sosyal mesajımızı verelim maske şart !😂
- +1 yıl
Maske ve mesafe şart 😂
+1 yılAnlattığı kadar tanıyoruz. Gerisi muamma.
21 Yorumla- +1 yıl
Dikkatli dinlesek, o zaten yalanları arasında gerçek kendisini anlatır.
Kimseyi tamamen tanıyamayız ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, ama kar zarar seviyesini anlarız
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Gerektiği kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bu çok doğru.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerektiği kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru.
+1 yılHımmm güzel söz güzel espiri😂
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim burda fenomen olması gereken üyelerden birisisiniz bence yolunuz acık olsun
- +1 yıl
Bu sizin güzel düşünceniz. Femomen olmak benim için uzak ve ağır bir yük.
- +1 yıl
Hahhahaha ne yükü varki herkes begeni yapıyor yorum bile yapmamıyor zahmet edip takip de etmiyorlar hahahahahahahah
- +1 yıl
:)
Kişilik & Karakter konusunda 744 cevap paylaştı. Doğru söz
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası