Bir insan tanımak ister misin?

Tabiki bu insan ben oluyorum :) Burada garip olan şey ise bir şekilde bu yazdığım satırları okuyor olman. Bilmiyorum beni tanımak sana ne katar ama kaderin eğer beni tanımanı istiyorsa okumaya devam et :) Tabi yazının sonunda 1.5 dakikamı geri verin diyeceksen okumayı burada bırakabilirsin ama bunu okumadan bilemeyeceksin değil mi? :) Her neyse biraz kendimden bahsetmek gerekirse dengesiz biriyim. Söylediklerim ve hissetiklerim birbirinden farklı şeyler. Bazen size söylediklerimin gerçeği mi yoksa benim olmasını istediğim ama hiç olmayacağını bildiğim bir gerçeği mi anlattığımı hiç bilmeyeceğiniz gibi :) kafa karıştırıcı dimi? Varın siz bide benim kafamın içini düşünün. Bunları yazarken sen ne düşünüyordun oğlum diyede sorabilirsiniz. Açıkçası bende bilmiyorum. Kendimi anlatma kısmına geçersek gazozu severim. Hemde öyle böyle değil :) sebebi ise bir zamanlar çıktığım bir kıza gazoz içmenin bana çok iyi geldiği ve iyi hissettirdiği yalanıydı. O yalan şimdi gerçek oldu :) ayrılık acısı dost kazığı hayatın zorlukları derken iyice gazoz manyağı bir adam oldum :) Geçiyor mu derseniz tabiki geçmiyor ama amirr khanın 3 idiots fimindeki all is well metodunu bende gazoz olarak uyguladım :) her neyse hayattaki görüşümü sorarsanız eskiden insanlara katlanamaz ve bana yapılan yanlışları affedemiyordum. Şimdi ise hiç kinseyi şeyime takmıyorum : ) şeyime :) anladınız siz onu :) ilişki durumum ise karışık değil karmakarışık kaos alanı gibi :) insanlarla ikili ilişkim zayıf olduğu için pek uzun süreli olmuyor malesef. Karşısındakinin ne mal olduğunu anlayan her kız tpukluyor malesef :) yazının bu kısmına geldiğimde ise bu kısmına kadar gerçekten birinin okuyup okumadığını merak etmek oldu :) lütfen bu kısmı okuduysan yoruma içtim gazoz kalmadım aç bu kadar yazıya ne gerek vardı mıydı hiç yazar mısın? Sebebini sorarsan sektir et :) yazım burada sona eriyor o yüzden eğer okuduysan buraya kadar kib ve hoşçakal dostum/bacım. Günün güzel geçmesi dileğiyle hoşçakal...
Bir insan tanımak ister misin?