yeni tanışmaya çalıştığım birine asla özel sorular sormam, benim için öncelik kendini nasıl ve ne şekilde ifade ettiğidir, zaman o insandan neler çıkacağını tahmin edebiliyorsunuz, örneğin kadın erkek ilişkileri hakkındaki fikri çok önemlidir mesela.. daha çok tanımaya yönelik şeyler olabilir sorması o iletişimdeki uyum, akışına bıraktığınızda geçen zaman keyif veriyorsa samimiyeti kurabilirsiniz...
Bu çok başka bir konu, ben sarışın mavi gözlü erkekleri çekici bulmuyorum mesela, yazım dili aşırı bozuksa hiç diyaloğa girmem bile, herkesin güzellik algısı ve kriterleri farklı yanı sıra fiziksel olarak çekici bulduğumuz biriyle cinsel anlamda bir şeyler yaşamayı tercih edebilir ya da kısa süreli diyaloglar kurabiliriz ama birlikte paylaşacak bir şeyleriniz yoksa, ortak zevkleriniz, ilgi alanlarınız ya da fikirleriniz yoksa uzun süreli dostluk ya da ilişki kuramazsınız. Tabi siz erkekler genelde ilkini tercih ediyorsunuz zaten.
Son cümleye kadar mantıklı konuşuyordun da yine klasik tc kızı moduna dönüş yaptın, bütün erkekler aynı zaten size göre, hepsi abaza, sapık, hep belaltı düşünür, hiçbir duygusu yoktur, tamamen pipisine odaklı yaşar, kullanır atar falan.
Ben yargılamak için söylemedim, erkeklerin önceliği cinsellik ve bunu kendileri de kabul ediyor zaten ama sen biz ince, duygusal ve hassas varlıklarız diyorsan ben yine de inanmam. Herkes kendi adına konuşsun, ben yorum yaparken erkeklerden duyduğum görüşleri baz alıyorum.
Ben öyleyim, ayrıca robot değiliz bizlerde hislere sahip canlılarız cinsel hormonlarımız sizden daha fazla üretiliyor diye bizi seks makinesi falan sanmanız doğru değil.
Cinsiyet ayrımı yapmadan söylüyorum çünkü kadınlar da erkeklerden kaslı olmasını, yakışıklı olmasını ya da zengin olmasını bekleyerek benzer sorular sorabiliyor. Genelleme yapmak hiçbir zaman için doğru değil, sadece gözlemlerimi aktardım.