2019 un ağıstosundan beri evden dışarı çıkmıyorum hapis hayatı yaşıyorum. İşlerimden dolayı. Ve çok pis bunaldım. İşlerim yoğun. 2022 ye kadar evden çıkamıyorum. dış dünyayı unuttum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum gençliğim tamamen evde geçti senelerce hiç dışarı çıkmadım hâlâ çıkmıyorum
Sen neden çıkmıyorsun
Sosyalfobi agorafobi çekingenlik özgüvensizlik yüzünden
Oha. Senin bu saydıklarından bendede var. İnsanlarla yüz yüze konuşamıyorum. Ailemden bile utanıyorum.
Aynen ben 32 yaşına kadar kendimi aşamadım hep kapanık yaşadım maalesef ömrüm gençliğim hep evde geçti gençliğimi hiç yaşayamadım hayatım yok ortada geçmişim bomboş
Aslında bu bizim elimizde olan bir şey değil. Karakterimiz bu. Çevreden çok aşırı tepki alıyorum ama düzeltemiyorum. İşimiz baya zor. Çevrede bizi böyle kabul edecek. Çevremde de bir sürü insan var bu durumu yaşayan.
Peki işte falan çalışmayı düşünüyormuşum ilerisi için planın var mı
Evet bak işte bunu kimse anlamıyor herkes diyor istersen düzelirsin değişirsin açılırsın ama öyle değil yasamayan anlayamaz bilemez bu durumu ben 32 yaşındayım çocukluğumdan belli çekingen utangaç içime kapanık sessiz pasif asosyal özgüvensiz biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım istesemde değişemedim düzelemedim bu yaştan da herşey daha zor ben hep dışlandım ezik görüldüm hiç arkadaşım çevrem olmadı hiç sevgilim bile olmadı hep işsiz asosyal eve kapalı yaşadım gençliğimi istemeyerek evde geçirdim dışarı çıkamadım sosyal olamadım hayata atılamadım 10 15 senedir bende gençler gibi dışarı çıkmak çalışmak gezmek sosyal olmak sevmek sevilmek hayatımı kazanmak yaşamak istedim ama başaramadım zamanla daha da kapandım kimse anlamıyor kişiliğim böyle benim
Ben insanlarla iletişimi kestim. Beni böyle kabul edenlerde var. Kendimi işe verdim. Sende öyle yap.
Sen iş yüzünden bu durumdasın herhalde ama ben işsizim gençliğim tamamen eve kapalı işsiz asosyal yalnız geçti senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum hayattan tamamen koptum dış dünyayla alakam kalmadı ölü gibiyim aynı
Ben önceden de böyleydim. Kendimi işe verince özgüvenim biraz artıyor. Evde internet üzerinden bir şeyler yapmaya çalış. Kendine bir uğraş bul.
Ben 10 15 senedir boşa geçen gençliğime yanıyorum ağlıyorum evde bunalarak sıkılarak yaşamaktan motivasyonum kalmadı internetten ne yapılacak ki bir şeye heves ediyorum başlıyorum ama sonra yine dağılıyorum senelerdir boşluktayım psikolojim berbat hayatım gençliğim heba oldu işsiz asosyal parasız yalnız mutsuz geçti gitti ömrüm
Geçmişi düşünmeden bir yerden başla. İnsanların çoğu internetten para kazanıyor (YouTube...) yazılım kursları falan var sertifika lı. MEB’in kursları var. Kendini geliştir
32 yaşındayım bu yaşıma kadar evde durdum yani benim mesleğim bile yok hiçbir şey yapamıyorum internetten bile para kazanamıyorum gençliğim böyle boşa geçti hiçbir şeyden anlamıyorum anlasamda bu kişilikle yapamam zaten
Bir gelirin var mı peki
Hayır ne geliri ben bu yaşıma kadar parasız yaşadım ailemle yaşıyorum ama hep evde durdum zaten evden hiç dışarı çıkmıyorum asosyalim masrafım yok gençliğimi tamamen böyle parasız asosyal evde geçirdim
😔😔😔 peki hayatını değiştirmek istiyormusun yoksa böyle mi yaşayacan
Bu yaşıma kadar istesemde değişemedim bu yaştan sonra da herşey çok zor çünkü hayata geç kaldım hayatı kaçırdım gençliğim heba oldu
Bir yerden başla böyle hayat zor çekilir. Geçmişe takılı kalma seni mutsuz eder. Sen ileriyi düşün
Gençliğimi yaşayamadım içimde kaldım herşey yani 10 15 sene önce de evde böyle bunalarak sıkılarak yaşıyordum ama hiç açılamadım çıkamadım maalesef kişiliğim izin vermedi vermiyor ben evde çürümeye mahkumum herhalde
Psikoloğa git. Yardım al. İleriki yaşlarında pişman olmadan iyileş. Hayatı yaşa. Yaşın daha genç.
10 15 20 senedir pişmanım zaten ben 32 yaşındayım ama hayatım 0 dan ibaret
İşte bir yerden başla. Yaşın genç. Geçmişi unut hayatı sevmeye çalış zamanla düzelirsin
10 15 20 sene öncede böyleydim istesemde evden çıkamıyordum sosyal olamıyordum işe giremedim çalışamadım gezemedim eğlenemedim olmuyor ilkokulda ortaokulda lisede hep sessizdim kimseyle konuşmadım sonra da tamamen eve kapandım zaten
Nasıl yani hiç mi çıkmadın
bu depreyon dan kurtulamk için deplasmana git
camdan bak arasıra.