Her kuşakla anlaşmaya çalışan biriyim. Çoğu zaman kafalari uymasa da yaşlıya da gence de fikrine saygı gösteririm... Bazen hiç anlaşamadığım da olur bazen mükemmel anlaştığımda.. #çarliabinizsoruyor#kușaklar
Senden önceki kuşakla ve senden sonrası ile kuşak çatışması yaşıyor musun anlaşabilir misin?
Sadece dil çatışması yaşadık ve yaşıyoruz.. Mesela bizden öncekiler Filhakika diyordu biz Zira dedik bizden sonra gerçek kullanılıyor.. Yoksa ben hem benden öncekilere hemnde benden sonrakilere gayet rahat uyarım.. Ama bazı mallar var ki yeni yetme olarak kendilerini filozof sanıyor..
Z kusagi bence daha akilci ve mantikli gercekten hayata karsi daha sevgi dolular cevre ve hayvanalra karsi duyarlilar tiktok mevzusundan ustune geliniyorda biz de ergenken sacma sapan seyler yapardik tek sorun bunu sadece cevremizdekiler bilirdi bu gencler internetle herkes tarafindan gorunuyor tek farkimjz bu... bunca stres bunca kaygi bunca adaletsizligin oldugu ulkede gercekten ustlerine cok geliniyor... ozellikle yaşlı kesim... ben destekliyorum gelmis gecmis en potansiyeli yuksek nesil siyasetle kafalari bulanmamis dogru yanlışı biliyorlar
Şu kuşak muhabbetini hiç sevmiyorum. Bazen büfede ekmek sırasındaki amcalarla konuşuyoruz bazen de görüşleri çok sığ geliyor. Ancaak bu kuşakla ilgili değil kimi zaman kendi yaşıtlarımla ilgili bu düşüncelerim kimi zaman da benden büyük/küçük insanlar için..
Bu kuşak şeysi kulağa saçma geliyor özellikle Z kuşağına karşı yapılan hakaretlerden bıktım usandım herkes insan olsun gayette güzel anlaşır diğer insanlarla
55 yaşından başlıyor 65 yaş ve üstüyle düşüncelerim uyuşmuyor. Onlara karşı saygılıyım ama onlar yeterince saygılı değil. Genç kuşakla anlaşabiliyorum. Onlarla sorunum yok. 65 yaş üstü insanlar kendileri 40' ında emekli olduğu halde gençlere Avrupayı örnek gösterip 65' inde emekli ol diyor. Bu ikiyüzlülüktür.
Benden sonraki kuşak alfa kuşağı, iletişimsizliğin baş göstereceğini düşünüyorum. Soğuk yapılı olabilir. Benden önceki kuşak ise Y kuşağı işte.. Ben genelde herkesle anlaşan biriyim..