Kendinden kaçmaya çalışan birinin odasına girmeden önce koridorda gölgesini asmak istemesi gibi. Yağmur birikintisini ezdiğine şahit oldum ve aynalardan kaçtığına. Haksız sayılmazsın, aynalar.. Onlar hep şimdinin dostu oldular. Oysa bizim savaşımız hep geçmişleydi ve gelecek ile. Gölgesine bile kin besleyen bir formun kendinden kaçma uğraşında lanetli bir obje. Bir satanist ayininde denk gelmiştim, Lucifer üzerine yüklenen o şeytan tanımından sıyrılmaya çalıştığını anlatıyordu. Kucağındaki kediyi öperken ben o değilim söylemindeki masumiyete acımıştım. Fakat, üzgünüm. Bana uzanan o elleri geri çevirmek için soylu bahanelerim var ve kadim bir yalnızlığı arzuluyorum. Yüzyıllar öncesine uzanan bir sebebin çağlar sonrasında açığa çıkacak sonuçlarını büyütüyorum. Benim küçük meleğim, seni azat ediyorum.
- 28 gü
Savaştığım hiçbir şey kalmadı artık
Gidiyorum bu köhne şehirden
Gölgeme bile veda etmeden
Ne geçmiş umrumda
Ne taze geleceğim
Ne şimdinin kollarında
Esir öleceğim
Ben kaçıyorum
Beni allak bullak eden her şeyden
Kendimi azat ediyorum
Senden benden hiçliğimden10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Geçmişi ve geçmişteki her şeyi geride bırakmayı başardım. Tek çabam gelecek için artık.
10 YorumlaGeleceğim için şu an ile savaşıyorum. şu an yalnız geçmişle şimdinin karışımı oluyor. Geçmişteki başarısızlıklar şuanı yaşamamı bozarak travma yaratıyor. Bunların hepsi gelecekteki iyi yaşamın gerçekleşmesi için sürekli döngüye giriyor. Ben hepsini bırakıp savaşmadan geçmişe yolculuk yaparak anılarım tekrar yaşamaya çalışcam sonunda.
10 Yorumla- 1 ay
Geçmişte olan her şeyi kabullendim ve tecrübe edindim, savaşmak boşa çaba olur. Geleceğimi bugün şekillendirir, o yüzden bugün ve gelecek için emeğim, çabam var.
10 Yorumla - 1 ay
Geçmişle savaşamayız ama geleceği toparlamak için mücadele edebiliriz.
10 Yorumla - 1 ay
Geçmişimi siliyim amann
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kendimden ziyade başkaları için.
10 Yorumla- 1 ay
Geçmişim yüzünden geleceğim için savaşıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Geçmişi unutup, geleceği inşa etmeye çalışıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geleceğim için şu an savaşın ortasındayım
10 Yorumla- 1 ay
Geçmişimle çok savaştım neden yalan söyleyim ki 🙂
10 Yorumla - 1 ay
Ben barış insanıyım gadası
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ortaya karışık var mı
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
İkisi ile savaşıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Savas iğrenç ama benim savaşım farklı
00 Yorumla - 1 ay
Geçmişimi yendim ki gelecegime gözdagi vermek için
10 Yorumla - 1 ay
İkisi ile de
10 Yorumla - 1 ay
Geçmişimle
10 Yorumla - 1 ay
Savaşmayı bıraktım