Kadın kişiliğini mi konuşturmalı, yoksa dişiliğini mi? Kişiliğiyle övgü alamayan kadın dişiliğini mi ön plana çıkarmalı, yoksa karşı tarafın bunu hak etmesi mi gerekir?
Kadın kişiliğini mi konuşturmalı, yoksa dişiliğini mi?
Toplumun dişiliğe de kişiliğe de bakışı ortada. Türkiye şartlarında dişiliğini konuşturursa;
- Bu cinselliğe kadar giderse : Herkesle yatıp kalkıyor *r*spu - Gitmez de bir yerde kalırsa : Gösteriyor ama vermiyor *r*spu - Hiç dokundurmazsa : Olacak ama nazlanıyor *r*spu Tepkilerini alır. Bunları göz ardı edecek olursa buyursun konuştursun dişiliğini.
Ama kişiliğini konuşturan bir kadına kimse tek kelime laf edemez. Etmeye kalksa da o kişilikten fazlasıyla tepkisini alır.
Tercih kadınların tabii ki.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında milletin ne dediği mühim değil. Önemli olan insanın iç huzuru ve özsaygısı.
Evet, ben o millete elalem jürisi diyorum. Ne yaparsan yap yaranamadığın juri. Eğer bunu önemsemeyen bir kadın ise harika olur tabii. Ne kadar umursamasak da bir yere kadar. Özellikle dişilikle alakalı olan kısım daha da sıkıntılı. Yiyecek gibi gelen bakışlar, baştan ayağa süzmeler vs. her kadında sıkıntı yaratıyor maalesef. Ama modern bir toplumda tabii ki bayanın kişiliği kadar dişiliğini de konuşturmasını isteriz.
Bence yerine zamanına ve karşısındaki kişiye göre olmalı. Hep kişilik olmaz, insanları sıkar çünkü. Hep dişilik de olmaz, kötü niyetli insanlar etrafında toplanır çünkü. Bu sebepten kadın kime kişiliğini kime dişiliğini göstermesi gerektiğini bilmeli. İşte çalışırken kişiliğini, evde kocasıylayken filan da dişiliğini konuşturmalı.
kişilikli karakterli bir kadının dişiliğini göstermesine gerek yoktur.. birisini etkilemek için yeri geldiğinde zaten dişilik ortaya çıkar.. Tam tersi şekilde olan binlerce kadın var zaten..
Ayy böyle bi soru soracaktım ama benden önce davrandın tebrik ediyorum :) İkiside farklı ortamlar için ihtiyaç duyduğumuz özellikler. Kişiliğine gündelik sosyal hayatında ihtiyacımız olacaktır. Dişiliğine ise yatak odasın görmeyi yeğlerim.
İkisinide konuşturmalı ama bu karşı tarafın karakterine yapısına bağlı biraz yani karşı taraf o insanda neleri hoş görüyorsa o yöne daha fazla ağırlık vererek ön planda tutması lazım kişilik bakımındanda dişilik bakımındanda böylece tek bir tarafa bağlı kalmazsın iki tarafında gönlü olsun🥰❤️
Erkekliğini konuştur diye bir laf yok mesela. Demek ki dişilik konuşturmak beyni cinsel organıyla haraket eden adamları etkileyen bir durum, beyni cinsel organıyla haraket eden beyler tarzim değil djdj
Dişiliği yatakta tek bir adama, kişiliğini ise her alanda göstermelidir. Ki adam gibi adam dneilen nadir tür zaten dişiliğe gelmeden kişilikten etkilenmiş olacaktır Kişilik eksikliğini dişilik ile kapatmaya çalışmak ancak ucuzluktur
Kişiliğini konuşturabilmeli. Her şeyi dişiliğiyle elde etme yoluna giden kadınlar için ne söylesem az. Kişiliğiyle kaybettiğini, dişiliğiyle geri kazanabileceğini düşünen kadınlar acınası.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Kadın/erkek herkes kişiliğini konuşturmalı. Çünkü cinsiyetin ömrü çok kısadır. Dişiliğini kullanan kadın, kısa sürede herşeyini dişiliği ile birlikte kaybeder.
Orta yaşlara kadar daha çok dişiliğini kullanır çünkü, kişiliği ile ilgilenen erkek de pek olmaz. Sonrasında kişiliğini önplana çıkarırsa kendisi için daha iyi olur diye düşünüyorum ben)))))
Kişilik biraz daha önemli tabi. Dişilik hep olurda bu dönemde kişiliği arıyorum daha çok. Etrafta çok kişiliksiz var bari biraz kişilikli insanlar göreyim.
Kadın hem dişiliği hem de kişiliği ile bir bütündür. Kadın erkek farkmeden kendini "insan" diye tanımlayan tüm varlıklar "insanlığını" konuştursun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişiliğin dişilikten daha önemli olduğunu bilen kadındır. kadın olmaktan ziyade kendisine insan olarak değer verilmesini ister; kadın veya erkek olmanın sosyal ilişkilerde, iş hayatında önemli olmadığını bilir ve ona göre davranır...