Bazı kadınlar kişiliğini konuştururken, bazıları ise dişiliğini silah olarak kullanabiliyor...
Siz ne düşünüyorsunuz?

İkisi de önemli ve ikisinin de yeri ayrı. Ama dişilik bir yere kadar. Kişilik devamını getiren bişey.
Kişiliğini kesinlikle, dişilik her kadın da var.
da bitişik*
Kişiliğini kullanan istediğini alır, dişiliğini kullanan karşıdakine istediğini verir.
Vov! Arti trafiği var 😃
:) :D
Çok haklısın
Ilk begendim sonra bu sozun gercek olmadigini anladim tam tersi kisilimli insanlar yipraniyor bu zamanda
Bu yanıtın üzerine bişey demek saçmalık olur diyorum 👏
@nazımhikmetçiii :) :) teşekkürler
Kişiliğini kullanan yıpraniyo duygusal ve ruhen aynn
Sagolun kankiler
En sağlam yorum bu olmuş tebrik ediyorum 👏👏
@BuzPüskürtenEjderya :) :) teşekkürler
Kişiliksizin dişiliğini ne yapayım?
Teşekkürler.
Cevap
217Cevap
Kişiliğini kullanan candır derim gadasi
Çok güzel soru be. Dişilik kadının en büyük silahı, harbiden biz dürtülermize çabuk yenik düşüyoruz, lakiiiiiin eğer dürtülerini nefsini frenleyebilen birine denk geldiyse çıplak gezse ilgi çekmez, kadının çok zekisine hayranım. Hem zeki hem güzeline aşığım demiş, kim demiş ben şimdi dedim ismimi yazarsın 🤓
Rica ederim böyle sorular sormaya devam et🙂🙂
Disiligini kullanan kadin icinde taşıdığı gizliligi gözler onune serene kadar durabilir yaninda ama kisiligini kullanan kadin bir omur yaninda durur cunku kişiliğinin her bir özelliğini gordukce içinde tasidigin heves bitmeyecek onu tanidikca her zaman daha da artmis bir merakla daha fazla tanimak isteyeceksin ve besledigin hayranlik hicbir zaman bitmez
Çoğunluk kişilik demiş, tabi ki şaşırmadım. Herkes kişilik diyorsa dışarıda dekolteli birini görünce salyaları akan kimler acaba? 😏
Dişiliğini kullandığını sanan kadınlar; er geç ya terk edilir, ya da ne kadar önemsiz oldukları anlaşılır. Unutmayın; zeka da çekicidir yerince, hem de ebedi çekiciliğe sahiptir...
Mümkünse kişiliğini dişiliğinin içinde yoğuran kadın idealdir. Ayrıca bunları hangi ortamda ne zaman öne çıkaracağını seçebilen kadın daha makbuldür. Her ikisi de önemlidir. Kişilik özellikleri kadının içsel, ruhsal özellikleridir. Dişiliği ise kadının cinsiyetinden kaynaklanır ve doğal enerjisidir. Bunu da hayatına mutlaka yansıtmalıdır.
Dişiliğini kullanan kadın dediğin kendini mal gibi pazarlayan kadın olsa gerek.
Bir kadın dişiliğini kullanmayı da bilmelidir fakat bu ancak eşine/sevgilisine olabilecek bir şey. Patronuma dişiliğimi kullansam bana ne yorum yaparsınız?
İlaveten hiçbir zaman cinsiyete dayalı bir ayrıcalık bekleme durumu da olmamalıdır. Oluyorsa ben adına kev*aselik diyorum, kimse kusura bakmasın.
Kendini kullandırtma gereği duymayan kadın. Kadın illa bir yere gelebilmek için bir şeyini öne mi çıkarmalı?
Dürüst erkeklerimiz hep kişilik demiş (sdfsdgf)
Ama siz dişiliğini kullanan kadınları, kişiliğini kullananlara ballandıra ballandıra anlatmıyor musunuz?
Cevabım ikisi de değil.
Kendine saygısı olan, kişiliğini kullansın. Güzel bir kadına milyonlarını bile yığabilecek iradesiz erkekler olduğu sürece dişiliğini kullanan kadın karşılıklı alışveriş yaparak daha fazla maddiyat kazanır, ama özsaygısını kaybedebilir.
kişilik diyen erkeklere sorarım. birçok erkek sırf karıları kişiliğini kullandıkları için dişiliğini kullanan kadınlarla aldatıyorsunuz. sonrada karım bana kadınlığını kullanmasını bilmiyordu benim de gözüm dışarı kaydı. o yüzden bir kadın ikisinide kullanmasını bilecek !
Kişiliğini kullananlari hali altına tepiyorlar. Ama birde öyle yapmiyorlarmis gibi kişilik demişler Sanki kadinin kişiliği umurlarında.
Neredeyse tüm erkekler kişiliğini kullanan kadın idealdir demiş. 😊😊😊 üzgünüm beyler bunlar yalnızca lafta kalıyor. Bana kalırsa yerine göre dişiliğini de kullanan kadınlar idealdir. Herşeyin bir dengesi var 😊
bu kişiden kişiye ve arayışa göre değişir. ama ikisininde bir kadında olması gerejir diye düşünüyorum ben. normal hayat ve iş hayatında kişiliği, evde ve ilişkilerde dişiliğiyle büyülemeli. ideal kadın odur bence
Kişiliğini kullanan benim için çömezden ibarettir.
Dişiliğini kullanmak o kadar kolay değildir, her kadın yapamaz.. İşin içine zeka girer, gözlem girer...
Bir kadının kişiliği olmadan dişiliğini kullanması onun için kötü sonuçlar doğurabilir.. Bence kişiliğini doğru kullanarak ne zaman dişiliğini kullanması gerektiğini bilip duruma göre davranmalı..
Çok yerinde soru.
Devir oyle bir zaman oldu ki kişilikler degilde cinsiyet konuşur oldu bu kız erkek diye ayrım yapmadan hepsinde de.
Kişilik yoksa disilige bakmam.
Başta kişiliğini konuştursun eğer ilk konuşturduğu Dişiliği ise ve Kişiliğinden ödün vermişse Hayat kadınından farksızdır. Yani Kişiliğini kullansın yeri geldiğinde de dişiliğini kullanmayı bilsin.
Simdi bunlar (erkekler) kisilik diyor yaa inanmayiniz efendim yazar (erkekler) burda disilik demek istiyor aslinda😂hemde cakma sari sacli full makyaj guzelli disileri kastediyorlar😂
Dişilik kolay kullanılmaz kişilik zaten çoğunlukla herkes kullanır. Ama en iyisi nerede ne kullanmasını bilen kadındır. Dişilik kullanması gereken yerde kişilik kullanırsa bu iş olmaz.
Kişiliği olmayan bir dişiyi kim ne yapacak? diyeceğim ama "nefes alsın yeter "tarzında düşünenleri es geçiyorum. İkisi de olmalı önce kişilik sonra dişilik.
Dişilik sadece ama sadece erkeğini baştan çıkarıp memnun etmek için kullanırsın. Kişiliğini ise hayata karşı duruşunla ve çevrenle olan etkileşiminle kullanırsın
Kişilik ama erkekler genelde daha dişisini görünce salyalarıyla dişisine gider hahaha
bence ikisini de yerine göre konuşturabilen en idealidir.
Yerine gore 😂 bazen eşine istediklerini yaptırmak için dişilik. Ama o eşe eş olmak için kişilik gerekir 😉
Bu zamanda en çok dişiliğini kullanan kadınlar rağbet görüyor mevzu belli😂Kişiliğiyle ön planda olan kadın her şekil kazanıyor
Sen kız görmemişsin😁😂
Kişisel cevap vermenden kastın nedir? Saçmalama istersen
Dişiliğini kullanan kadın bir süre sonra kullanılan kadın oluyor o yüzden kendine hüküm edebilen kişilikli insan
Kişiliğini konuşturan kadınlarla evlenir dişiliğini konuşturan kadınlarla aldatırlar.
Dişiliğini kişiliğiyle gösteren kadın tav olunacak kadındır
kişiliğini kullanan kadınları evlenirken seçiyorlar yani aslında ilişkiye nasıl bakıldığına göre değişir bence
Dişiliğini kullanan kadının kişiliğinden şüphe etmek lazım..
Kişiliğindeki kaliteyi dişiliğinde aşkla birleştiren kadın.
Ulan dişiliği olmasa kişiliğini hangi erkek takar 😂
Dişiliğini kullanıp kişiliğini kaybetmemeli hiç bir kadın.
Valla hangisi olursa olsun bunlardan birini kullanabiln kadın idealdir
Kişilik olması gerekirken çoğu zaman dişilik kazanıyor...
2. cisinu zaten kullaniyor direk ele geriye ne kaldi bb
Zeki kadın her ikisinide kullanır ama erkekler bunu anlamaz😉
her yerde sergilenen şeyin ulaşılmazlığı ve arzulanması da olmaz
İkisini de nerede kullanacağını bilen kadın benim idealimdir.
Dişiliğini kullanırsa her erkeğe ideal olur ama kişiliğini kullanırsa yalnız sana ideal olur..
Kişiliğinde kadınlık barınır zaten. Yeri geldiğinde çıkar ortaya. O yüzden kişilik önemli
Dişiliğini kullananlar heves geçene kadar genelde Ya da elde ettikleri erkek basit oluyor
Derler ya kişilik meselesi diye.
Kişilik ön planda olmalı.
Kadınlar mal değil.
Kişiliğini kullanarak bir eş olabilirsin, dişiliğini kullanarak sadece bir heves olursun
Kişiliği olmadıktan sonra dişiliğinin ne önemi var?
Dişilik her kadında vardır zaten önemli olan karakter...
Kişiliğini kullanan insan çok az görüyorum ki kadın erkek ayrımına giremiycem bile
Dişiliğini kullanabilmenin yolu kişiliğini kullanabilmekten geçer zaten.
Dişilik elbette. Kişilik kalmadı ne erkeklerde var artık ne kadınlarda
Bence birazda dişiliği kullanmalı çekici geliyor çünkü
bir kadın bir masaya dişiliği ile oturur kişiliği işe kalkar burdan paybiç ☺️
Yani sonuçta ikisi de bir meziyet yerine göre ikisinide kullanmalı.
Dişiliğini kullanarak bir şeyleri elde etmeye çalışan kadın ucuzdur
Dış görünüşü her zaman geliştirebilirsin. Makyaj ve vücut yapabilirsin. Ama karakter kişilik kültür bunlar öyle olacak şeyler değil. Bana göre önce kişilik.
Bir kadın da Her ikisi de olmalı ilk önce karakteriyle daha sonra da sevdiği insana dişiliğini göstermeli
Kişilik , zamanında okuduğum kitaplar dan dolayı bana aşık olan çocuk başlarda benden nefret ediyordu. Resmen kiriciydi her davranışıKitabımi görüp kendi bnmle konuşmaya başladı ve dibinden ayrılmadı bir müddet ama. Faydasiz oldu çünkü yüz vermdm... Hala beni düşündüğünü bilyrmm
Güven problemi n varsa buralarda bir dolasiyon şizofren msn
Bu da sorulur mu hanımefendi. Tabikide kişiliğini sosyal hayatta, dişiliğini yatakta kullanan kadın idealimdir.
Dişiliğini kullanması nerden baksan onu düzenbaz yapar. Kişiliğini kullanması işte gerçek insan yapar
Ben kişilik derim ama bu erkekler için tam tersidir bence disilikten yana cogu..
Beni kişiliği yerine dişiliğiyle etkilemek isteyen kadınla, oynarım 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar