Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır.
Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder, neden?
Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder, neden?
ne olursa olsun. ancak dişiliğinin farkında olacak kadar kişiliği olan bir kadın, kişilikli ama çarpık bacaklı, dişlek, giyinmeyi bilmeyen, palyaço gibi makyaj yapan hiç bir dişilik özelliği taşımayan, ama kişilikli bir bayana kıyasla biz erkekler nezdinde daha fazla rağbet görmez mi? kim bu soruya hayır diyebilir? (maksat delikanlılık ya hayır diyenler çıkar şimdi.)
ama dişilik ve kişilik aynı bedende birleşmişse eskilerin deyimiyle aliyülala, bulan bırakmasın. aynı benimki gibi :)) çok şükür ya Rabbi.
Bak senin bu yazdıklarına şöyle bir cevap düşündüm.
Zenciler iyi basketbol oynar, iyi bass çalar.
Beyazlar iyi futbol oynar, iyi gitar çalar.
Senin mantığındaki sonuç :
İyi basketbol oynayamayan her zenci bass çalar. İyi gitar çalamayan her beyaz da iyi futbol oynar. Zenciler futbol oynayamaz ya da oynamamalı. Beyazlar hem iyi bass hem iyi gitar çalamaz.
Kişilikli kadınlar her yerde her ortamda toplumda kendilerini belli eden insanlardır bu tür insanların herhangi bir şey yapmalarına gerek kalmadan insanlar bu farkı farkeder.Ama kişiliği olmayan bayanlar dişiliğini sadece beyin seviyeleri en altta seviyede oldukları içi kendilerine o tür kişileri seçerler ve bunu en iyi yatakta gösterirler.
kişiliği olmayanın dişiliği ancak yatak sınırlarındadır.Kısacası sağlam kişiliği,sadece eş veya sevgili için kullanılacak bir dişilik ile süslemek herşeyi çözer
Cevap
7Cevap
efenim, cunku kisi yerine disi seviyoruz, bu soz de yanlis, tamam zeki kadin karakterini one cikartir, ama benimleyken de paso karakter olani ne yapayim? yanimda disi olmali
kisiligi olmadan disi olan sadece hayvanlar ve insan oldugunu sanan et parcalaridir. onlar zaten ise yaramazlar ki, sevismek bile abazan değilsen tat vermez bu yuzden de kullanip atilan mendiller gibilerdir. ancak sadece kisi olup disiligini bile bilmeyen de hemcinsim gibidir, farki yok onunla da anca muhabbet edilir
Heer yerde dişiliğini kullanmaya çalışan kadınlara uyuz oluyorum...
Çok gerizekalı görünüyorlar...
Türk erkekleri napsınlar hayatları boyunca fırsat bekliyorlar,
Bunu bilen kadınlarda kullanıyor işte,
Ama bana gerizekalı geliyor...
Ya ben bu soruları anlamıyorum. Bana kişilikten kastınızı detaylı olarak açıklar mısınız? :)
kişiliği olmayan bi kadın dişiliğini kullanmayı beceremezde ondan...onlar bir bütündür..kadın cazibesini kullanabiliyorsa zekasıyla da aslında yapabilirde..sadece zayıf yönünü bulmuşdur erkeğin..zeka işi bunlar...
aptal sarışınların revaçta olmasının sebebi ne peki?
Mümkünse her ikisidae olsun. Biri olmadan diğerinin çok anlamı kalmaz.
ama doğru olmuş
erkekler görsel yaratıklardır eğleniyosa eğer kızla tabi ki 2.yi tercih eder:)
hem kişiliğini hem de dişiliğini kullananları niye saymadın
... Kişiliği olan bir dişi olsun !
kesinlikle doğru...insan ihtiyaç duyduğunu istiyorda ondan...
İkincisini evlenmek için tercih etmezler ama :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar