Kıvrımlı hatlar, dolgun göğüsler mi kadınsılığı belirler, yoksa küçük bir cilve, bir yürüyüş mü o enerjiyi saglar? Kadınsılığı asıl belli eden beden mi, yoksa o baştan çıkaran tavır ve enerji mi?

Kıvrımlı hatlar, dolgun göğüsler mi kadınsılığı belirler, yoksa küçük bir cilve, bir yürüyüş mü o enerjiyi saglar? Kadınsılığı asıl belli eden beden mi, yoksa o baştan çıkaran tavır ve enerji mi?

Hal tavır konuşma. Görüntü sadece görüntüden ibaret. Önemli olan konuşması tavrı bunlar kadının içindeki o küçük hanımefendiyi gösterir. Zaten görüntüsü ne kadar güzel olsa da hiçbir kadın o duygu tavrı konuşması kadar etkili olamaz.
Her kadının kendine göre bir hali tavrı vardır. Ve mesela o kadının şımarması bile insanın yüreğini salıncak yapar. Ama kadın sırf güzel gözüküyor diye kadın olmaz yani. Çünkü ; bence kadın sadece görüntü ile değil asıl duygusuyla hali tavrı ile kadındır. Kadının zekası nasıl ki bir silah ise , yüreği de bir oyuncaktır. Kimse oyuncağını bir yabancıyla paylaşmaz. 🤲
Tabiki de tavırlar.. Bir kadın cilve ve naz yapmasını bilmeli.. Mesela kıvrımlı bir fiziğe sahip bir kadın cilve yapmasını bilmiyorsa yani odun gibi 😅 biriyse bu kişiye bana göre kadınsı diyemeyiz.. Bu yüzden tavırlar önceliklidir.. ☺️
Teşekkürler..
Teşekkür ederim.. ☺️
Tavır, bakış, cilve, ruh.
Bazı kadınlar vardır basen ve göğüs ölçüsüne bakmana bile fırsat kalmaz. Duruşu, bakışı, hanımefendiliği, inceliği bir bütün şekilde destekler dişiliğini.
Yapacağın tavır kadınlığını, vücut hatların da seksi olma dereceni belirler. İkisi de aynı anda olmayabilir ama birisi olmak zorunda karşıya beğendirmek istiyorsan kendini.
Güzel kızım Nazende 💕
Bence kadınsılık kesinlikle sadece kıvrımla, göğüsle falan ilgili değil. Kıvrımlar, beden tipi işin sadece “ambalaj” kısmı. Asıl olayı yaratan; bakışın, ses tonun, yürüyüşün, kendini taşıyışın, yani o içerden gelen enerji ✨
Kendini kadınsı hissediyorsan, zaten dışına da o yansıyor. Özgüven + hafif bir cilve + zarif tavır = en güçlü kadınsılık. Beden sadece bonus 🥰💄
Cevap
29Cevap
Kessinlikle tavırlarla çünkü kişiyi asıl kadınsı ya da erkeksi hissettiren şeyler bemce tavırlarıdır.
karakterle ilgilidir
İkisiyle de alaklı bir şey hem hareketleriyle vücuduyla bellidir ben konuşmaları tavırlarıyla
İkiside biribirine bağlantılı tek başına tavırda yetmez kıvrım da
Şekilde etkili ama tek bir bakışla bile kadınsı olmak ayrı bir mevzu bence. Bu da öğrenilebilir bir şey. Şu an dünyada sistem güçlü kadın diye kadını kadın olmaktan çıkarıyor
Her ikisi de olmalı yoksa hep bi eksik olur, bi de dolma sarabilmeli bu da çok önemli bak😂
Davranış belirler. Dolgun hatları olup erkek gibi olan kadınlar hoşuma gitmez
Kadınsı olmak en temelinde kalple ilgili sonrası teferruat
Kadınsılık kalça işi değil, tavır/duruş işi.
Fiziksel olarak ince bel, ruhsal olarak ahenk ve cilve çok önemli
Tavırlar da önemli kıvrımlar da. Genel yapı önemli. Enerji, gülüş, bakış, üslup..
Tavır, karakter, tepkiler, duruş, kararlılık.. Başlıca belirtileri bunlardır..
Şu tavır diyen erkeklere aşırı güldüm😂😂 madem öyle tavırları baya kadınsı olan trans bireylerimiz var. Onlara da bakın
Vücudu çok güzel kadın anlıktır ama cilvesi ile bir de yatakta mutlu eden kadın ömürlüktür
Kadınsılık, bir vücutta değil, bir tavırda saklıdır. Kıvrımlar gözü çeker, ama cilve, yürüyüş ve duruş ruhu konuşur; gerçek çekim orada başlar.
Bence tavır davranış giyim kuşam ile ilgili olabilir
K7vrımlı olmanım etkiside var ama daha çok tavırlar nazlı cilveli olması
Tabii ki tavır ve enerji, aurayı beden değil davranışlar temsil ediyor çoğunlukla.
kadınsı olmak sadece bu iki seçenekle sınırlandırılamaz, bir kadın hem vücuduyla hem de tavırlarıyla kadınsı olduğunu hissettirir.
Tavırla ilgili
İkisi'de Dengeli Olmalı Bence, Fakat İyi Bir Tavır Ve Cilve Baştan Çıarıcı Olabiliyor
İlginç bir şekilde kıvrımlı olanların tavırları da kadınsı geliyor bana.
Tavırlarla davranışlarla
Abla ayak çok seviyorum çorapsız güzel ayak görünce acayip hoşlanıyorum ilerde güzel karım olunca ve o güzel ayaklarını çorapsız görünce elleyip koklayıp yalıycamm 🤤😋 ve sürekli çoraplarını cıkarcam
Abla 😍
Sürekli o güzelliğine bakıcam ve o güzel çorapsız çıplak ayaklarına bakıp elleyip koklayıp yalıycam çoraplarını çıkartıp 🤤😋
Tavır ve dişil enerji 👍
ikisinin birlesimiyle ilgili
Tavır ve enerji
Kıvrımları tavırlarla birleştirmek
Tavır ve aurası önce gelir
Ben hiç bilmem öyle şwyler😅
Ikisi de etkiler ya
Hem kıvrımlı hem de cilveli olmalı
Tavırları önemli
Tavır bence
ikisiyle de ilgisi vardır.
Tavırla alakalı daha çok