Maskülen olmalı
Feminen olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Feminen kadınlar daha güzel. Ama, erkek (tarzı) saclı (mesela, Uyumsuz serisindeki Tris karakterinin kestiği saçı gibi olursa) yine kabul ederim. Kimisine yakışır kimisine yakışmaz (Shailene Woodley'e yakısmıştı :D). Ama, yine de uzun saç benim için daha iyi :)
Anti feminist olmalı, erkek haklarını savunan iyi kalpli olmalı, erkek ve kadın eşitliğini savunmalı. Erkeklere yapılan ayrımcılıklara karşı çıkmalı. Bu kadınları daha kadınsı ve çekici yapıyor gözümde. Feminist kızları çok itici buluyorum.
@bzkamam Erkek hakları ile ilgili değişmesi gerekenler ve yapılması gerekenler:
- "Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" kanununun kaldırılması ve bunun yerine "tüm suçlarda yüzde 100 kanıtlar esastır" kanunu getirilmeli.
-Sadece erkeklere yönelik olarak uygulanan fiziksel ve kimyasal hadım işkenceleri tamamen kaldırılmalı. Tüm işkenceler kaldırılmalı, idam da gündemden çıkmalı.
-Süresiz nafaka uygulaması ve nafaka uygulamaları kaldırılmalı.
-Taciz ve tecavüz iftirası atan kadınlara , normal taciz ve tecavüz suçuna verilen cezalar ne ise eşit şekilde hapis cezaları verilmeli. Kanunlar erkekleri korumalı.
@bzkamam -Gördüğüm haberlerin neredeyse yüzde 99 unda kadın erkeğe şiddet uyguladığında, bıçakladığında, öldürdüğünde, sahte taciz ve sahte tecavüz bildirdiğinde hep zanlı kadın serbest bırakılmıştı, hiç ceza aldığını bile görmedim. Cezasızlık son bulmalı. Kanunlar erkekleri korumalı.
-Erkeklere yönelik şiddet, taciz, tecavüz, cinayet, taciz ve tecavüz iftiraları feminist ana akım medya tarafından paylaşılmıyor. Paylaşılınca da başlıklar "gence şiddet", "vatandaş öldürüldü" gibi erkeğin cinsiyetini belirtmeden paylaşıyorlar. Medyanın algı politikası değiştirilmeli. Erkeklere yönelik medya tarafından yapılan sansür ve ayrımcılık son bulmalı. Erkeklerin sorunları paylaşılmalı. Erkeklerin cinsiyetleri mağdur oldukları durumlarda belirtilmeli.
-İntihar edenlerin yüzde 80 i, evsizlerin yüzde 90 ı erkeklerden oluşuyor. Bu durumla mücadele edilmeli. Erkeklerin yaşam koşulları iyileştirilmeli.
@bzkamam -Ağır ve riskli işlere kadın kotası getirilmeli. Sadece erkekler bu işleri yapmak zorunda değildir. Eşit bir temsiliyet olmalı. Yüzde 50- yüzde 50 olmalı.
-Erkeklere yönelik uygulanan zorunlu askerlik kaldırılmalı, ya da kadınlara da zorunlu askerlik getirilmeli. Bu konuda eşitlik sağlanmalı.
-The Red Pill belgeseli sinemalarda gösterime girmeli, feminizmle mücadele edilmeli. Erkeklere yönelik ayrımcı ve cinsiyetçi söylemler kullanılmamalı.
-Erkeklere yönelik feministler tarafından yapılan linçler hapisle cezalandırılmalı.
-Şiddet mağduru, kimsesiz, ve evsiz erkekler için , erkek sığınma evleri kurulmalı. Erkek sığınma evlerinin sayısı arttırılmalı. Her şehirde yeterince olmalı.
Butch kızları seviyorum. Maskülen de diyebiliriz sanırım buna.
Kadın şöyle olmalıdır böyle olmalıdır diye yargı s*çmiyorum tabiki.
Her kadın veya her erkek kendi ruhunun gereğini yaşamalı. Ama yine de tomboylar beni eklesin. 😁
"Kadın dediğin" diye bir şey yoktur.
Kadınlarda feminen tarzı genel olarak, daha çok beğeniyorum.
Cevap
49Cevap
Maskülen tabiki. Kaslı uzun boylu sert sinirli dominant biri olmalı. Araba kullanmayı spor yapmayı sevmeli. Kendi arabasını tamir ederken onu izlemeliyim. Bu sırada üzerinde sporcu atlet ve kot pantolon olmalı. Yanına gittiğimde kaçma bir yere o güzel boynunu öpeceğim demeli. İşini bitirdikten sonra garajda boynumu saatlerce öpmeli.
@Xendra Böyle bir kadın beni almalı mutlaka.
@Xendra Otomobil garajındaki anlar mutlaka yaşanmalı.
Kadın Kadındır zaten. Üzerine yakışan ve taşıyabildiği giysileri olsun. Tarzı da buna göre şekil alsın yeter.
Şöyle olmalı böyle olmalı değil, nasıl istiyorsa öyle olmalı. Tercihim maskülenden yana ama çekicilik apayrı bir konu her ikisinde de mümkün bir durum.
Yukarıdada arkadaşın yazdığı gibi karakteri ve duruşuyla maskülen kıyafet saç vs. ile fenimen olmalı.
Tayt gibi pantolon giyinen erkekler ve erkek gibi saçlarını kestirip apaçi gibi gezen kızlar yapmayın bunu 😂😂
geçmişte kadınlar etek giyiyodu erkeklerde ona benzer kaftan giyiyordu çok aşırı olmamak kaydıyla iki cinsinde ortak giyebileceği şeyler olabilir... ama sınırı olmalı tabi 😎😎😎
Feminen tabi ki. Adi ustunde kadin. Aksini isteyen varsa gaydir 😂
kadın dediğin İstanbul gibi olmalı. fethi zor fatihi tek..
Feminen. Ozellikle erkek gibi giyinen kadinlardan pek hazzetmiyorum.
Kriter herkese gitmez eğreti durur.. Kadın, kendine özgü olmalı 👍
Tabiki feminen o maskülen olursa erkekten ne farki olur?
Kadın dediğin istediği gibi olmalı bu şekilde kalıplara sığdırılmamali
İşte feminizm de feminen kelimesinden geliyor yeri gelmişken söyliyim dedim
Yani eşitlik falan değil "sadece kadını savunmak" demek
Aynı şekilde female de kadın demek
Kadın dediğin kendi gibi olmalı kendini nasıl daha iyi ifade ediyorsa, hangisinin içinde kendini daha mutlu ediyorsa daha çok güveniyorsa öyle
Kadın ruhunu yansıtıyorsa nasıl olduğunun bir önemi kalmıyor
Feminen ama şeytan değil maskülen ama mahalle abisi değil ortası olacak :D
Doğal içten bir gülümseme bir kahkaha yardım sever merhametli vicdanlı gururlu cesur
Kendini nasıl görmek isterse öyle olur bunu biz belirleyemeyiz
kadınsı olmalı erkeğin libidosunu tavanda tutabilmeli.
Karakteri ve duruşuyla maskülen, kıyafet saç vs. ile feminen ❤️
Bunlardan mı kadın olacak seçenekler vasat?
dolgun ver dik göğüslü olmalı. memelerin arası boş olmasın :)
Nasıl olmak istiyorsa öyle olmalı. Ama ben feminen kizlardan hoşlanıyorum
ya lez sın ya da pembe hesap arkasına saklanmıs bı donmesın :)
@12kemal123 lezim
bı leze sunu sormak ıstıyorum gercekten nasıl hıs bu? seyınız olmadan bı kendı cınsınıze bısey yapmak mı yoksa sdece hoslantı mı oluyor lez? kendı dusuncen?
@12kemal123 sizin gibi işte. Sen bir kıza ne hissediyorsan o..
bırkac bısey danısabılır mıyım lutfen aklıma takılan soru sahıbı sımdı engel atacak cok ıletı gıdıyor zaten profılden bısey gozukmuyor rıca etsem mesaj atar mısın bırkac sorudan sonra mesaj atma soz hatta sen cıkarırsın rıcamı kırma lutfen
Herkes kendi işine baksa kimin maskülen kimin feminen olduğundan kime ne allaşkına YOLUNUZA BAKIN SİZ ÖNCE
Feminen olmalı bence ya ben istesem de maskülen olamıyorum
bence erkeğini kontrol edebilmeli. erkeklerin beklentilerini karşılamayı da unutmamalı.
Özgür olmalı, kalıplara sığmamalı.
Maskülen
Kadın kadın gibi olmalı. Erkege özenmemeli
Bence nasil olmak istiyorsa oyle olmali
Maskülen bana daha çekici geliyor
Maskülen feminen karması
C) Maskülen görünümlü feminen <3
nefes alsın yeterli dicez şıklarda yok
Kadın dediğin “dişi” olmalı
Taklit olmasın da ne olursa olsun
Evvela kadın kokusu gelmeli..
Kadin dedigin yalan dolan olmamali
Nasıl olmak istiyorsa öyle olmalı.
Dominant sert kadini severim
Normal olsun aşırı olan hepsi uzak olsun.
Maskülen veya ikisinin ortası.
Tabiki de feminen olmalı😜
Nasıl istiyorsa öyle olur.
Canı ne istiyorsa öyle olmalı
Biraz maskülen biraz feminen.
başka seçenek yok mu. bunların ikiside itici.
Feninen ama cici mıy mıy kız da değil
Kadın dediğin kadın olmalı jdjdhdjdu
Kadın niye erkek gibi olsun saçma yani
Bunun bir cevabi yokki, herkesin kendi huyu vardir
İstediği gibi
Kadın gibi
Kadin kadin gibi olmali
kimsenin üstüne evi arabayı yapmam
Doğal olsun yeter 🙄
İkisini de baya itici bulmuşsun
Adam gibi kadın olmalı
Ilisi de degil ahlaki güzel olmalı