Bazen alçakgönüllülükten, bazen utangaçlıktan dolayı bulunduğumuz ortamda sohbete dahil olmak istemeyebiliriz. O an sadece kişi ve kişileri dinlemekle yetinmek bize yeterli gelebilir. Kimisi de bunları gözardı eder ve kendisini gayet rahat şekilde ifade edebilir. Peki, size bunlardan hangisi daha kolay gelmekte, konuşmak mı yoksa daha çok dinlemek mi?
Senin için bir ortamda konuşmak mı kolay yoksa konuşmaktan çok dinlemek mi?
37
30
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
þórtaclausa | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Konuşmayı bilmiyor beceremiyorum sanırdım. Bazen sıkılır kendime söverdim. Dinlemek iyiydi. Sonra baktım ki sohbet konuları bana hitap etmiyormuş. Bunu maalesef yanlış tercih olduğunu sandığım lise tercihimde farkettim. Tabi oradakiler bile yetmedi bana. Dinlenmediğim, önemsenmediğim, düşüncesiz, anlayışsız, her an aynı şeyleri döndürüp döndürüp konuşan, kafasını çalıştıramayan, aşırı negatif, yapmacık, kasıntı insanların yanında konusmayi bilmeyen bir çocuk gibi hissediyorum. Önemli olan uyumlu olduğun yeri bulmak, dinlemek için de konuşmak için de.
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bilgim olduğu zaman konuşurum, fikrimi belirtmek için ağzımı açarım ama onun haricinde çok konuşkan bir yapım yoktur. Arkadaş ortamında daha konuşkanım elbette ama farklı kişilerle bulunduğun bir ortamda dinleyici olmayı tercih ederim.
1|1
2|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bulunduğum ortamda rahat hissetmiyor ve kasıntı gibi hissediyorsam çok fazla konuşma taraftarı olmam dinleyici olurum ama tam tersi olursa bulunduğum ortamda rahat ve tam bana göre bir yer ise susmam konuşurum hem de dinlerim.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Genel olarak dinlemeyi severim ama ortamdaki insanlara ve konuşulan konulara bağlı olarak çekinmeden anlattığım zamanlar oluyor.
0|1
0|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
çok güzel dinleyiciyimdir 😃
1|1
0|0
vampirkayla | Kişilik & Karakter konusunda 206 görüş paylaştı.
Xper 6
30 gü
Konuskan degilim, yeni girdigim bir ortamda agzimi bile ac (a) mam. Önce gözetlerim, ortami, insanlari özellikle nelerden konusuldugunu. Eger icimden bir sey söylemek gelirse söylerim.. ama cok nadirdir yabanci bir ortamda.. dinleyiciyim cogu zaman ve mekanda. birde sunu faek ettim, benden cok daha büyük ablalarla oturuyorsam cok az hatta hic konusmam, genc bir ortamda dogal olarak kendimi azicik da olsa daha rahat hissederim be konusurum yeri gelince.. cok dinlerim, gözetlerim, az ve öz konusurum.
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 432 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Genellikle kalabalıklar içinde kabuğuna çekilen ve sadece dinleyen bir taraf olurum. Fikirlerimin, düşüncelerimin önemsenmediğini hissettiğim ortamlarda konuşmaktan da çekinirim.
Benim mizacım dinlemeye daha yatkın. İnsanların sıkıntılarını, dertlerini, sevinçlerini dinlemek daha cazip geliyor. İnsanları dinledikçe daha çok mutlu oluyorum 🌿
1|2
0|0
YourName333 | Kişilik & Karakter konusunda 485 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İnsanları dinlemeyi, gözlemlemeyi severim. Ancak böyle kim olduklarını anlayabilirim ve yanımda olmaları yahut olmamaları gerektiğine kanaat getiririm. İyi bir dinleyici olmak çoğu problemi çözüyor.
Yakınlarımın yanında ise, elbette hem dinler hem konuşurum.
1|1
0|0
sağduyulu1691 | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Biraz ruh halime bağlı... Biraz ortama bağlı... Biraz ortamdakilere bağlı... Yerine göre suskun dinlemeyi seçen... Yerine göre ortama renk katan...
Teşekkür ederim... O sizin güzel düşünceniz, güzel insan...
YasayanAydinlik | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Olduğum ortama göre değişiyor büyüklerin erkeklerin olduğu sohbet ettiği ortamda bana birsey sorulana kadar susmak dinlemek tercihim daha uygun ortamlarda gayet rahat bir şekilde konuşup kendimi ifade edebiliyorum.
1|1
0|0
Ms26Ms | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Samimiyetim varsa konuşurum. Susuyorsam ortamdan ya da konudan uzağımdır ondada konu mankeni gibi durmam o ortamda olduğumu belli ederim. İllaki konudan uzak bile olsam bi öngörü bir fikir bir görüş bulurum konuşacak. 🤷♀️
0|1
0|0
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Açıkçası arkadaş grubumda çocukluktan beri dinleyen ve tavsiye veren taraf olduğum için dinlemeye alıştım. Konuşunca kısa ve öz konuşmayı seviyorum.
1|1
0|0
Sayeban | Kişilik & Karakter konusunda 54 görüş paylaştı.
Xper 5
30 gü
Dinlemek önceliğimdir. İnsanları bu şekilde analiz edip gözlemlerim ve fikir sahibi olurum. Kendini ifade etmek için illaki ilk çok konuşayım, göz önünde olayım diye derdim yoktur...
0|1
0|0
_Jante_ | Kişilik & Karakter konusunda 555 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kendimi sivriltmeyi sevmem kalabalık ortamlarda. Dinlerim daha çok ama kendi fikrimi de söylerim tabiki. Ayrıca insanları dinlemeden sadece konuşmak isteyen insanlardan da hiç haz etmiyorum.
0|1
0|0
joeblack18 | Kişilik & Karakter konusunda 5,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hem dinlerim, hem konuşurum. Bir şeyler anlatılıyor ise ve ben sonradan dahil olduysam dinler, bilgim dahilinde dahil olurum.. :)
0|1
0|0
Managermann | Kişilik & Karakter konusunda 273 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Kimden çekinecem konuşurum tabi ki ama bilmediğim konudada ahkam kesmem.
0|0
0|0
semxsem | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ruhuma hitab eden insan kolay bulamam bu sebepten dinlemeyi tercih ederim
0|0
0|0
tastycock | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İyi bir konuşmacı aynı zamanda iyi bir dinleyicidir
0|0
0|0
---Vavvveylâ--- | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
30 gü
Dinlerim, gözlemlerim daha sonra gerekirse konuşurum.
0|1
0|0
_ALCHERA_ | Kişilik & Karakter konusunda 212 görüş paylaştı.
Xper 6
30 gü
İkisi de kolay yeter ki ne zaman dinleyip ne zaman konuşacağımızı bilelim.
0|1
0|0
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ | Kişilik & Karakter konusunda 570 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ortam sararsa samimiyse konuşurum yoksa tercih etmem
0|1
0|0
benkendall | Kişilik & Karakter konusunda 416 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İlk başlarda dinler ayak uydururum. Sonra ortam bana ait.
0|1
0|0
TheCeketli | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Konuşmaktan çekinmem, ama üşenirim o yüzden dinleyerek rahata kaçıyorum.
En İyi Kız Görüşleri