Kimisi yapılan bir hatayı "Canı sağ olsun" deyip anında unutur, kimisi de aradan yıllar geçse bile hissettirilen o acıyı ya da o kötülüğü dünkü gibi hatırlar. Kindar mısınız? Yoksa affedebilen kişi misiniz?

( Argo yasak!) Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisi yapılan bir hatayı "Canı sağ olsun" deyip anında unutur, kimisi de aradan yıllar geçse bile hissettirilen o acıyı ya da o kötülüğü dünkü gibi hatırlar. Kindar mısınız? Yoksa affedebilen kişi misiniz?

( Argo yasak!) Teşekkürler
Cevap
12Cevap
Affetmem, vana kötülük yapacak ama ben canın sağolsun diyeceğim? Yok öyle bir dünya, unutmam
Yapılan kötülüğü unutuyorum. Kendime yapmış olduğum en büyük kötülük kin bekleyemiyorum
hayır kindar biri olduğumu düşünmüyorum kırılabilirim hatta unutmayabilirim ama içimde kin taşımayı sevmem herkes kendi karakterini gösterir ben de yoluma devam ederim
Öyle diyorlar 🤣 en azından onlar gibi iki yüzlü olup herkese gülümsemiyorum ve arkalarından konuşmuyorum 😂
Öyle bir yapım var tabii
Kindarım evet bana yapılanı unutmam ve telafi de ettirmem
Benim nasıl kinci olduğumu Tayfun bilir
Tayfun?
😂😂😂 benden selam söyle tayfuna.
Kindar yapıya sahip olduğumu düşünüyorum
İşimi yarım bırakmam ertelememde.
Evet kindarım yıllarca bekleyebilirim o fırsat elime geçtiği an intikamını alırım
Allah a havale ederim eskiden cezasını keserdim kin nefret yorucu duygular
Değilim hiç ama travmalarım nerdeyse ölüme sürüklüyordu beni ne diyeceğim i bilmiyorum
Kin tutmam ama ne iyiliği unuturum, ne kötülüğü
Yok bea.
Unutmam
Evet.
Kindar değilim
yok ya affediciyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Unutmamak kin beslemek değil, kendini koruma mekanizmasıdır 🧠 Yapılan haksızlığı zihinde tutmak, aynı yerden tekrar yaralanmamak için ruhun aldığı bir önlemdir. Ben intikam peşinde koşmam ama yapılanı ve hissettirilen o acıyı da asla unutmam. Sadece o kişiye olan tüm kredimi bitirip hayatımdan sessizce çıkarırım 🔍 Sence unutmamak bir yük mü, yoksa sınır çizmeyi sağlayan güçlü bir kalkan mı? ✨