Borderline kişilik bozukluğu teşhisi konuldu tüm sevgililerimi istemsizce aldatıyorum sonra pişman oluyorum şu an ki sevgilimi seviyorum ama aldattım sonra pişman oluyorum sanki içimde 2 kişi var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Newyorkta ikiz kuleler yıkılmadan önce bir adamla bir kadın kulelerin tepesinde akşam yemeği yiyorlarmış. Romantik bir yer, ortam süper, Newyork acayip güzel, kemancılar, yemek... her şey süper... kadın mest... başlamışlar muhabbete.. adam konuştukça kadın hayran, adam konuştukça kadın hayran.. adam en sonunda konuyu yatağa getirmiş:-Yatalım mı? demiş.. Kadın, birden ayağa kalkmış;-Lanet olsun size, bütün erkekler aynısınız.. aklınız fikriniz yatakta deyip kendini camdan aşağıya atmış..65. katta bir İngiliz camı açmış hava alıyor.. bi bakmış ki kadın düşüyor.. kadını belinden yakalamış..;-Napıyorsun? demiş.. Kadın ağlamaklı;-Yaşamak istemiyorum.. demiş.. İngiliz;-Olur mu hiç, hayat güzel, bak, seninle Londraya gideriz.. Kadın;-eee sonra? demiş.. İngiliz;-Orada benim şatom var- eeee sonra?-Atlara bineriz, av partilerine katılırız..-eee, sonra?-en güzel viskileri içeriz- sonra?-Şöminemizin karşısına geçeriz..-eee?- sonra da yatarız.. demiş İngiliz.. Kadın yeniden ağlamaya başlamış;-Allah kahretsin, bütün erkekler aynısınız, lanet olsun, aklınız fikriniz yatakta, demiş ve atmış kendini camdan aşağı..45. katta bir Fransız balkonda hava alıyor.. bi bakmış kadının biri düşüyor, hemen kadını belinden yakalamış;-Napıyorsun? demiş.. Kadın ağlamaklı;-nefret ediyorum, yaşamak istemiyorum, hayat çok kötü.. demiş.. Fransız;-olur mu.. hayat çok güzel.. seninle Parise gideriz..-eee, sonra?-cafelerde otururuz..-ee, sonra? demiş kadın..-şanzelizede otururuz..- sonra?-en güzel yemekleri yeriz.. en güzel şarapları içeriz..-eee?-sonra, müzeleri gezeriz, elele tutuşup Eyfele çıkarız..-eee, sonra? demiş kadın..-ordan benim çiftliğime geçeriz..-eee, sonra?-yıllanmış bi şarap açarız..-sonra?-şarabımızı içeriz..-eee?-sonra da yatarız.. demiş Fransız.. kadın yine ağlamaya başlamış;-lanet olsun size.. bütün erkekler aynısınız, aklınız fikriniz yatakta, deyipkendini tekrar camdan aşağıya atmış...18. katta Temel balkonda hava alıyor... bi bakmış kadının biri düşüyor.. yakalamış belinden hemen;- ne ediysun? demiş.. kadın ağlamaklı;-yaşamak istemiyorum.. demiş.. Temel;-olur mu, hayat çok güzel daa.. demiş..-seninle Rizeye gideriz..-ee, sonra?-ee,- çay toplaruk..-ee, sonra?-yaylaya çıkaruk..-ee, sonra?-ee, horon teperuk..-ee, sonra?-baktuk sıkılduk, deniz kenarına ineruk..-ee, sonra?-denize açıluruk..-ee, sonra?-ee, hamsi tutaruk..-ee, sonra?-hamsi tava yeruk..-ee, sonra?-hamsi buğlama yeruk..-ee, sonra?-hamsikoli yeruk..-ee, sonra?-hamsili pilav yeruk..-ee, sonra-hamsi çorbası içeruk..-ee, sonra?-hamsi reçelu yeruk..-ee, sonra?-hamsili ekmek yeruk...-ee, sonra?-hamsi çorbası içeruk..- eeee, yani yatmıycak mıyız? demiş kadın. Temel kadına bakmış;-Orospii!!! demiş, atmış kadını aşağıya59 Yorumla- +1 yıl
Sağolasın ya hiç güleceğim yoktu ahaha
En İyi Cevaplar
+1 yılBencede derhal tedavi olmalısın durumun kritik ve daha fena olmadan tedavini aksatma sevgili edinmeye mola ver ve şu anki sevdiğini kaybetmemek için çalış bak bu aldatma olayları çok tehlikelidir. Aldatma olayında doğru bir iş yapmamışsin ve yanlış hataların seni bu duruma getirdi. Dost acı söyler ama sen bir müddet hatta uzun bir süre iyiden iyiye ciddi bir geliştirmelisin kendini çok fazla sosyal ortamlardan uzak dur iradeni güçlendir ve duygularını kontrol et arzularına hakim ol ve bir daha bu hataların tekrar etme dikkat et sana tavsiyem budur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDirek ondan kaynaklıdır diyemeyiz belki ama tetiklediği aşikar. Ayrıca kesin kurtulamasan da bu durumdan en azından hayatını biraz daha düzenleyebilirsin, sevgilini ona göre seçersin alttan alacak birini. Yani birşeyleri kendince kabul edip daha normal yaşayabilirsin, kimse yüzde yüz çözmüyor aslında sorunlarını. Sadece adapte oluyor. Bak mesela benim sevgilim ara sıra aldatsa sorun etmem, saygı duyarım isterim mutlu olmasını. Buna göre birini seçebilirsin kendine ilk adım.
112 Yorumla- +1 yıl
@pelinkr83 gebeş la bu flmgwdööc
- +1 yıl
Kardeşim genisligin bu kadarı olmaz karakter Alacam satılsa sizler için çünkü hiç yok
- +1 yıl
-Aşkımmm berkecanla seni aldattım ama sorun olmaz değil mi? +sen mutlu ol yeterli, ara sıra aldatmana saygı duyuyorum.
- +1 yıl
Böyle mi yani JDLDÖDMDÖ
- +1 yıl
@isimsizbiri67
Berkecanla tanisabilir miyiz?
Beni aldattigin kisiyi merak ettim dogrusu
Da diyebilir...
" Cuckold" detected
Cevap sahibi+1 yılŞu yorumları arada okudukça sesli gülmeye başladım ya 😂 yaranıcam diye söylüyorum demişler bir de 🤣🤣 ha kardaş bir derdim yaranmak için ne desem acaba. Sevdiği için güzel kardeşim olacak yürek olmaz herkeste. Görüşüm yoruma kapalı, kişisel tercih saygı duymak gerek. Sevdiğim kadının tatmin olmasını mutlu olmasını. Saygı duymayan duymasın herkesin kendi hayatı
Bunu burada sorma bence çünkü insanlar tavsiye vericem derken farkında olmadan, iyi niyetle seni yanlış yönlendirebilirler.
Bu işin çözümü psikoloğa gitmektir. Profesyonel bir yardım gerektiren durum olabilir, git bir an önce yanlış bir şey varsa öğren ve düzelt.12 Yorumla- +1 yıl
Aynen sen çok haklısın
- +1 yıl
@eylülnalan Teşekkür ederim. Arkadaşın ciddi sorunları olabilir ve buradan alacağı tavsiyeler sorunların büyümesine neden olabilir, mutlaka psikoğa görünmesi lazım.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
51Cevap
Kişilik bozukluğu konulduysa normaldir, aldatırsın istersin ve duygularına hakim olamazsın.
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve hiç yakalanmadım
Soran+1 yılNeden yakalanıyım
Soran+1 yılProfesyonelim artık
- +1 yıl
Beden dilin kanki her şeyi açıklıyor, şahsen sürekli hayatımda kullanırım ve illa bir açık verirsin. Yalan söylemek zeka işidir ve doğru kurgulanması gerekir, yoksa elbet açık vereceksin. Mesela bak çoğu katil acemilik döneminde yaptığı hatalar yüzünden yakalanır. Ama iz bıraktığı için filan değil, beden dili ve kurgu hataları yüzünden.
Soran+1 yılYalnız öyle de olmuyor kaç kez buluştuk bir kez bile yakalanmadım
- +1 yıl
Demek ki sevgilin çok saf, şuana kadar arkadaşımı aldatan sevgililerini hep yakaladım ve inan. Sadece beden dili ve kurgu hataları. Cidden sevgilinin iyi düzeyde bir arkadaşı varsa, anında yakalanırsın yanında konuşurken. Biliyorsun ki bunu diyen ben değilim, çeşitli istibharat servislerinin göz bebeğidir. FBİ Başta gelmek üzere.
Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Bir ilişki içinde de olsa her insana aldatma isteği geliyordur
sevmek aşık olmak başka
bir başkasını aldıkta olsa istemek başka
hormonal bir şey
ama çoğu insan cesaret edip aldatamıyor
ya da etik olmadığı için kendini dizginliyor
Bence sendeki durum kendini dizginleyememe durumu
İçinden geleni rahatca yapıyor olabilirsin03 Yorumla- +1 yıl
ya sen ne dion knk
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilmemiş sevgiden dolayı böyle girişimleriniz var, terk edilme şemanız var. Önce içten bir tamirat gerekli. Kendi ihtiyaçlarınızı kendinize sormalısınız. Ne istediğini bilmek kavramı burada gün yüzüne çıkacak ve buna göre hayatınızda bir karar alırken bu ihtiyaçlara bakarak alacaksınız.
20 YorumlaMadem kişilik bozukluğun var neden sevgili yapıyorsun onları üzmeye hakkın var mı?
120 YorumlaRahatsızlığın için geçmiş olsun diyeyim önce ama madem öyle. Durumun var niye sevgili yapıyorsun? Kusura bakma ama aldatanlar yüzünden herşey den soğudum ya aldatırsa ya bırakırsa vs vs bunlarla yaşar olduk artık
10 Yorumla
+1 yılHasta oldugunu dudunmiyorum
Ama boyle dusunmeye devam edersen hasta olursun
Unutma bir akilliya 40 gun deli de
Kendinden şuphe etmeye ve delirmeye başlar20 Yorumla
+1 yılHastalığım var diyip diyip aldat oh ya ne güzel midesiz seni. Bi de erkekleri suçlarız. Sizin gibiler yüzünden erkeklerin bize güveni kalmıyor zaten yazikk
81 Yorumla- +1 yıl
İradesizliğe hastalık denmiş ne güzel 😂
İnsanların kalplerini p! ç etmeye ne hakķınız var. Madem çok eşlisiniz. Bunu ilişkinin başında söyleyin ki kimse size ve sizin gibilere bel bağlamasın.
14 YorumlaBu tarz insanları bilirim yapacağını yapıp sonra şey derler, napiyim ben böyleyim, benim burcum şu işte o yüzden falan filan.
Hastalıktan değil karaktersizlikten kaynaklanır.11 Yorumlayasadıklarının ne demek oldugunu bılıyorum ben atlattım zor bır durumdasın bana da konulmustu tanı ama gectı
25 Yorumla- +1 yıl
Nedir?
- +1 yıl
Acaba ben borderline miyim yaa? Bende de kendimle kavga ediş oluyor😐
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO bu ne menem bir çelişkili bakış atıyorum
00 Yorumla Mayasiz oldugundandir o. Adina da borderline demis.. kimseye saygin yoksa kendine saygin olsun biraz..
10 Yorumla
+1 yılAldatma tensel mi duygusal mı? Yani başkasına mı aşık olup bırakıyorsun yoksa tensel birliktelik mi oluyor? Borderlıne etkili hemde fazlasıyla.
10 YorumlaAdına ne dersen de normal bir şey değil, hatta buna isim vermek, kulp takmak ve normalleştirmekten başka bir şey değil. Bunu ancak siz kendi içinizde bitireceksiniz ve nasıl yapacağınızı da kendiniz bulacaksınız, bahaneler üretmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılsorunun yanıtını bilemeyeceğimde kapak fotoğrafındaki paxtonu görünce bi yazayım dedim
paxton ve six packleri <33300 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılİçindeki arzunla kaynaklı, ne kadar çok başkasını arzularsan o kadar kontrolü kaybedersin bu hastalık değil iradesizlik
00 Yorumla sevgili yapma sürekli insanları üzmeye hakkın yok ne olursan ol
10 Yorumla
+1 yılŞeref yoksunluğunun adı da borderline kişilik bozukluğu mu olmuş?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılDunyada tek erkek kalsa gidip esseklemi aldaticaktin
10 Yorumla Her türlü kötü davranışın adına bir hastalık koymuşlar :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Yok tatlım , bu tamamen karaktersizliğinden kaynaklanıyor kişilik bozukluğu falan değil
00 Yorumla
+1 yılTek erkek kalsa gider köpeğin altına yatar gene aldatırsın
09 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan git bi yaa seviyesiz düzgün konuş
- +1 yıl
@dıriŕımıŕıŕımmm seviyesiz? yapmadıkları şey mi? Erkeklere sapik bilmem ne dersiniz ama kendiniz daha sapıksınız. Vermeden duramayan biri erkek kalmayınca onu da yapar
- +1 yıl
O zaman sen de birini bulamayınca köpek sikiyorsun
- +1 yıl
@dıriŕımıŕıŕımmm hadi kudur anam. Ben birini sikmeden duramıyorum, sevgilim varken başkasına da yapışmadan duramıyorum diye soru açmadım.
- +1 yıl
cinsiyetle ne alakasi var koc
malsin valla - +1 yıl
Ee ben de açmadım 😂😂😂
- +1 yıl
@dıriŕımıŕıŕımmm eee o zaman bana niye salça oluyorsun?
- +1 yıl
E çünkü saçma sapan konuşuyorsun köpek falan katıyorsun olaya iç dünyanı yansıttığını düşünüyorum 😊 sanırım birilerinin köpek sikme hayali var
- +1 yıl
@dıriŕımıŕıŕımmm tek bir erkek kalsa köpeğe verirsin, gene de aldatırsın dedim. Bunu anlamayacak kadar aptal birisin. Hadi hadi ordan git. Engel.
+1 yılYapcak birsey yok
Evlenip de başkasının hayatını karartma bari00 YorumlaBunu ilk defa duydum bilmiyorum ama başka bişeyden de olabilir
00 YorumlaUmarım hastalığın geçer. Peki bu durumdan keyif aldığın oluyo mu hiç?
00 YorumlaHayır canım sen karaktersizsin 👍
102 YorumlaBorderline hastalarında görülür, genelde hastalığından dolayıdır. Zor durum geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılBorderline kişilik bozukluğu olan insanların aldatma ihtimali çok yüksektir çok eşlidir bende de borderline örüntüleri var ama aldatmadım yani o seviyeye gelmedim hem ilaç hemde psikoterapi desteği alıyorum bence sende bir destek almalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tarz bir durumda kimsenin günahına giymeye hakkın yok. Kendince haklı olabilirsin zor durum umarım toparlarsın ama sevgili olma o zaman kimse ile.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninki yine iyiymiş. Ben kendime aşığım. Kendimi aldatmamak için kimseyle sevgili olmuyorum.
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır narsist değilim. Narsistliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden narsist olmadığımdan eminim. Sadece kendimi sevgilim gibi görüyorum. Sen mesela sevdiğin kadının gözlerine baktığında ne hissedersin? Ben aynada kendime bakınca içim kıpır kıpır oluyor bir hoş oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anlatmaya çalıştım biraz ama geri sildim çünkü anlatsam anlaşılacak gibi değil.
- +1 yıl
Bu siteyee sağlam insan üye olmaz ki zaten
Cevap sahibi+1 yılYok anlamadın anlatamadım çünkü tam olarak ifade edemedim. Zor.
- +1 yıl
oha çok mu güzelsin ki acaba? insta var mı?
+1 yılbence kişilik bozukluğu değil karakter bozukluğu var
20 YorumlaKarakter çatışması yaşıyorsun terapi de alman lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 910 cevap paylaştı. aldatmayın ya, kişilik bozukluğu ile aldatma ayrı şey bence
00 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz karaktersiz ve insan değilsiniz. Ondan sonra isim arama çabaları. Kendiniz gibi insanlar çıksın karşınıza.
20 YorumlaSenin karaktersizliğin
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO erkeklerdede vardır kişilik bozukluğu diye değilde maymun iitahlılık doyumsuzluk diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılCahil
- +1 yıl
Çok kabasın
Gerçekten çok ilginç. Ben sevgilimden başka bir erkekle konuştuğumda karşı taraf espri yapınca güldüğümde bile kendimi kötü hissediyorum. İnsanlar nasıl bu kadar kolay aldatabiliyor anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😀iyi bir şey bulmuşsunuz aldatmayı normalleştirmeye böyle devam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaydi sen içinde iki kişi olarak gene iyisin yoksa içinde en az 5 - 10 kişi olan bile var yaani :):)
00 YorumlaBu senin yaptığın bir şey ama eğer hastalığın varsa sevgili falan olma kimseyle illa ki bir gün iyileşecek ve gerçek aşkı bulacaksındır
10 YorumlaHay skeyim borderline ı aklın var sonuçta.
Ben borderlineım herkesle yatarım var mı böyle bi dünya12 YorumlaKlas klas konuşma ruh hastası oruspunn tekisin işte bdfbdj
20 Yorumla
+1 yılAldatma dediği de biriyle mesajlaşmaktır nkdksksksk
032 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka manyak mısın
- +1 yıl
Hahahaha ya bırak tipsiz özgüvensiz birisin kesin pozlara bak 😂😂
Soran+1 yılAyrıca hiç komik değil canım
- +1 yıl
Bence komik 😂
- +1 yıl
Hahahahaha hasta gizli soru sormuş fotoğrafın bile yok diyor ezik 😂 Tipsiz özgüvensiz kadın hahahahha😂😂😂😂
- +1 yıl
Mavi gözlü sarışın olunca çok güzel olunuyor😂
Soran+1 yılLan koduumun cahilleri xeziklerr 2 niz bir ben etmezsiniz asosyalllerrr
- +1 yıl
@sananeebesjsjs ahahhhahaha ezik işte kendi kendine gelin güvey oluyor sanırım 😂😂
Soran+1 yılEzik diyenlerin fotosunu yok PUHAHAHHHHU KODUMUN ASOSYAL HABEŞ MAYMUNLARI
- +1 yıl
Hahahahhahaha niye kızdın böyle ya 😂 Dokundu mu😂
- +1 yıl
Salak misin gelip burda bacım yum demesini biliyorsun sonrada ikiniz bir ben etmezsiniz diyorsun
- +1 yıl
Hahahahaha özgüvensiz olan ama özgüven kasan kadın da anonim soru sormuş ksjsjsjshshsjsjsja
- +1 yıl
Orsb*
Soran+1 yılEZİK ASOSYALLER KULLANICI ADINIZDAN BELLİ OLUYOR NE KADAR EZİK ÖZGÜVENSİZ OLDUĞUNUZ BU UYGULAMA DA ÇÜRÜYÜP GİDECEKSİNİZ ASOSYALLERRRR
- +1 yıl
Ya bırak gerzek yaa
- +1 yıl
Özgüvensiz tipsiz 😂
Soran+1 yılLAN RANDOMA BAK NE EZİKSİNİZ BE
Soran+1 yılBANA KENDİNİ ALDATMA APTAL AYAĞIMI YALAMAK İÇİN SIRAYA GİRERSİN GÖRSEN EZİK TİPSİZ
- +1 yıl
Önüne gelene verince özgüven li olunuyor muş ahahahaa
- +1 yıl
Öz gü ven siz hem de tip siz 😂😂
- +1 yıl
anca kendini övüyor salak 😂😂😂
- +1 yıl
Gizli soru sorup özgüven kasan kadın hahahahha
- +1 yıl
Puahhahahahahahahah
- +1 yıl
Tamamdır ağlıyor kesin 😂😂
- +1 yıl
@sananeebesjsjs kızdı sanırım hem hakaret ediyor hem kızıyor küsüyor 😂
- +1 yıl
Hayır yani 😂😂diyor ki isminizden belli cahil olduğunuz
- +1 yıl
@sananeebesjsjs ayağını yalamak için sıraya girermişsin bak öyle diyor ona göre 😂😂
- +1 yıl
Evet ya ne güldüm burda
- +1 yıl
Mavi gözlü sarışın mış ya kesin güzeldir
- +1 yıl
@sananeebesjsjs aynen 😂
- +1 yıl
Vallaha ger*zekalısınız ajaisjsjagtgf
Arkasına sığındığın neden yaptığın karaktersizliği kapatmaz. benim eski sevgilimde öyleydi
10 Yorumla
+1 yılO***spu olmandan kaynaklıdır. Tescilli o***spu seni
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan kimsenin duygularıyla oynamamalısın aldatmak karaktersizliğe giriyor bence
10 Yorumla
+1 yılkaraktersizliğin adı borderline mi olmuş
40 YorumlaAldatmaktan kastın başkalarıyla bir duygusal veya fiziksel birlikteligin mı oluyor anlamadım tam?
00 Yorumla
+1 yılMalsında ondan karaktersizliğine isim yakıştırıyorsun
00 YorumlaBende de Borderline var bugün birine öbür gün başkasına ilgi duyuyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
@gojiberry bilip bilmeden konuşmamak lazm aldatmak iyi birşey değil evet ama bu tür hastalar dürtüleri yüksektir. Öfkelerini tutamazlar birden fazla insanlara aşık olabiliyorlar bunun için 12 13 yıl terapi alan insanlar var ilaç kullanan insanlar var
- +1 yıl
@Beauiful56 İnsanın çoğu hastalığı kalbidir ve kalbi de düzeltmek insanın elindedir.
Ben bu şeye isim verilmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü insan böylece kendi içinde kabullenmiş oluyor hatta onu düzeltmeye de çalışmıyor. O zaman herkes böyle bahanelerle eşini aldatsın ve sonra bu şekilde isimlendirsin.. - +1 yıl
Yanıldıgın bir şey var , borderline gerçekten bir hastalık.
Ben böyle olayım , böyle davranayım adini da bu koyayım bunu resmileştireyim gibi bir durum yok
Benim şu yaşıma kadar sevgilim dahi olmadı , bazı davranışlarım garipti. Terapi aldım , ilaç kullandım doktorların teşhisi sonucu bunu söylüyorum
Umarım kimse yaşamaz ama bilip bilmeden bu şekilde konuşmayın bence. Kınadığınızı yaşanmadan ölmezsiniz - +1 yıl
@Vkekuzjü haklısınız bende de aynı durum var ve gerçekten çok kötü birşey bende terapi alıyorum ve bunu atlatacağıma inanıyorum eğer başarırsam insanları tedaviye yöneltmek gibi bir hedef belirledik terapistimle sizinde çaba göstermenizi tavsiye ederim
+1 yılGeçmiş olsun, uyuşturucu bağımlısı olmamana sevindim en azindan
00 Yorumla
+1 yılYok o içindeki ırıspılığın eseri
20 Yorumla
+1 yılKarakter bozuk yeni yeni isim turetmeyelim
10 YorumlaYok o or. os. pu çocukluğundan kaynaklıdır
10 Yorumla
+1 yılBenlede aldatsana 😅😅
10 YorumlaKarakter bozukluğu tam isabet ka*peee
00 Yorumla
+1 yılHer aptallığınızı hastalığa bağlayıp durmayın
00 Yorumla
+1 yılHmm doktora gidiyor musun
00 Yorumla
+1 yılBi çeşit beyin bozukluğu da diyebiliriz tabi
00 YorumlaSerefsiz karaktersiz oldugundan kaynaklidir
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tüm sevgililerimi aldattım, borderline kişilik bozukluğundan mı kaynaklıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler