Aldatmak bana göre azda olsa kişilik bozukluğu... seksi yani cinsel dürtülere boyun eğiyor... gücünü kaybediyor... dürtüleri kontrol edemiyor... kişiliği otursa... adet ve geleneklere vede inançlara saygılı olsa bunu yapmaması gerekir... ama dürtüler ağır basıyor ve insan aldatıyor... bilmem cevap yeterlimi
tabiki öyledir büyük konuşmak değil bu insan gözüyle bile aldattımı içi kıpırdamnıyorsa rahatsız olmuyorsa birde hiçbirşey yok gibi sevgilisine sarılabiliyorsa bir bozukluk vardır
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deme ya ciddi misin? Ben öyleyim şimdi bende bir bozukluk mu var?
bende bir ara güzel sevgilim olmasına rağmen çabuk sıkılırdım. Gözüm hep daha iyilerini arardı ama sonra baktım kız bunu anladığını benden ayrılmak istediğini söyleyince şaka yaptığını sandım ama gerçekten ayrıldı bende çok pişman oldum
Bence kesinlikle evet. Ben ilgisiz büyüdüm bir yıl önce de sırf daha fazla ilgi göreyim diye böyle bir davranışta bulundum. Bence bir kişilik bozukluğu ve küçük yaşlardan aileden çevreden kaynaklı bişey.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok haklısın bende bundan bahsediyodum. Teşekkür ederim
Bu sayılanlara ek olarak... kişinin yaşadığı yer... gördükleri duydukları... o yörenin gelenekleri görenekleri... kırsal kesimdesin ve kapalı ailelerin arasındasın... dürtüler azolur... kültürlyü bir yerdesin... deniz kenarı... insanların giysisi dekolde açık... herşey ortada gibi bisey... erkek ya da bayan özellikle erkekler... birde kişiliği yani dürtülerini bastırma duygusu zayıf ise... birde ilgisiz büyümüş ise... ne yapsın insan... Öyle yerlerde özellikle erkeklerin ÖZELLİKLE ERKEKLERİN işi çok zor... sabır etmek ne mümkün...
erkekde ise asla kişlk bozukluğu değildir antrenman gbı sayabılrsın hatta formda çıkalım hatunumuzn karşısına diye :)))) kızda olursa kesnlıkle ubr super bir kişilk bozukluğudur :P
En İyi Cevaplar