- Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatılma, bir kişinin yaşadığı en zor ve travmatik deneyimlerden biridir. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz birinin sizi aldatması, size güveninizi, kendinize olan saygınızı ve dünya hakkındaki algınızı sarsabilir. Bu nedenle, aldatılma psikolojisinden çıkmak zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. Duygularınızı kabul edin. Aldatılmanın doğal bir tepkisi olarak üzgün, öfkeli, hayal kırıklığına uğramış ve değersiz hissedebilirsiniz. Bu duyguları bastırmaya çalışmayın, onları kabul edin ve hissetmeye izin verin. Kendinizle konuşun. Aldatılmanın sizinle ilgili olmadığını, sizin hatanızın olmadığını kendinize hatırlatın. Aldatan kişi, kendi sorunları olan ve size saygı duymayan bir insandır. Destek alın. Bu zor süreçten yalnız geçmek zorunda değilsiniz. Aileniz, arkadaşlarınız veya bir terapistten destek alın. Kendinize zaman verin. Aldatılma psikolojisinden çıkmak zaman alır. Kendinize iyileşmek için zaman verin. Aldatılmayla ilgili olan her şeyi hayatınızdan çıkarın. Eşinizin fotoğraflarını, eşyalarını ve hediyelerini kaldırın. Onunla olan tüm iletişimi kesin. Kendinize iyi bakın. Sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın ve yeterince uyuyun. Sevdiğiniz şeyleri yapın. Kendinizi mutlu edecek aktivitelere katılın. Yeni şeyler deneyin. Yeni bir şeyler öğrenmek veya bir hobiye başlamak, dikkatinizi dağıtmanıza ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir.
Aldatılma, zor bir deneyimdir. Ancak, bu süreçten güçlü bir şekilde çıkabilirsiniz. Kendinize zaman verin ve kendinizi iyileştirmek için çaba gösterin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi geçmişi yani sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana bişey kazandırmaz sadece kendini uzersin. Olan oldu. Ne kadar yorum yapsan da sonuç değişmeyecek
O yüzden çocuk olmadan o kişiden kurtuldugun için sevinmelisin. Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin053 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim ama onu
- +1 yıl
Sen üzmek istiyorsan kendini devam et arkadaşım
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek
- +1 yıl
Senleyken gitmesine izin ver o zaman boşanma. Hatta kuma getirsin.
Soran+1 yılO bosanmak istedi
- +1 yıl
Ee o zaman aşkım ben sorun etmem. Ona da gidebilirsin. Hatta kuma olarakta kabul ederim. Ben seni çok seviyorum boşanmadan ikimizi de idare etmene izin veriyorum deseydin
Soran+1 yılBosaniyoruz iste
- +1 yıl
Ee git konuş boşanma aşkım ben kabul ediyorum devam et onunla da diye söyle
Soran+1 yılBunu kabul etmem elbette
- +1 yıl
Eee o zaman😂😂 boşan ve düşünmeyi bırak.
Soran+1 yılOnu ozleyecegim ama yani o gittikten sonra
- +1 yıl
Sende bulursun birini.
Soran+1 yılBi daha birisine guvenebilevegimi zannetmiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin. Ama öyle olmuyor. Sevmek sevilmek gerek. Mesela düşün elinde cam bardakla Su içmeye gidiyorsun bardak elinden düşüp kırılıyor. Kırık parçaları toplayıp çöpe atıp temizleyip yine su içmek için yeni bardak alıyorsun. Bu sevmek sevilmek ihtiyacı da bunun gibi on yargılı olursan hayatı iskalarsin. Bence verilmis sadakan varmis. Çocuk olmadan kurtuldun
Soran+1 yılCocuk olmadi zaten
- +1 yıl
Sende sağlık sorunu mu var
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
İnan bana boşuna üzüyorsun kendini. Öyle bir karaktersizden kurtuldugun için sevin. Hala krndini uzmek için çaba harcama. Sağlığını kaybedersin. Kendini kapatarak sadece kendini cezalandırırsin
Soran+1 yılKendimi kapattigim falan yok
- +1 yıl
Daha birisine guvenecegimi zannetmiyorum diyen sensin ben değil
Soran+1 yılKafam allak bullak
Soran+1 yılTek sorun aldatilma degil ki...
- +1 yıl
Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksin onu hatirlatan ne varsa silip atacaksın stalk yapmayacaksin engelleyeceksin dertleşme adı altında bile anlatmayacaksin. Düşünmeyeceksin. Yoksa kendini üzmekten başka bisry geçmez eline
- +1 yıl
Neymiş başka sorunlar
Soran+1 yılCocugum olmuyor benim
- +1 yıl
Olabilir. Bu da senin sınavın. Ve bunu sorun etmeyecek seni sen olduğun için sevecek kabullenecek biri elbet çıkar karşına.
Soran+1 yılO da oyle diyordu biliyordu cocuk sahibi olamayacagimi ama simdi bi yaptigina bi bak
- +1 yıl
Ee ne kadar yorum yaparsak yapalım sonuç değişiyor mu? Cidden neden hala kendini üzmek için ugrasiyorsun
Soran+1 yılCunku canim yaniyor
- +1 yıl
Ee işte dusundugun için. Neyse sen bilirsin. Sen kendini uzmeyi tercih etmeye devam etmek istiyorsan devam et. Herkes tercihlerinin bedelini öder
Soran+1 yılTani ki de istemiyorum
Soran+1 yılSadece ne yapmam gerektigini bilmiyorum
- +1 yıl
İşte diyorum ya
Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksin onu hatirlatan ne varsa silip atacaksın stalk yapmayacaksin engelleyeceksin dertleşme adı altında bile anlatmayacaksin. Düşünmeyeceksin. Yoksa kendini üzmekten başka bisry geçmez eline
Soran+1 yılUnuturum ama dimi onu
- +1 yıl
Yukarıda yazdigimi yaparsan en kısa zamanda unutursun
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
Kaç yaşındasın. Çalışıyor musun
Soran+1 yıl27 yasindayim calismiyorum
- +1 yıl
Bence ilk önce kendine bir bul. En azından çalışarak kafan dağılır. Bunları düşünmezsin. Yeni arkadaslar edinirsiniz. Biraz sosyallesirsiniz
Soran+1 yılIyide lise mezunu bile degilim ki ben ne is verirler ki bana
- +1 yıl
Elbet yapabileceginiz bir iş bulursunuz
Soran+1 yılMuhtemelen ya tezgahtarlik ya da bi yerde temizlik isidir
- +1 yıl
Ee olsun çalışmanın ayıbı olmaz. Hem ekonomik özgürlüğünü kazanırsın. Hemde kafan dagilir isle uğraşarak. Bu şekilde baba evinde düşüne düşüne kanser olursun yakinda
Soran+1 yılbana dedi neyim varsa senin hakkin diye ama bilmiyorum evi de bana birakacakmis
- +1 yıl
Eee baba evine dönmeyecek misin
Soran+1 yılIki arada bi deredeyim Şu an ki evde kalsam anilar gozumde canlanacak baba evine gitsem nasil olacak bilmiyorum
- +1 yıl
Evi sat. Faize yatır. Git başka şehirde yasa.
Soran+1 yılMehir olarak bana bi ev verdi zaten İstanbul'da
Soran+1 yılFaiz isine de girmem hem
- +1 yıl
Ee tamam sat git başka bir şehire Ege'ye falan. Evin parasını faize at. Geliri senin kirani da öder seni çok rahat yasatirda
- +1 yıl
O zaman git kendi işini kut
- +1 yıl
Ee son durum ne
Soran+1 yılBisey oldugu yok 1 gun icinde bunu atlatmami beklemiyorsun herhalde
+1 yılCok ama çok dediğin için çok üzüldüm nedense bilmiyorum zamanla atlatırsın galiba
021 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim ben onu...
- +1 yıl
Üzülme bir şey olmaz kimle kimlerin yokluğuna alışamadı ki sende onlardan biri olursun
- +1 yıl
Dile getirip veya buraya yazarak üzülmeni sonlandiramazsin hatta daha da arttirirsin ne buraya yaz ne de dillendir hayatına odaklan
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek
Soran+1 yılBuraya yazmak iyi geliyor bana
- +1 yıl
Anlıyorum iyi olursun umarım
Soran+1 yılOnunla evlenecek onunla bir yuva kuracak aile kuracak...
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok kimse vazgeçilmez değil.
Soran+1 yılOnlar mutlu ben mutsuz olacagim
- +1 yıl
Cocuk var mı
- +1 yıl
Daha taze diye boyle düzeltirsin sonradan sana ihanet etmiş biri için o kadar üzülmezsin
Soran+1 yılCovuk yok
Soran+1 yılKafam allak bullak
- +1 yıl
Şu aşağıdaki aptl kadına uyuz oldum yav tepkisine yazdim engelledi beni destek al diyor doğru ama tepkisinden ötürü onun da destek alması gerek 42 yaş yazıyor bide cahil insan
- +1 yıl
Sende tazesin diye böylesin yoksa insan annesinin ölümüne alışıyor zamanla unutuyor demiyorum alışıyor alışırsın Sende.
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılOnu unutmak cok zor olacak ama
- +1 yıl
😓😓
Soran+1 yılBiz mutluyduk...
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
Soran+1 yılBeni aldattigi gercegini kabul edemiyorum
Büyük bir travma sizin için çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun ama biz kadınlar olarak genel anlamda çok güçlü insanlarız. Psikolojik destek alarak zamanla üstesinden geleceğinizi düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılSorunun sende olmadığını düşünerek çıkabilirsin senin kusurun yüzünden değil kendi kusuru yüzünden aldatıyor insanlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun cikamiyorum iste bu psikolojiden beni aldattigi gercegini kabul edemiyorum
Millet alışmış yazıyor bişey bul kendini meşgul et @q aptalı yapabilse yapacak psikolojisi el vermiyorki. Benide sevdiğim kız reddetti 1 ay konuştuk gayet samimiydik basit bi antidep kullanıyorum diye terk etti beni psikolojim alt üst oldu kolaymı bu düşüncelerle meşgüliyet bulmak vs
00 Yorumla
+1 yılAmaaan boş ver de geç. hayata yeniden başlarsın. dünyaya o çişli içinmi geldin sanki. ayrıl , yeni bir erkek yeni bir heyecan diye düşün :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok sevmistim...
- +1 yıl
Yanlış kişiyi sevmişim de. Dünyadaki tek iyi sandığın ama aldandığın insan o değil. Abartıp hayatını acı çekmeye karamsarlığa dönüştürme
Soran+1 yılO da beni sevmisti en azindan bana oyle demisti
- +1 yıl
:) düşünme bunları. seviyor sevmiyor olayını bırak. sevmek zor değil de mutlu olmak için yetmiyor. biraz bencil olup kendi mutluluğunu hayatını düşün
Soran+1 yılTek basima mutlu olamam
- +1 yıl
:) yeni ve daha iyi erkekler var. birine gülümse
+1 yılterapi alacaksın bu kadar basit
kendi kendine halletmye kalkma16 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
psikolog canım psikolog
uzmandan yardım alacaksın
Soran+1 yılSart mi
- +1 yıl
arkadaşım iyi misin? psikolojim bozuk diyorsun aslında sorunda.
nasıld evam ederim bilmiyoeum diyorsun demek şart. öffff ne istersen yap hem soru aç hem yardım beğenme
Soran+1 yılYok oyle degil
Soran+1 yılKendim kendime yardimci olamam mi diye
Üzüldüm. Ama sebep neydi ki neden yapmış merak ettim
07 Yorumla
Soran+1 yılOna asik
Soran+1 yılBaska bisey yokmus gonul iliskisiymis
Soran+1 yılYani birbirlerini sadece seviyorlarmis cinsel bisey yokmus
- +1 yıl
Kendinle ilgilen bence. Gonul iliskisi vs degildir o. Fazlasi vardir.
+1 yılçok üzgünüm senin için. dışarı çık, arkadaşlarınla buluş, gez eğlen... sakın içine kapanıp sürekli düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 gün önce de boşanmak istemiyordun sanırım o soru senindi. Hayatına bakacaksın bu dönem pek yalnız kalma. Aile dost arkadaş ortamında ol. İstersen takıl birilerine keyfine bak.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet o soru benimdi
Soran+1 yılBosanacagiz iste...
Cevap sahibi+1 yılBak bjr an önce bitirmeye çalış boşanma süreci uzadıkça yipranirsin
Soran+1 yılLise mezunu bile degilim ben
Soran+1 yılBana mi is verecekler
Cevap sahibi+1 yılAyrıca durmadan bu olayı düşünürsen içinden çıkamaz unutamazsın
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun
Soran+1 yılCalismiyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye vermesinler
Cevap sahibi+1 yılGünlük islere git, nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılSilopide yasiyorum
Soran+1 yılCalismami hos karsilamazlar
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsallama sende iyi ki kurtuldum diye şükret hayatına devam et yoksa boşu boşuna yıpranırsın
08 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok sevmistim onu
- +1 yıl
o sevmemiş demekki ya da sevmiş sonradan bitmiş
Soran+1 yılBen hep en cok seven ilk seven oldum
- +1 yıl
eee tamam işte o sen hep seven ilk seven olmamış bırak bitmiş işte ne güzel
Soran+1 yılBitsin istememistim ama
- +1 yıl
ablacım bitmiş sonuçta boşversene artık önüne bak
- +1 yıl
tamam bi horoz kesersin:)
+1 yılGeçmiş olsun. Öncelikle saçlarını yaptır boyat. Daha seksi kıyafetler al. Sürekli dışarıda gez toz. Yemek ye. Gece cluplere git
00 Yorumla- Sağlık konusunda 943 cevap paylaştı.
u +1 yılEn iyisi o psikolojiye hiç girmeden aldatanın psikolojisine sokmak
10 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş unutmayı öğreneceksin yoksa yapacak bir şey yok
10 Yorumlabir anda cıkaman zaman lazım öncelikle gez dolaş kafanı dagıt kendine bir ugraş hobi bul
00 YorumlaÇok zor Bi durum. Keske Bi yol bulsanizda boşanma olmasa
00 Yorumla
+1 yılAptallık her zaman kaybeder, her zaman mağlup olur, er ya da geç 😀
00 Yorumla
+1 yılzor ama yapacak bişey de yok hayat devam ediyor alışmak lazım normale dönmek lazım
00 Yorumla
m +1 yılBoşanmak ölüm gibiymiş. Ama salmazsan toparlanır ve alışır hayatına bakarsın
00 YorumlaSen sevmişsin ama neye yarar o seni mandırmış
00 YorumlaOnun aldatması senin eksikliğinden değil kendi yetersizliginden sen neden onun suçu yüzünden kendine hayatı zindan ediyorsun zamanlar en kötü olaylar bile aşılıyor şu an bu durum sana zor geliyor ama ilerde etkisi bu kadar büyük olmayacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla yok oluyor o ya
Ohhh kurtuldum moduna da geçiyorsun hatta.10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun çok zor bır durum en azından biliyorsun arasında kalmak inan daha kötü ucu açık şekilde kalan konular acaba diye her sabah uyanmak aklında kurup kurup içine atmak
00 Yorumla
+1 yılÇok zor atlatmak atlattığını sandığın an da bile bir şey yine hatırlatıyor. Ne yaparsan yap, ne yapmak istersen iste sadece zamanla acısı azaliyor. Yani acıya alisiyorsun unutmuyorsun.
00 YorumlaÜzücü bir durum ama bu zamanda bosanmalar Cook arttı. Anladığım kadarıyla iffetli birisiniz. bu zamanda oldukça dikkatli olun ve yanlış birsey yapmayın. Bol bol dua edin bu da bir imtihan.
00 Yorumla
+1 yılNasıl aldatmış? Biriylemi olmuş yoksa sevgilimi yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle degil gonul iliskisi yani o kadina asik
+1 yılAldattığını görmezden gelmeliydin. Onlar geçici heves belliki sendede suç var dişiliğini yapamamışşın.
017 Yorumla- +1 yıl
Kocası aldatmış olsa da aynı şeyi acaba der miydiniz
- +1 yıl
@_Güneş____00 zaten kocası aldatmamışmı benni yanlış anladım.
- +1 yıl
Ben yanlış yazmışım. O aldatmış olsaydı diyecektim
- +1 yıl
@_Güneş____00 olabilir insanlık hali. Ama kadınla erkeği bir tutma. Erkek üç kadına kadar evlenebilir kadına öyle bir hak yok. Yaptığını onaylamıyrm yanlış anlama
- +1 yıl
Niye erkek insan da kadın değil mi? Niye eşit tutmayacakmışım? Medeni kanun öyle demiyor. Erkek de kadın da tek kişiyle evlilik yapabilir diyor. Resmi olarak geçerliliğini yoktur dini nikahın. İyi ya o zaman o kadın da bir erkekle resmi nikah yapsın. Gitsin, yanı sıra iki tane daha adamla dini nikah yapsın. Olur mu? Zaten ispat edemez iki taraf da dini nikahı. Nihayetinde nikah cüzdanı yok. Valla buradan gayet onaylıyor gibi duruyorsun "Sen de dişiliğini kullanamamışsın." derken. Erkek adam mı? Sen de belli ki adam değilsin. İki kuyruk sallasa karşı taraf hemen ağzının suyu akar ve peşinden gidersin. Ben, cümlene bakınca bunu çıkarım yapıyorum. Bu cümle resmen şerefsizliğe bahane bulmak gibi. O zaman kadın da onu aldatsın. Erkek de heves olarak algılasın. Bakalım, algılar mı?
- +1 yıl
@_Güneş____00 insanın kanununu Allah ın kanununundan üstünmü tutuyorsun?
- +1 yıl
Geçersiz sayılan bir şeyi yapan kadın da maldır. Kendine saygısı yoktur.
- +1 yıl
Oldu olacak grup yapın, tam olsun. 🤑🤑
- +1 yıl
Allah'ın midesizleri! O zamanın şartları ve bu zamanın şartları aynı mı?
- +1 yıl
Ki erkek kadının rızasını almadan evlenemez de yazıyor diye biliyorum.
Ki sayfanın birinde bunu şöyle de belirtmiş :
İslam, erkeğe aynı zamanda dört kadına sahip olmayı izin vermiştir. Erkeğin daimi eşi varsa onun erkek kardeşinin kızıyla veya kızkardeşinin kızıyla[1] evlenmek istemesinin dışında ondan izin alması şart değildir. Ama kadın akitte kocası başka kadınla evlenmesin diye şart koşarsa, bazı fakihlere göre[2] böyle bir şart doğrudur ve erkek buna aykırı davranamaz.
Kısacası kadının rızası olmadan nah evlilik yapabilir erkek. - +1 yıl
@_Güneş____00 başta ne dedim yaptığını tasvip etmiyorum. Sen benim üstüme geliyorsun benmi teşvik ediyorum. İnsandır haya yapabilir desim. Senin günahların yokmu
- +1 yıl
O zaman düşünerek konuş kadına "Sen de dişiliğini iyi kullanamamışsın. Onlar geçici heves." derken. Her insan hata yapabilir. Buna lafım yok. Sen, resmen aldattığı kadını da o kadını da küçük düşürücü konuşuyorsun. Mevzubavis kendi cinsin olunca da "Olabilir, insanlık hali. Kadınla erkeği bir tutma." diyorsun. Bu resmen şerefsiz birine arka çıkmak. Demek ki sen de hayatındaki kadını boynuzlayıp sorunu kendinde ara diyecek birisin. İnşallah karşına da hep kendin gibi kadınlar çıkar. Seni aldatır ve sen de erkekliğini iyi kullanamadın demek ki der. Her insan hata yapar der. Onlar gelip geçici heves hayatım der sana. Bakalım, o zaman sen sorunu kimse arıyorsun?
Ben, kimseyi teşvik etmiyorum. Belli ki kadına böyle diyorsan senin zaten içinde var. - +1 yıl
Kimde *
- +1 yıl
@_Güneş____00 biraz ince düşünsen dediğimi anlıcaksın. şu an öfkenden anlayamıyosun
- +1 yıl
Saldıraya geçtin şu an sakin ol
- +1 yıl
Sen, çok ince düşündüğün için o cümleleri kurdun anlaşılan. 😃😃
- +1 yıl
@_Güneş____00 tamm sen haklısın🙂
+1 yılZor olur ama dua et kendini hep bı işle meşgul et alışırsın unutulmaz ama alışılir çocuk varsa ona vakit ayır
00 Yorumlaselam hanfendi zor ama hayat güzel işallah karşına sevebileceğin biri cıkar mutlu olursun
018 Yorumla
Soran+1 yılBen bi tek onunla mutlu olabilirim
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti ama
Soran+1 yılSevmemis iste
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki sence
Soran+1 yılBana hayat onun ile guzel geliyordu biliyor musun
Soran+1 yılBen ondan baskasini istemiyorum ki
Soran+1 yılOnu da yok artik zaten
Soran+1 yılDenilecek bisey de kalmadi zaten...
Baş edemezsin. Zamanla da alışılmıyor ama kabulleniş oluyor sadece. Zamana bırak
00 Yorumlailgisiz sevginin hiç bir şeye faydası olmuyor
00 Yorumla
+1 yılO seni sevmiyo muydu
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti ama demek ki sevmemis hic
Soran+1 yılBiz gorucu usulu evlendik ama cok mutluyduk
- +1 yıl
Üzülme salla gitsin ne hali varsa görsün
- +1 yıl
Yeni birini seversin zamanla yaptığı şerrefsizligi aklından çıkarma
- +1 yıl
Yahu boşanma parasız kalırsın
+1 yılboşanmak istiyor musun peki
020 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu hala gonlum istemiyor bosanmayi...
- +1 yıl
peki oda boşanmak istiyor mu
Soran+1 yılIstiyor
- +1 yıl
iki yol var önünde ya boşanmayı kabul edersin yoluna bakacaksın veya boşanmazsın kocanı tekrardan elde etmeye bakacaksın
- +1 yıl
fiziğin yerindeyse boşan al nafakanı hayatına bak derim
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye
- +1 yıl
işin var mı kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan hayatına bakacaksın
Soran+1 yılIsim yok
- +1 yıl
madi olarak sıkıntı o zaman
Soran+1 yılAilemin durumu iyi acta acikta kalmam
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok boşan
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek onun ile yuva kuracak aile olacak...
- +1 yıl
ee sende başka birini bulacaksın onla yuva kurarsın
Soran+1 yılBen bi tek onun ile aile olmak istemistim
- +1 yıl
hayat bu belli olmaz bakarsın daha iyileri çıkar karşına
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
kaç yaşındasın çocuk var mı
Soran+1 yıl27 yim cocuk yok
- +1 yıl
oo daha çok gençsin anında bulursun yenisini :D
yaşamadım bilemiyorum geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılÇok üzücü bir durum 😪
04 Yorumla
Soran+1 yılGunlerdir uyumuyorum ben
- +1 yıl
Çok kötü bişey. Konuşmak dertleşmek istersen dinlerim seni
Soran+1 yılYok sagol eksik olma
- +1 yıl
Sende sağol sıkma canını her şey olacağına varıyor
Önüne sağlam bir şekilde güçlü olarak.
10 Yorumla
+1 yılKendine zaman ayırarak
00 Yorumla
+1 yılBir şeyler bul meşgul et kendini
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen çıkabilirsin ancak güçlü ol, olmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılAldatarak
29 Yorumla- +1 yıl
Tabi kendine gore duzgun biriyle ajsjjd oyle onune gelen bilmedigin etmedigin biriyle yapma.
Hatta bekar arkadasi vs varsa git onunla beraber ol. - +1 yıl
Meslektasi bile olur haha
Uzuluo napcan kendine bak. - +1 yıl
O zaman aldatan kişiden ne farkı olur ki;
- +1 yıl
Ne onemi var ki? Bana yapana ben de yaptim ve kendimi daha iyi hissediyorum.
- +1 yıl
Zaten ayrılıyor, onunla bir hayatı olmayacak ki, kısas yapmaya gerek var mı?
- +1 yıl
Arzulanmak insani iyi hissettirir. Adam bunu bilirse de kendi yaptigi icin pisman olur. Kadin kendini toparlar iste. Kotu bisey yok sonucta.
- +1 yıl
Biri tarafından arzulandı diye kendini iyi hisetemk için aldatmak makul mu?
O zaman burada aldatan kişiyi de suçlayamayız..
Çünkü arzulandı hoşuna gitti, kendini iyi hissetmek istedi.. - +1 yıl
Ben yorumumu yaptim. Sizin sorularinizi cevaplayamam.
- +1 yıl
Seni aldattiginin ispati varsa saglam nafaka al. Sonra da s.. et.
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk var mı, m
04 Yorumla
Soran+1 yılYok.
- +1 yıl
O zaman problem yok. Ayrıl. Bitir gitsin. Sonuçta ondan önce de bir hayatın vardı. Ondan sonra da olur.
Soran+1 yılCok sevmistim ama onu
- +1 yıl
Geçiniz efenim. Sevgi dediğin şey yenmiyor. Yine seversin başkasını nedir yani.
Çocuk var mı
012 Yorumla
Soran+1 yılYok.
Soran+1 yılBosaniuyoruz iste
Soran+1 yılArtik kimseyi istemiyorum
Soran+1 yılUnutamam
Soran+1 yılUnutamam iste
Soran+1 yılCok sevdim onu cok
Güvenerek
033 Yorumla
Soran+1 yılKime
Soran+1 yılBi daha kimseye guvenmeyecegim
Soran+1 yılAldatildim daha ne olsun
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılItiraf etti
Soran+1 yılDurduk yere itiraf etti
Soran+1 yılSuphelenmemistim bile
Soran+1 yılO kadin ile gonul iliskisi varnis
Soran+1 yıl7 yillik evliyiz biz iste son 7 8 aydir hep dalgin dalgin dusunceli bir hali var istendir dedim ailesi ile bi kac sorun cikti ondandir dedim sonra bi gun geldi bana dedi baskasini seviyorum diye
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki sence simdi
Soran+1 yılEvet bosaniyoruz
Soran+1 yılTalimat verdi avukata
Soran+1 yılSorun tazminat nafaka degil ki bana dedi neyim varsa senin hakkin diye evi de bana birakacakmis
Soran+1 yılBaska sorun yoktu sevgi saygi vardi aramizda
Soran+1 yılHerseye ragmen hala da sevgi ve saygi var aslinda aramizda
Soran+1 yılBiz gorucu usulu evlendik ama hic bi sorunumuz kavgamiz olmamisti birbirimizi cok seviyorduk
Soran+1 yılBilmiyorum gercekten bilmiyorum belki benden sıkıldi veya hic asik olmadi bana
Soran+1 yılOnlarda destek oluyorlar bana
+1 yılbence umursama bile
10 Yorumla
+1 yılDoktora gidiniz
00 Yorumla
+1 yılBoşanma parasız kalırsın
017 Yorumla- +1 yıl
Ne değişik kafaya sahipsin
- +1 yıl
haklı parasını yemeli o yemezse başka kız yicek
- +1 yıl
Beni aldatan bı adamın parasını napayım düşünsene aldatiliyon ayrılmıyorsun parası için o kadar düşülmemeli bence
- +1 yıl
Kızın işi yokmuş lise mezunu bile değilmiş ne yapacak?
Biraz mantıklı olun kadınlar - +1 yıl
aman nolcak hem parasını yer hemde başka adamla olur
- +1 yıl
Aldatsa ne olacak takmayın bunları hayat boş git bira al iç
- +1 yıl
ayn aşk dediğin 4 yıllık ömrü olan bişi zaten hem evlenipte başka adamla da olabilirsin hemde onun parasını yersin bak keyfine
- +1 yıl
Yani herkesin kendi düşüncesi. İki tarafda aldatmamali bana göre. Ama paran yoksa idare edeceksin.
- +1 yıl
aman evlen boşan evlen boşan nereye kadar
- +1 yıl
Açım dan ölsem beni aldatan biri ile olmam parası var diye ne değişik kafalar
- +1 yıl
mantık kullanmak
- +1 yıl
Maddi durumu iyiyse kadının ayrılması en doğrusu zaten. Ama kadının parası yok ne yapacak?
- +1 yıl
Nasıl yapacak ailesi yok mu ailesi yoksa gitsin devlete onca insan var
- +1 yıl
Şu evlilik var ya bu kadar nasıl iğrenç hal aldı. Kadın çocuğa bakacak işte erkekte para getirecek eve. İnsanlar iğrenç oldu
- +1 yıl
Kadınlar alkolik olmalı
- +1 yıl
niye
- +1 yıl
Komik oluyorlar sevimli 😅
+1 yılGel beni dinle özelden bana ulaş acil
00 YorumlaZamanla geçer
019 Yorumla
Soran+1 yılCok asiktim ona
Soran+1 yılOfkeden cok hayal kirikligi var
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek onun ile yuva kuracak