AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Bir dizi izlemeye başla, dizi sardıkça Sen de bağımlısı olup izlemeye devam edersin. vakit geçtikçe psikolojin iyi olur. meditasyon falan da yaparsın, spor falan yap, normal yaptığın her şeyin akışını değiştir farklı bir hayata başla İnan birçok şeyi değişecektir ailenle vakit geçirmeye çalış onlara ayırdığın vakit seni mutlu eder.
Sanaldan arkadaş bulmaya çalış başka şehirden birileri gerçekten kendine göre biri çıkıyor sosyal mecralarda anonim uygulamalar oyunlar bile olur herkese sevecen yaklaş bir şekilde biriyle sohbet başlar ve kendin için iyi bir arkadaş bulursun benim de aşırı arkadaşım yok ama oyun içinde tanışıp aşık olduğum biri var dostum sırdaşım benim sen de böyle yap mutlaka bulursun yoksa hayat çok zor insan sosyal bir varlık çünkü
ayy lütfen üzülmeee benimde bi kız arkadaşım var bi de sevgilim başka kimsem yok.. kız arkadaşımla birbirimize ağlıyoruz sürekli hiçkimsemiz yok yalnızız diye dün gece de erkek arkadşıma ağladım kimsem kalmamış diye.. lğtfen üzülme bu senin sıkıntın değil senin karakterin oturduğu için iki yüzlü insanlara tahammülin kalmamıştır..
Kimse yalnız değildir ve kalmaz. İnsan kendisi seçer yalnızlığı. Yalnızlığı seçen bizsek neden baş etme yolları arıyoruz? Yalnız kaldığını hissediyorsan KizlarSoruyor' a takıl bir sürü konuda konuş, görüşünü anlat, hatta sorularını sor. Al sana konuşacakbir sürü arkadaş.
Yalnızlık kötü bir şey değil ki ben çok seviyorum yalnız mı kendime vakit ayırıyorum hobilerime vakit ayırıyorum huzur içinde kitabımı okuyorum kendi başıma trafikte hız yapıyorum bence çok eğlenceli yalnızlık
Bence kimseyi kafana takma derim öncelikle kendin için yasa başkasını düşünmeden hayat her zaman suprizlerle doludur karamsarlığa boğma kendini sadece konusmaksa herkes var ama seçebilecek değer verebilecek biri diyorsan bunu çok düşünmen lazım insanlarin bukalemun gibi olanları çok fazla yüzüne gülüp seni aglatirlar o yüzden yalnız olmak gerçekten bazen en mantıklısı sadece meşgul olabilecek biseyler bulman lazım kendine
Sosyal olacaksın arkadaşım yok sevgilim yok diye aglamiycaksin çıkacaksın yeni insanlarla tanışacaksın kendini kapatmiycaksin daima ileri bakacaksın giden gider kalan sağlar bize yeter mantığı
İlk yapacağın şey kendini sevmek kendini seversen mutlu olursun kendin için birşeyler yap yeni bir saç modeli yap makyaj yap kendine güzel kıyafetler al kulaklığı tak giy spor kıyafetlerini yürüyüş yap denize git doğa yürüyüşlerine tracking kuluplerine katıl güzel bir yaz tatili planı yap kısacası biraz bencil ol bak nasıl geçiyor ve herkez senle arkadaş olmak için çevrende dolanıyor bu tiyolarıda herkeze vermem bu kıyağımıda unutma😉😉
Bende öyle hissediyorum sürekli bişeyler tamir edip Meket yapıyorum. Canım sıkıntısı gidiyor biraz aslında cözüm başka seni anlayan birini bulmalısın
İçerisinde bulunduğun bu mutsuz ortamını renklendirecek alternatifler var elbette
Senin çabalamaya mecalin var mı asıl soru bu
Yalnız kalmamak lazım. Spor aktivitelerine katılabilirsin. Yürüyüş, tenis, voleyboll, bisiklet sürme gibi.
Valla 2 kedimi alıyorum biri kucağıma diğeri ayak ucuma yatıyor, birlikte film izliyoruz miss
Cuwnciwmxiwc mukemmel aktivite ya en guzeli
Nasjdjdj dimi
Pandemi süreci, gelecek kaygisi, ikili iliskiler veya arkadaşlık iliskilerinin tüm olumsuzluklari üst üste gelmiş. Ama şunu unutma. Zaten hickimseye ihtiyacın yok. İnsan kendisine yetemezse kimse yardimci olamaz.
Ya çok yoruldum yapacak hiçbir şeyim yok ölmeyi bile düşündüm
Yaşından kaynakli olabilir.. hayat zaten çok güzel gitmiyor. Ama böyle dusuncelere girme lütfen. Kendine zaman ayir
Benim hiç yok arkadaşım yok full evdeyim. Müzik dinleyip kitap okuyabilirsin ya da online oyunlar oynayabilirsin arkadaş olursun birileriyle işte
Kendine güven önce neler yapabileceğini gör bir tane insan için kendine bunları yaptıgına çok üzüleceksin ilerde
Tatile çıkmanı değişiklik yApmalisin. yeni biri olmalı... teselli edecek kimse yok mu... anlat... derdini... gizlisin...
Sen psikiyatriste gitmişsin galiba.. konuşup ilaç verip yolluyor dediğine göre.. bence bir psikolog bul.. ve çıkış yollarını tartış..
Benimde hiç arkadaşım yok ama normalim. Alıştım artık
İnsan birileriyle dertleşmek istiyor veya kötü duygulardan arınmak istiyor vakit geçirmek istiyor
Evet öyle. Bende o yüzden buraya geldim burda kafa dağıtıyorum biraz
Baş edemezsin alışmalısın uyum sağlamalısın yalnızlığa rahatsız etmez o zaman
Güzelce abdest al. Odanın bi köşesine ser seccadeni. Bak bakalım yalnız mısın? Allah her zaman seninle. Bi derdin varsa bil ki derdinden büyük Allah var. 💜
Kendine göre yabancı bir dizi bul onu izle kendini motive eden hareketli şarkılar moduna göre bazende slow şarkılar dinle, yürümeye çık haftasonlarını ailenle geçir cilt bakımı yap dersin okulun vs. Varsa Onlarla da ilgilenebilirsin ara sıra , yani beynini meşgul et insanları takma arkadaşın çok olsaydı bile insanlar kötü varlıklar zaten seni yorarlar o yüzden kendinin ve ailenin değerini bil. Ve sevgili konusundada hayatına hiç girmemiş gibi davran seni üzen birine bu yakışır.
Yalnızlıkla neden baş edesin ki? Kitap oku, müzik dinle, dans et, uzun yürüyüşler yap bak bakalım yalnızmısın😊 ben ynlızlığı çok severim kendine ayıracak bir sürü zamanın var mutlu olmasın.
👏👏
Bu kadar takılmaya gerek yok. Hayatında bir şeyleri iyileştirmek istiyorsan, birilerine yazmaya başlayabilirsin.Örneğin bana. Yani demek istediğim,çekingen olma, kendine güven ve savaş
Kendime yaşadığım yerde bir iş bulurum parasına puluna bakmadan.
Ailen ya da arkadasların la Güzel bir gün geçirip kafa dağıtmak olabilir
bir işe girin, kafanız dağılacaktır. çevre de yapmış olursunuz,
Belgesel izleyerek bide cevrendeki insanlarla daha sosyal olmalısın
Aksine yalnızlık beni çok mutlu ediyor çevrende yok mu takılabileceğin arkadaşın
İnsan kalabalık içinde de yalnız olabilir. Önemli olan bu yalnızlıkta kendimize vakit ayırmamız. Kitap okumak, müzik dinlemek, şarkı söylemek, dizi izlemek gibi. Mutsuzluk için çok sebep var gibi görünse de mutluluk için daha çok sebep var.
Uzun zamandır tek başımayım ve çok rahatım kendinle güzel vakit geçirmeyi öğren.
Benimle arkadaş ol, sana terapi gibi ders veriyim net fayda görürsün.ücretsiz seans seans fayda görürsen devam edersin.
müzik dinle, spor yap, bisiklete bin, bilgisayar oyna falan ama kesin çözüm bul birini
Pekte fazla takma bi spora yazıl fitness git hani imkanlar falan varsa duygusal zarar verecek düşünceden kaçın ana odaklan içe dönük olma dert etme dua et zamn her şeyin ilacıdır olursa bir hayır olmassa bin hayır
Kimseyi takma! Mesela kendi kendine oyunlar oyna. Yemek yap , kendini anlatabileceğin ve eleştirebileceğin bir defter tut. Sen kaybetmiyorsun. Onlar seni kaybediyor.
Belki cevabı garip bulursun.
Ama sanırım işe yarayacak.
Bazı yaşlıları ziyaret edin ve sonra bir yetimhaneyi ziyaret edin
Yaşlılarla ve gençlerle konuşun
Biraz dinleneceksin.
bazen düşünüyorum da en güzel şey bu belki de yalnızlık.
Kendi seciminle olunca en guzeli yalnizlik ama istemeyerek yalniz kalmak iskence gibi
@blostits evet hem acı hem de tatlı bir meyve gibi haklısın.
25 yıldır ben de yalnızım ne bi sevgili ne bi arkadas
Kendini yepyeni bir sayfa aç. Her şeyi kafandan sil. Her şey senin elinde o ve her şeyi sen içindeki ve varsa hepsini dışarı çıkararak tamir edeceksin.
Zaman zaman bendede oluyor önce içim geçene kadar ağlıyorum ardından süsleniyorum ve oyun havası açıp oynuyorum
Kil hamurundan bişeyler yap. Ya da yeni hobiler edin. Yaparken hem bedenin dinlenecek hem de zihnin 💞
Bence insanlar kendini yalnîz hissettiği zaman kitap okamalî. En iyi arkadaş kitaplardır. Film de olur kafan dagılır hem.😊😊
Aslında yalnızlıkta Bi alışkanlıktır kalabalıkta boş bir yer edinmektense yalnızlık bence daha iyidir
seçim ise yalnızlık çok güzeldir böyle bir ortamda benim adıma en güzel seçim yalnızlık sizin demek ki tercihiniz değil
Kitap okumak veya müzik dinlemekk rahatlatıyor insanı bide
Kitap okumak, araştırma yapmak, yürüyüşe çıkmak baya iyi gelir size bence
Yeni yerler keşfet, yeni kitaplara başla, yeni ortamlara katıl. Ortamından birini de bulabilirsin
Evlen kayga dirdiydi görumcesi baldiziydi derken unutuverirsin yalnizligu
Bilinçaltının gücü ismini youtube'da arat ve birkaçını izle :)
Bolca ağlayıp kendimi depresyona sokuyorum. Baş etme yönteminden çok içten içe ölüm yöntemi sanırım.
90lar pop müzik dinleyerek bu hissem kurtulabiliyorum
Yalnızlık güzeldir, "Az insan, çok huzur." 😉
yalnız değilsin allah var😹😹🤲🤲🥷🥷🥷🥷🥷🕌🕋📿📿🧕🧕♿️🛐🛐
Belki kız müslüman değil 😂
Bende kendimi çok yalnız hissedince açıp film izliyom ya da güzel bi uyku ve çekiyom
Bende sen gibiyim yalnızım mutsuzum 3 yıldır bende napim çare arıyorum ama yok
Kitap okuyabilirsin arkadaşlarınla dışarı çıkıp gezebilirsin
Çok basit dışarı çık harekete geç.. Artı neden arkadaşın yok onu da sorgula bence..
Kendine yeni hobiler edin kafanı başka şeylere var o zaman yalnız ve mutsuz hissetmezsin
ver olucaktı pardon
Aslında çözümü çok basit s*ktir ediceksin herşeyi. ama başarması zordur.
Çok arkadaş çevrede iyi değilki yorar insanı bence yalnız olman daha iyi bu devirde diye düşünüyorum
Yanlız kalmamak..
(Fahrettin koca gibi cevap verdim)