Sürekli kabus görüyorum. Nasıl kurtulabilirim?

son birkaç haftadır sürekli kabus görmeye başladım. uyandığımda terli oluyorum ve genelde konuşarak uyanıyorum. kabuslarım genellikle geçmişte olan tramvalarımı ve sinirli olduğum şeylere dayalı oluyor. annem ve babam beni küçükken çok döverdi şu an bunu pek takmamama rağmen rüyamda kardeşimi dövdüğünü gördüm ve çığlık atarak uyandım ama çığlık attığımın farkında bile değildim. annem yanıma gelip ne olduğunu sordu kabus gördüğümü hatırlıyordum ama bağırdığımı bilmiyordum. terliydim ne zaman kabus görsem genelde hep terli uyanıyorum hava ne kadar soğuk olsada. bu sadece bir örnekti. yaklaşık bir ay önce can sıkıntısından kabuslarımı yazmaya karar verdim. her ne kadar hafif şeyler olsa da uyandığımda geçmişteki korkularım ya da tramvalarımı hatırlatan şeyler olduğu için buna sebep olan kişilere karşı tekrardan bir kin beslemeye başladım. anneme tekrardan uzaklaştım şu an aramız iyi ama kabustan sonra yaklaşık bir gün etkisi altında kalıyorum. eğer üzüldüğüm şeyler bu şekilde geçecekse razıyım ama mutlu olmama rağmen her şeyi kafama takmamama rağmen neden böyle oldu anlamıyorum.
Güncellemeler:
En İyi Kız Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1218Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Rüyalar kişiye özeldir, parmak izi gibi... Aralarında bilinçaltı rüyaları, rehber rüyalar (haberci rüyalar) ve telepatik rüyalar gibi çeşitlere ayrılırlar. Kişiye özel olduğu için de şu şu demektir, bu bu demektir doğru değildir. (Güneş, Ay gibi bazı ortak semboller dışında ) Sizin kabus olarak tarif ettiğiniz rüyalar da rehber rüyalar çeşidine dahil oluyor.
Öncesinde ufak birer açıklama ile diğerlerinden de bahsedelim. Bilinçaltı rüyalar, son zamanlarda yaşadığımız yaşarken başa çıkamadığımız, zorlandığımız, kendimizi ifade edemediğimiz rüyalardır. Biz bu rüyaları gece uyku sürecinde ego, korku, kaygı olmadığı için onları yaşarken yapamadıklarımızı ifade ederken görürüz. Bunlar bilinçaltı rüyalarıdır. Onları görmeyi pek tercih etmeyiz, olayın gerçekte yaşandığı gibi bedeni yorar ve gerer. Telepatik rüyalar ise bazı olayları ya da kişileri onlarla ilgili bir deneyim yaşamadan önce görürüz ve sonraki günlerde aynısını gerçek hayatta yaşar ya da yaşandığını duyarız. Bunlar da telepatik rüyadır.
Gelelim rehber rüyalara rehber rüyalar bizim ertelediğimiz, farkında olmadığımız, içinden çıkamadığımız gibi durumlar hayatımızı etkiler duruma geldiğinde onlarla ilgili bize rehberlik eden, bizi yol göstermeye çalışan bilge tarafımızın mesajlarıdır. Rehber rüyalarda bazen sayılar, geometrik şekiller ya da uyandığımızda merak uyandıran rüyalardır. Kabuslar ise aslında önce yumuşak bir dille bize farkındalık katmaya çalışan rüyaları anlamadığımız ya da önemsemediğimiz rüyaların şiddeti arttırılır. Onu önemser hale gelir, uykularımızdan uyanır, gün boyu aklımızdan çıkarmayız.
Aslında kabuslar da bizim için çok değerli aydınlatıcılardır. Belki kafama takmıyorum dediklerinizi bir daha gözden geçirip, değerlendirmenizde fayda olabilir. Daha detaylı yazılarımı sosyal medya sayfalarımdan okuyabilirsiniz.
Sağlıkla kalın.