Sizde benim gibi erken doğduğunu düşünenlerdenmisiniz?
Evet Erken Doğdum
Hayır Geç Bile Doğdum
Hiç Düşünmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
KEŞKE 1000 YIL SONRA DOĞSAYDIM DEDİĞİNİZ OLUYOR MU?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1000 yıla bakalım insanlık kalacak mı? Hastalıklar, Savaşlar, Küresel Isınma, Su Kaynaklarının tükenişi, Eriyen Buzullar, Eko sistemin bozuluşu, Ozan Tabakasında ki deliğin genişlemesi vs. Hiç zannetmiyorum 1000 yıl sonra yaşanacak bir Dünya kalacağını.
Süreç o zamanlar başladı ve devam ediyor, bilim adamları da bu sürecin artık azaldığını söylüyor, Su kaynakları ne kadar azaldı 200 yıl öncesine kadar daha fazlaydı. Dünya nufusu da artıyor, ileri bir tarihte su savaşları başlayacak bu bir gerçek, ayrıca şu zamanda bile bu hastalık varken kim bilir ne tür hastalıklar türeyecek. Tabi geleceği Allah bilir ama benim ki sadece bir öngörü.
Doğduğum zamandan çok memnunum. Şu an tek endişem insanlığın 100 sene içerisinde sonsuza kadar yaşamayı mümkün hale getirip getirmemesi. Eğer ölümsüzlük mümkün olursa sonsuza kadar yaşayabilirim zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla ben eski zamanlarda yaşamak isterdim. Osmanlı döneminde falan. Şimdi teknoloji çok hızlı gelişiyo her şey çok değişiyo ben adapta olamıyorum valla. Geride kalıyorum. Teknoloji özürlüyüm sanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keske 1930 lu yillarda Ingilterede falan dogaydim herkes ne daşşaklıymış o zaman mafyalar esini gerrcekten seven mafyalar falan..
Dolar yok Euro yok, al eline kılıcı gez istediğin gibi. Trip yok, aldatma yok. Eşcinsellik yok, yürüdüğün ben kadınlardan hoşlanıyorum demiyor. Çok sebep var ya..