KIRSAL DA YAŞAMAK İÇİN EN ŞEHİR NERESİ?

Bunu tecrübe etmiş kişilere sormak istiyorum. Aforizmalara aldanarak direk muğla diyen cevapları hemen eleyeceğim. Şehir hayatından çocukluğumdan beri nefret etmiş ve ailemin iç anadoludan göçmesi ile 5 yaşımda İstanbul'a gelmiş biriyim. Silivri cevizlibağ arasını işe gitmek için 6 yıl + günde 3 er saat çekmiş biriyim gidiş. Yakın zamanda evleniyorum nasipse, nişanlım da nefret ediyor, onun çok güzel bir işi var sanayide kaynakçı. Ben de de ticaret kafası vardı oldum olası. Merkeze biraz yakın kasaba hayatı istiyoruz, o merkezden iş bulacak ya da yakın ilçelerden, bende kendime uygun birçok iş olduğu için belki iş bulup belki de evde kendi markamı oluşturup e-ticaret yapmayı planlıyorum. Hem ekonomik açıdan köy pazarları uygun-hemde insanı-doğası iyi olan bir şehir arıyoruz. Bunu deneyimlemiş araştırmış kişiler varsa lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim listeme aldığım ÇANAKKALE-KIRKLARELİ var şimdilik ama bilmiyorum tabi. Nişanlımın kaynakçı işi bulabileceği bir şehir olması önemli doğa ile iç içe. Bahçemizde ekip kendi ektiklerimiz ile beslenmek, şehir kaosundan kaçmak istiyoruz.

KIRSAL DA YAŞAMAK İÇİN EN ŞEHİR NERESİ?