Arkadaşlar 9 yıldır çizim yapıyorum ve iç mimarlık yetenek sınavına girmek istiyorum. Korktuğum şey "bu işlerde torpil gerek" cümlesi. Gerçekten doğru mu, yoksa iyi bir çizimle torpil olmadan yerleşebilir miyim?
Cevabın nedir?
Ben de yetenek sınavlarına hazırlanıyorum, adı duyulmuş önemli üniversitelerde (Mimar Sinan, Marmara gibi) torpil yok diye biliyorum. Para için isimlerini riske atacak yerler değiller ama diğer üniversitelerden pek emin değilim ..
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılMalesef doğru ama çok iyi olduğun taktirde bunu da görmezden gelemezler. Elinden gelenin en iyisini ortaya koyacaksın başarılar :))
10 Yorumla
Burası Türkiye.!
Kaymkamlık Mülakat sınavlarında bile torpilin bakan düzeyindeyse .. :)
Gireceğin Ünv. mutlaka tanıdık yada tanıdığın birisinin tanıdığı bir şahıs bul!10 Yorumla
+1 yılYerleşebilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBundan ne kadar emin olduğunuzu sorabilirmiyim çünkü bu torpil işi beni gerçekten korkuttu..
- +1 yıl
Siz çizimlerinizin ne kadar iyi olduğundan eminseniz, ben de o kadar eminim. Torpil olsa dahi herkes torpille giremez. Azınlık torpille girebilir ama dikkat çekmemek ve bölümün düzeyini düşürmemek için yetenekli öğrencilerin de mutlaka kabul edilmesi gerekir.
Soran+1 yılteşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
+1 yılUmarım gerekmiyordur. Biz de heyecanla bekliyoruz.
Ama koskoca ÖSS sınavında bile dönenleri gördükten sonra insan her şeyden şüphe ediyor.01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru :((
+1 yılsen çizim yapacagına git insanlarla tanış :D zira mükemmel bir yetenek değilsen hiçbir sey de değilsindir
00 Yorumlaturkiyede %50 si torpille alinir evet, ama geri kalani da yetenekle girer, yetenegine guveniyorsan sorun olmaz basarirsin
00 Yorumla
+1 yıltürkiyedeysen torpilin olmadığı tek şey wc ye girmektir...
10 YorumlaTorpilsiz Bilgi VCD'ye burslu girmişti en yakın arkadaşlarımdan biri, ki oraya burslu girebilmek ...
Yeterince iyiysen olur, imkansız değil.00 Yorumlayetenek sınavlarında torpilin varsa bir adım hatta 2 adım öndesin...yeteneksiz olduğu halde torpille giren pek çok kişi var...
12 Yorumla
Soran+1 yılben yetenekliyim ama torpilim yok
+1 yılTorpilsiz işlemyapılan tek bir yer gösterin bana elinizi öpeceğim:D
10 Yorumla
+1 yılTorpil tıp hariç nerdeyse her yerde vardır zaten. Korkma, çizimlerin iyiyse yerleşirsin tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım ya...
Torpil bul, biraz araştır çevrende mutlaka bulursun.
01 Yorumlabence çok yetenekliysen dahi işini sağlama almalısın torpil şart
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Torpil her yerde gerekli.
10 YorumlaEğer gerçekten yenetekliysen torpil felan fos.
00 Yorumla
+1 yılTorpilsiz sokakta bile yürünmez bence.
00 YorumlaHayır (evet)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım