Kitap oku, müzik dinle, yoga falan yap istersen rahatlatıcı etkisi var baya.
31 Yorumla- +1 yıl
yoga mı
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kilo vermeye başka ya da müzik dinle
15 Yorumla- +1 yıl
müzik dinliyorum zaten
- +1 yıl
O zaman sevgili bul
- +1 yıl
kalsın sevgili
- +1 yıl
Yaralısin
- +1 yıl
sayılır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Stres artık dünyanın en büyük sorunlarından bir tanesi. Yüksek hızda ilerleyen hayat temposu bizlerin sakin kalmasına olanak vermiyor. Özellikle yaşadığınız şehir bu duruma en büyük etkenlerin başında geliyor. Çok fazla stresliyim diyerek hayata devam etmeye çalışırsanız, uzun vadede bedene ve zihne kalıcı zararlar verebilirsiniz.
Öncelikle stres seviyenizi tetikleyen durumu keşfedin. Dikkatinizi dağıtmaya çalışmalısınız ve odak noktanızı başka bir konu üzerine çekmelisiniz. Sosyal çevreniz ile daha sık vakit geçirin ve aktivitelere ortak olun. Evinizde tıkanıp kalmak sadece sizi huzursuz etmeye devam edecektir.10 Yorumla- +1 yıl
Stres günümüz insanlarının başlıca sorunu.. maddi kaygılar manevi problemler vs.. bide bunun ruhsal ve psikojik anlamda olanı var.. bu konuda yapılacak olan ise nerde ve niçin stres yaptığı önce bunu bir anlayalım ki ona göre bir yol izleyelim.
10 Yorumla - +1 yıl
Açık havada yürüyüş ve müzik dinlemek rahatlatıyor ve bol sohbet kafanı dağıtır güvendiğin yanında rahat hissettiğin insanlarla sık sık birlikte olmaya çalış ve çok konuş 😅 rahatlarsn stresini biraz da olsa azaltırsın...
13 Yorumla- +1 yıl
olmadı asosyalim ben
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şeyim yok maalesef
- +1 yıl
eyvallah
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
allaha yönel kardeşim namaza başla inan çok işeyarıyor.
10 Yorumla Kafanızı dağıtacak bir hobi edinmelisiniz
11 Yorumla- +1 yıl
hobim kalmadı
- +1 yıl
Geleceği değil anı yaşayarak.
10 Yorumla - +1 yıl
Her şey yolunda her şey yolunda diyerek
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende çıkamıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
vayy gizli
- +1 yıl