Kişilik & Karakter Stres ile nasıl başa çıkılır? cigkofte_candir Takip Et Xper 6 Yaş: 124 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Performans düşüren stres ile başa nasıl çıkılır Stres ile nasıl başa çıkılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 7 ay Kişilik & Karakter konusunda 151,3b cevap paylaştı. Sigara içerek başa çıkıyorum 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 7 ay Düşene kadar beklemen, altta yatan sebeplerini bulup aksiyon alman; ve mümkünse profesyonel yardım alman gerekir 0 0 Yorumla
user37492929744 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 7 ay sevdiğin veya mutlu olduğun şeyleri yaparak başa çıkabilirsin genelde öyle yapıyorum ben 0 0 Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Uyumak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sigara içerek başa çıkıyorum
Düşene kadar beklemen, altta yatan sebeplerini bulup aksiyon alman; ve mümkünse profesyonel yardım alman gerekir
sevdiğin veya mutlu olduğun şeyleri yaparak başa çıkabilirsin genelde öyle yapıyorum ben
Kimbilir
Hareketli müzikler dinle..
Uyumak
Anı yaşa