Eğlenecek şeyler yap. Ne bileyim dışarı çık gez ya da balkona çık. Avazın cıktığı kadar bağır ve rahatla :)) İçimde sıkıntı var diyenlere diğer önerilerim şunlar; - Vizyonda olan eğlenceli bir sinema filmine git. - Şu an sahnelenen bir müzikale git. - Sergilere git. - Paintball oyna. - Şehir dışına tatile çık. - Beğendiğin bir dizinin sezonluk bölümlerini izle. - Arkadaşlarına pijama partisi yap. - Karaoke yap. - Puzzle yap. - Terapiste sıkıntını paylaş. - Çinicilik kursuna git. - Spora başla. - Alışveriş yap. - Temizlik yap - Örgü ör. - İçerik yaz.
içimde sıkıntı var ne yapmalıyım
Umarım tavsiyelerim işine yarar ve bu sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulursun.
Belki biraz geç oldu cevaplaması bilmiyorum ama cevap net , dini durumun nedir bilmem ama , git bikaç rekat namaz kıl bak bakayım nasıl geçiyo o içindeki sıkıntı. :)) emin ol inanılmaz faydalı gelicek.
psikolog olarak diyeyim bu durumlarda, öncelikle sakin bir ortam gerek... sonrasında ise sevdiğin senin hoşuna gidecek, seni rahatlatacak etkinlikleri yapman fayda sağlayabilir.
İnanırmısın bilmem ama zikir çek mesela ben ya celil etme zelil gönder delil derim araştırabilirsin bunu benim icimde bir sıkıntı olduğunda genelde kötü bir şey olur o yüzden 3n azından kötü bir şey olucaksa bile en az zararla olsun ya da olmasın niyetiyle çekince hem işe yarıyor hem de rahatlatıyor
İçimde değilde o sıkıntı artık ruhumu katlamis odama geciyorum sabah akşam cikmiyorum içime çok kapandim ne konuşacak kimsem nede gidecek bir yerim var. Sadece konuşmak istiyorum ama olmuyor kimseye güvenmiyorum. :(
bu deprasyon belirtileri içinde karamsarlık var mutsuz içbir şeyden sevk alamıyosun acil olarak piskologtan yardım almaını tavsiye ederim deprasyon kronikleşirse geçmez HİÇTE OLMASA ALLAHA SIĞIN DUA ET NAMAZ KIL FERAHLARSIN
En İyi Cevaplar