AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Merhaba büşra hanım ben 4 yıllık evliydim. Esimle birbirimizi seviyoruz ama hicbir konuda anlaşamıyoruz.4 senedir bu evliligi kurtarmak icin ikimizde çabaladık. Ve ayrılma kararı aldık. Sizce sevip ama anlaşamadığımız evlilikler bitmesi mi gerekiyor. Hani olmayınca zorlamamak mı gerek?
Öfkeye dönüşen sevginin yeniden sevgiye dönüşme ihtimali var mıdır?
Psikoloji Yüksek Lisansına dair küçük bir giriş yapar misin?
Farkında olarak nefes alıp veriyorum sürekli hergün böyle oluyor takıntı hâline geldi, kalp ritim bozukluğu yapıyor bu durum nasıl kurtulurum nasıl düzelir lütfen yardım edin, şimdiden teşekkürler.
Ne tür bir sizofrensin onu çözemedim 😊
Bazı insanlar diğer insanları sürekli aşağılama, dalga geçme eğilimindeler. Bu sorunlar nasıl ortadan kalkar sizce? Birde aşağılan ve dalga geçilen kişiler bu durumdan nasıl kurtulur?
Yetişkin hissedebilmek için hangi sorumlulukları üstlenmeliyiz?
Beni hiçbir doktor tedavi edemedi. Önce bipolar dediler sonra anksiyete şimdi ise kişilik bozukluğu kullandığım ilaçlar yüzünden dengem bozuldu. şu an CİPRALEX 20 mg kullanıyorum sinirliyim ve evden çıkmak sosyalleşmek istemiyorum ne yapmalıyım
26 yıldır süren depresif ruh halimi nasıl düzeltebilirim?
Depersonalizasyon ve derealizasyon yaşıyorum Büşra Hanım nasıl geçer bu illet Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Bu his geçiyor ben atlattım çok şükür sende yapabilirsin çok kolay.
Peki nasıl?
merhabalar
pandemi sürecinde bozulan psikolojiler nasıl düzeltilebilir
teşekkürler
Sayın hocam kendimi hiç beğenmiyorum dış görünüşümü hep başkalarıyla kıyaslıyorum fotoğraf dahi çektirmiyorum bunu nasıl aşabilirim?
12-13 yaşlarındayken cinsel istismara uğrayan kız arkadaşım bu sorununu hâla aşamadı ve üstesinden gelemiyoruz, nasıl bir yol izlememizi tavsiye edersiniz?
Bu görseli her gördüğümde neden Esra Albayrak sanıyorum 🤔🤔🤔
Aslında onuda beğenmem ama...
18 yaşındayım kendimi tanıyamadım olumlu olumsuz yanlarım ne bilmiyorum hangi işte tecrübe kazanacığımı ne yapacağımı bilmiyorum
Selam. Kimseye hayır demiyorum. Her kese yazık diyorum.🤦Yaptığım hataları unutamıyorum hiç. Rüsvay olduğum anlarıda unatımıyorum. Hep aklımda dolaşıyor.Çok Utangaçım yaaa. Böyle yaşamak olmaz. Ne yapabilirim?
Size dönüş yapacağını sanmıyorum. Ama bazen hayır demelisin kırmaktan korkmamalisin böyle yapmazsan üzülen sen olursun
@Kenan3529 Evet kimseye hayır demiyorum. Sonda kendim üzülüyorum. Ah bu untangaçlıgı yene bilsem...
Biliyorum🤦. Meseja gelmeyecem özür dilerim
Bak hayır diyebiliyorsun 😂neyse Allah'a emanet ol herşey gönlüne göre olsun
@Kenan3529 Bıy😃!!! Söylədim😂Geliyorum vazgeçtim🤣🤣
Nasıl istersen
hayatima giren her insani kaybetmekten korkuyorum bu yuzden kaygim karsi tarafa yansiyor ve başta beni ne kadar sevseler de benden uzaklasiyorlar. Bu ozguvensizligi, kaybetme korkusunu ve aşağılık kompleksini nasil atlatabilirim?
Genel olarak depresif ruh halinden nasıl kurtulunulur
Cok cabuk gerilip sinirleniyorum bunu biraz törpülesem iyi olucak onune nasi gecilir?
Esra hanım ben bu sene ikinci öğretim yazıcam ama endişelerim var açık öğretim ya da uzaktan öğretim gibi düşünürlerse insanlar kararsızım ama bölümüde sevdim ama benimde ikinci öğretim içime sinmiyor
Çok alıngan ve kafaya takan biriyim. Nasıl aşarım bu durumu?
-takma o zaman
(aöf mezunu psikolog 2025 temsili , neyse ki KAPANDI )
Benim en ufak herşeye moralim bozuluyor kötü bir durum hissettiğimde mideme sancılar giriyor lavaboya gitme isteği duyuyorum
Benim en merak ettiğim şey neden sürekli karşı tarafı düşünüyorum ya da çok bağlanıyorum sebep ne olabilir
Meraba, çok konuşma sorunum ve abartılı gülme sürekli gülme isteği gibi bişeyler oluştu bende bu sene ben hissediyorum abartılı bunlar neyin belirtisi neye giriyor acaba
Bende haphephobia var bunu nasıl yenebilirim, ayrıca ağlamamı kontrol etmeyi nasıl başarabilirim kendimi açıklarken strese girip sürekli ağlıyorum normal konuşamıyoryuz bile. Teşekkür ederim şimdiden
Şu an konunun içinde olarak ergenler hiç öyle denildiği gibi değil isteyen istediği gibi kendine hakim olabiliyor sinirlenince Ergen değil geçiyorlar ama aslında bunun ergenlikle alakası yok
Neden kimseye sokulamiyorum hep tedirginim kendimi bildim bileli
Ereksiyon problemi psikolojik midir? Doktora gitmeye utanıyorum
Sorunu olan arkadaşım cinsel istimara uğramış küçükken ve büyüyene kadar sürmüş çok kötü hissediyor Şu an yok öyle birsey ama kendini sucluyor :((
bana yapılan ihanetlere veya kaypaklık haksızlık veya küfüre karşı çok psikopat dönüt verebiliyorum kendimi nasıl daha sakin kontrol edebilirim?
Merhabalar. Ben de Büşra. Neden dış görünüşümüzü, merak ederiz? Kaş, göz rengi gibi? Güzel görüşlerinizden dolayı, şimdiden, teşekkür ederim.
benim sana bir sorum yok ama eğer senin sorunların veya soruların varsa bana sor yardımcı olayım.😇
Pisjoloklar daha sorunlu oluyor ne dediklerinden anlamıyorum
Anksiyete bozukluğunu nasıl yenerim yardımcı olabilir mısınız?
Yenemezsin ben yenemedim
@Edisbelevi haklısınız
Merhaba İlk kez kullanıyorum bu uygulamayı yi birşey soracağım size bir mahsuru var mı acaba
Iyi gunler bende çok ağrılar içten ateş gelmeler çok halsizlik var
Bu süreçte anksiyete krizlerim aşırı sıklaştı ne önerirsiniz ilaç kullaniyroum duloxx
İşsizlik en büyük sorun bence.
Bebekleri yavru köpek gibi sevmek normal mi
Zorbalık anında nasıl davranılmalı
Yalan soyleyen aldatan esler icin ne yapmak gerekir
Ergenlerin ergenlik halleri ne zaman son bulur bunun bir süresi var mı?
Psikologa çok ihtiyacım var şu an
Abla kendini İranlı kadınlara benzetmissin
Aşk acısından kurtulmanın en etkili yolu nedir
Bitti mi aşk acısı
O kadar çok ki yüz yüze 3 saatte bitmez bile
şu an sorum yok hocam
Hayat neden bizi bunaltıyor
Aradığım şey her ne ise doktorlarda değil.
Kafa doktoru yardim edin bana
Çok agresifim toktor hanım. Var mıdır bir hap'ı 😏
Allah’a şükür o dönemleri atlattım😀
Olgun insan nasil olmalı
bipolar ve ankisyete nasıl düzelir
Açıköğretim kapanmış hayırlı olsun değerli hocam
Önerebileceğiniz iyi psikolojik kitap var mı?
Bütün kadınler psikolojik olarak hipergamik midir?
bekarmsnz abim size bayldi
Abin önce aynaya baksın kezban
@Edisbelevi ben kezbansam sende gavatsin
Bu sorulardan bize sıra gelmez ki 😒
Tam yerindesiniz burası sorunlu ergen dolu