Ah sabır denen nimet bana verilmemiş sanırım. Olmuyor insanlara ve yaptıkları saçma sapan şeylere sabır gösteremiyorum. Eskiden sabır bol keseden vardı da tükettikler. Banada gına geldi bacım🤪Hangi hal, tavır veya sözler sabrınızı tüketir?
Senin ki tahammülsüzlük aslında, acık tahammüle ihtiyacın var. Gençlerimizin çok ihtiyacı olan bir haslet🙂 Ben sabır konusun da level atlamış birisiyim. O yüzden karşımdakiler çok sinir oluyor🙂
Sabır güzeldir.. Allah "Sabredenlere mükafatları hesapsız verilir" diye buyurur. Ne kadar tez canlı olsamda, ne kadar bazı noktalarda zorlansamda sabretmeyi becerdiğime inanıyorum. Şu ya da bu nedenlerim yok.
Bence sınırlı ölçüde olsa da seninde birkaç sabrettiğşn olay, bir hal vardır muhakkak. İnsan ne ile sınandığını bilse nasıl sabretmesi gerektiğini bilir. İşe hayatında varsa sorunlar bunları keşfetmekle, sorunu görmekle başlayabilirsin.
Karmaşık birisin ama senin bu halin hoş. Değişime meydan verme, çizgin, duruşun güzel. Sabırda seninle olsun ki hem bu dünyada hem ahirette mükafatını sırtlanasın.
Üzüldüm.. Bence cok ciddiye alma aldıkça kırılan ve üzülen oluyorsun Verdigin deger zaman ve önem genelde sana karşı kullanılıyor ve kötü dönüyor Genel itibariyle az insan kendine çok zaman Hayatın dogal akışının saçmalıklarına çokta takılmamak Başka bir çare maalesef yok Yoksa hayatın her anı insanı mutsuz ediyor haberler çerrn olanlar Neyse derin mevzular En bir kahve molası yapayım:))
Israr edilince sabrım tükeniyor. İstemediğim bir konuda üzerime gelinmesini hiç sevmiyorum. Bekletilmekten hoşlanmıyorum. Beni bekleten birileri olduğu zaman sabrım taşıyor.
Hiçbir bilgisi olmadığı halde hayatıma burnunu sokmaya çalışan ve cahilin önde gideni olmasına rağmen kendini filozof sanan her bokologlar. Hihi. Die! 😂😂