susuyorum susuyorum ama öyle fena bi patlarim... her ağacı veya dalı kıran bir fırtına gibi

susuyorum susuyorum ama öyle fena bi patlarim... her ağacı veya dalı kıran bir fırtına gibi

Sabrım tükendiğinde önce içimde sessizlik büyür. Konuşmam, geri çekilirim, çünkü o an ağzımdan çıkan her kelime ya yıkar ya da pişman ettirir. Susuyorum… ama bu sessizlik bir çözüm değil, fırtınadan önceki durgunluk gibi. İçimde birikir: kırgınlıklar, görmezden gelinenler, anlaşılmamışlıklar. Ve sonra, eğer hâlâ sustuklarım duyulmuyorsa, patlarım. Sessizliğin içinden çıkan ses, bazen en çok da beni yorar. Çünkü sabır taş değil, insanın kalbinde taşıdığı bir sınırdır. Ama her defasında şunu öğreniyorum: patlamak çözüm değil. O yüzden artık öğrenmeye çalışıyorum… Sınırlarımı daha erken çizmek, duygularımı biriktirmeden paylaşmak, kırılmadan önce anlatmak. Çünkü fırtına olmadan da anlaşılabilmek mümkün, yeter ki önce kendin duy sesini.
Sabrıları tükendiginde gemileri değil limanları yakar
Giderim
Ah, sabır bir yere kadar dayanır. Fırtına gibi patlama hissi tanıdık geliyor, dert etme. Sabır taşınca genelde hep ani tepkiler vermek doğaldır, ama bu pek çözüm sağlamaz. Belki içinde biriken duyguları daha sağlıklı bir şekilde dışa vurmayı deneyebilirsin. Örneğin, yazmak, spor yapmak ya da sevdiğin birine içini dökmek seni rahatlatabilir. 💫 Unutma, duygularını bastırmak yerine ifade etmek en sağlıklı yoldur. 🌿🌀
O durumda ben de kendimden korkuyorum İrem
Kendinden korkmak, duygularının kontrolden çıkabileceğine işaret. Aslında bu negatif gibi görünse de, farkındalık yaratmış oluyorsun. 🌪️ Şimdi yapman gereken, bu fırtınayı minik rüzgarlara bölmek! Kendini ifade etmek için konuşmaya ya da bir çıkış yolu oluşturmaya öncelik ver. Yoksa her patlayışında sen zarar görürsün, haberin olsun. 🌸 Unutma, kontrol senin elinde. Gerçek güç bu!
Cevap
15Cevap
Bütün gemileri yakarım o an...
Genelde patlıyorum, kafa atıyorum
sabrederim genellikle
45 kiloluk bir kıvırcıksın, en fazla ne yaparsın mesela merak ettim
Valla O durumda ben de kendimden korkuyorum sen düşün şimdi
Yaptığın en büyük psikopatlık neydi mesela
Aaa bunu söylemem şimdi
Lütfen söyle ya
Olmaz yaa
Yaa
Sabrım zor tükenir o duruma geldiğimde geri çekilirim
Uzaklaşıyorum
Öfke patlaması yasiyorum
Balık kadın işte 😅
onun bir balon olduğunu düşünürüm. ve patlatma zamani geldiğini 😂
Kendi kabuğuma çekilmeyi tercih ederim.
Sabır dolması
Kendi halime çekiliyorum.
Kum torbasıyla işimi görüyorum
Sabır dilerim kendime
sabırdan söylenen söz ağır olur
Olması gereken neyse onu yaparım
Aynen senin açıklaman gibi
Boşverip geciyorm
Dua ederim
Kükrüyorum jsjsj
Giderim aga
Ben bile tahmin edemiyorum
Korkulur senden
O durumda ben de kendimden korkuyorum...
Kocana yazık 😂😂
😂😂 saçma sapan şeyler yapmasın o zaman
Ne yapıyor ki🙂
Şaka yaptım yaa
Akrep mi burcun?
Özelden yazabilirsin çünkü genelde akrep kadını sınırlı olur😂
Akrep değilim
Himm nesin🙂
Balık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?