İnsan, ne zaman artık yeter diye patlar?

Sus dersin susmaz, git dersin gitmez... Bazı insanlar aklını ekmek peynirle yemiş...
İnsan, ne zaman artık yeter diye patlar?

Sus dersin susmaz, git dersin gitmez... Bazı insanlar aklını ekmek peynirle yemiş...
Birilerinin yanında diğerini ezen insanlara, manipüle ile ilişki sürdürenlere, gerçek sevginin içine edip aile kavramını yok edenlere, içimizdeki o deliği dahada yarıp alanı açanlara karşı elimden gelseydi 298 kuklalarla etraflarını sarıp, zehirledikten sonra farklı bir strateji ile sonsuz döngüye sokup başka bir boyuta atardım onları. İşte ozaman manevi huzur denen kavram tekrar kazanılmış, kalplerdeki delik onarılmış ve solgun tenler kanlı canlı olurdu
Ben çok sabırlı bir insanım O yüzden sabrımın bir sonu yok sakin bir karaktere sahibim bir ara birisiyle konuşurken durduk yerde bana kızdı sonra benim boğazıma yapıştı ittiredi falan ben bunlara rağmen bile sakin kalmış birisiyim olabildiğince sakinleştirdim onu ondan sonra barıştık burada önemli olan şey sakin kalabilmek sinirli bir insan sinirli bir şekilde karşılık verirse o zaman daha da işleri tehlikeye sokarız bunu yapmak yerine ona uymadım onu sakinleştirdim dizginledim ben kazandım O beni kaybetti ama ben kazandım burada önemli olan şey sinirliyken bile sakin kalabilmek önemli olan nokta bu bir şeye kızdığınızda veya bir şeye sinirlendiğinizde anlık öfkeyle hareket etmeyin olabildiğince sakinleşin bundan sonra ne olacak onu düşünün bu önemli bir şey. Anlık verilen kararlar sonrasında pişmanlık kesilir keşke yapmasaydım dememek için olabildiğince mantıklı düşünün size tavsiyem
Belli bir yere kadar haklısın, katılıyorum... Zaten o yüzden sordum ya nerde sabrınız tükenir diye. Sana saldıran kişi haddini bilmeyip sınırlarını zorlamaya devam etseydi, sende belli bir noktaya kadar sabırlı kalabilirdin
Kişiye göre değişiyor, bazen bir bakış bile sınırları aşıyor, bazen bin yanlış bile ‘neyse’ dedirtiyor.
Çok doğru dedin kadın
☺️
😘❤️
Teşekkür ederim cicim 🩷
Muccckssss 😘❤️
Saygısızlık canım🙂
o konuda hiç sabrım yok hele
Havuçlu kekimmmsss ❤️❤️
❤️❤️
Sabır, insanın kırılma noktalarına göre değişiyor aslında. Kimimiz için birkaç uyumsuz cümle yeterken, kimimiz doğru zaman gelene kadar sessiz kalır. Ama şu bir gerçek; sınır çizmek zordur! İnsan, sevdiği ya da değer verdiği kişilerle bu sınırı çizerken daha da zorlanır. Belli ki sınırlarını zorlayan kişilerle karşılaşmışsın. Sabır değil artık, öz değerini ön plana al; kendine haksızlık etme! 💪🙂
yahoo özdeğeri ön plana almakla ne ilgisi var bunun iremikooo
ah bana janım dedi ssjsjjsjs
Cevap
22Cevap
Yanımda tutmak istediğim kişilere epey sabrım var, sınırımı çizen yakınlık oluyor.
Yakın diye haddini aşması durumunda da mı anlayış gösteriyorsun medan?
Ne kadar aştığına bağlı tabi, bu tolerans sevdiğim kadına olur, biraderime olur, ebeveynlerim için geçerli olur. Sonsuz bir limit yok tabi ama etrafımdaki kimsede o kadar zorlamaz beni.
Anladım medan
O kadar kelime yazmışım püü
Öz gonuştun be adam ne diyim sjsjsjsj Doğru söze ne denurrr
Ok bye sjjs
Lütfen şu ok bye kullanma medan reca eduuurum :D
Düşünmem lazım ksjd
Bence iyi düşün (¯―¯ ٥)
Taam sana demicem.😄✌️
Deşkürler ^_^
Bende bende
Sende ne
Teşekkür ^_^
Hııı (*^▽^) sjsjsj
😄 Anlamadım ama tamam jdj
Anladım dedim yani bende sjsjsj
He öyle, oldu şimdi.
🙆🏻♀️
💪
Tahammülümün kalmaması yeterli bi neden...
Zaten orada film kopuyor
Bardak taşınca sabır falan kalmaz.
Öyle kızıl perilim
❤️
Şu sıralar kimseye sabrım yok
noldukine barış
her zaman ki şeyler ✨
Her şey yolunu buluyor 🌿
Bazı olan olaylar. Görmezden gelinirsem sabrım yok. Ama normalde çok sabırlı bir insanım.
Bence sabırlı davranmk bir lüks ve bu herkese sağlanmamlı
Daha çok ruh halime bağlı bir durum. Bazen sabırla dinlerim, alttan alırım. Bazen de resti çekerim.
Ama bir gerçek var ısrarcı insanları sevmiyorum.
Karşımdakine göre davranırım ben, ruh halim iyi diye hadsiz haraketlere tahammmül gösteremiyorum zodi
Orası öyle tabiiki bu bağlara güvenip haddi aşmamak gerek... azcık gerdiler de iyiyim puahhahaha
Öyleeee
Edepsiz , hadsiz insanlara karşı sabır denen bir şey yok bende.
Onlar nükleer atık gibi ssjsjsj
Maalesef öyle 🤦
Toz olurlar umarım
Nasıl toz olsunlar her beş kişiden ikisi öyle 🤯
Biz öyle umalım belki olur sjsjsjjsjs
Umarım
Belirleyen şey karşıdaki kişinin kim olduğudur, kavgaysa kavga, kansa kan der girişirim... 😎😎😎
Ne de olsa sabır taşı değiliz ya...
Göze göz dişe diş sjsjsjjs
El kol hareketi yapıyo ve burnuma burnuma dokunuyosa rüzgarı oracıkta sabrımı terk ederim yorgercim kadın 🫠
O rüzgarı ona çarparız melommm
Ay ben senin iyiliğin için diyorum diye verilen saçma sapan fikirler , akılsız insanlar, ısrarcı olunması vs vs😅o kadar çok şey var ki...
Ben onların hiç benim iyiliğim için olmadığını biliyorum ya, deşkürler gendine sakla diyorum sjsjsjjs
😂😂en iyisi
😄😃💯
Bazı insanlar ne kadar sustuğunda kendi iç sesi bile dayanamaz hale gelirse o zaman patlar..
Onlarda peygamber sabrı var sanırım seafoo
evet forger herkese nasip olur umarım
Zor be Seafoo ama umarım
Belli olmuyor sabreder sabredersin sonra biri şu bardağı oradan kaldır dediği an patlarsın
Yanlış kişiye patlamamak lazım o durumda da
Gururum. Sabrettiğim şey gururumu incitirse höhöyttt olabilirim.
ooo o konuda kesinlikle
Baya yüksek bir sınırı var ama taşarsa fenaa.. ben bile kestiremiyorum. Ama bayaa ciddi bir şey olmadı lazım öyle kolay kolay kâle alan bir yapım yok
Onuruma gururuma dokunulmamalı!
Sırf inat uğruna mantıksızlık savunulmamalı!
İnsanlığın kaybolduğu yerde sabırımın sınırı biter kısacası ve biterse çok kötü patlıyorum.
Sabrın sınırını belirleyen insanın değerleri, umudu ve kendini koruma içgüdüsüdür. İnsan istediği şeylerin çaresini mutlaka buluyor.
Sinir bozucu bir sabrım vardır. Ama değer verdiğim sevdiğim kişinin en ufak bir kusruna bile tahammül edemem
Haksızlık olur bu durumda elbet kendimi savunurum 🌸
Emirivakiden nefret ederim benden yaşça ve rütbece küçük insanların laubali konuşmasından nefret nefret nefret
Israrcı insanları hiç sevmem
bendesi
Benim sabrımın bir sınırı yok
Başarılı bir özellik
Dimi ahshsj
Öyle gerçekten 😃😄
Tekrar terkrar devam etmesi
neye?
Sevmediğim davranışların tekrar tekrar devam etmesi sabrımın sınırlarını zorlar
Benimde öyleli
Şalterimi attıracaklar illa
Noldu yaho
Genel olarak dşyorum 😂
Heee bende anlık bisi oldu sandimdi jsjsjsjs
😂😂
😄😅
bilmem şu an hüzünlüyüm
noldu pankekims
melo gitti. l
Nasıl yani? Nereye gitti da
Kapatıyo hesabını temelli gidicem dedi 🥺
Espürü yapuyodur o
Yok guzum ciddili
e niye gidiyokine
Seçim 🫠
Gördüm
Tum sehir le yatmis kadinin Elime degmedi kutsal Bakireyim guven yoksa Ben yokum demesi
Kadın belirler sabrimin sınırını
Nasıl yani? sırf kadınlar mı var hayatında?
Sabrının sırf bir kadına göre belli olması bana mantıksız geldi ama olabilir bir şey diyemiyorum
Bunun cinsiyetle alakası yok bence ya ama demekki sana öylesi denk gelmiş hep
İllaki denk gelir biri, tabiiki insan her şeyiyle uyacak diye bir şey yok ama işleri de zorlaştırmamk gerek... Olur illaki
Valla kadınlar tartışma sever, kaos sever, kavga sever ki erkegi psikolojik olarak yorabilirsin. Her şeyin dört dörtlük olması, her şeyin güzel ilerlemesi kadının dnasina genetiğine ters. Bu benim yıllardır deneyimledigim bir şey. Kimse aksini inandıramaz bana. En basitinden her gün düzenli günaydın dersin, bir gün uyuyakalirsin, bugün niye zamanında günaydın demedin diye 1 hafta trip yeriz. Yaptığın şeyin kadının gözüne batıp batmamasi da senin kişiliğine bağlı. Atiyorum zaten pislik birisisindir, çok kötü bir şey bile yapsan trip atmaz neden çünkü zaten karakterin gereği onu sasirtmaz. Ama efendi birisisindir, yanlışlıkla bir hata yaparsin, işte o zaman ayvayı yedin geçmiş olsun. O kadının gözünde dünyanın en kotu erkeği oluyoruz.
Genellemeleri sevmem ✋🏻 Umarım, fikrini zikrini değiştirecek birini bulursun.
Anlıyorum
Vallahi ben her an patlayacak birisiyim ula
Haksızlık, enayi yerine konulmak özellikle.
Sabrın sonu sefalet
Kendim ve disiplinim
Saygısızlık ve gururumun incitilmesi
Saygısızlık sınır orada biter
-yaşanılan olay ve seviyesine göre değişiyor.
İnsanlar ve olaylar...
Sanırım o andaki psikolojik durumum
Saygısızlık
kesinlikle
İnanç
Uzatma darlama
Edepsizlik
Sabrimin sonu😅😅
Sinirlenmek
Ben:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?