Evet biraz uzun yazdım maalesef ama içimi dökmek istedim birazda buraya, okuduğunuz için de teşekkür ederim. İnsanlar böyle davranınca ben de özgüvenimi eksiltiyorum galiba bişey başaramayacağım ben diye
Dış etkenler hep olacak.. sadece sana olmuyor.. bizdede oluyor.. mesela ben bı iş yapsam bazıları hadi oradan yapamazsın diyor.. bu bu hayatta var ve hep olacak.. ama onların hiçbir söylediği gerçeği yansıtmıyor.. sana bununla ilgili bin örnek veririm.. sen bunu yapamazsın deyip daha fazlasının fazlasını yapan arkadaşlarım var.. dış etkenin lafını ciddiye almamalisin
Bak buraya yazmadığim bir örnek daha anlatıyım sana. Ben satışla ilgili bir iş yapıyordum. bir gün işyerinde, ilk kez tanıştığım biriyle konuştuk kolay gelsin satış nasıl falan filan derken muhabbet etmeye başladık. Bana dedi ki çıtı pıtısın ama 25-26 yaşında varsın herhalde dedi bende evet nasıl anladınız dedim. Yüzünden ve konuşmalarından anlaşılıyor dedi. Sonra arka tarafta 22 yaşında bir kız duruyodu fizik olarak iri yarı bir kız, bu çocuk bana dedi ki bak bu senden küçük ama senden büyük duruyor senin bir 55-56 kilo olman lazım dedi. Eee yani her şey kilo alınca mı düzeliyor etli butlu olunca mı daha özgüvenli gözükülüyor, minyonların hiç bişeye hakları yok mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Bu kötü bir özellik değil.. hatta böyle kalmalisin
Neden böyle kalmalıyım? Ama çevremdekilerin böyle olması beni üzmeye başladı artık
Cevrendekiler bırak ne olursa olsun.. daha ne istiyorsun herkes gibi değilsin.. çocuk gibi kalan insanlar herzaman daha sempatik oluyor
Tesekkur ederim
Bide evlenmem demişsin yeni gördüm.. çok uzun parça parça okudum.. hiç alakası yok..
Evet biraz uzun yazdım maalesef ama içimi dökmek istedim birazda buraya, okuduğunuz için de teşekkür ederim. İnsanlar böyle davranınca ben de özgüvenimi eksiltiyorum galiba bişey başaramayacağım ben diye
Dış etkenler hep olacak.. sadece sana olmuyor.. bizdede oluyor.. mesela ben bı iş yapsam bazıları hadi oradan yapamazsın diyor.. bu bu hayatta var ve hep olacak.. ama onların hiçbir söylediği gerçeği yansıtmıyor.. sana bununla ilgili bin örnek veririm.. sen bunu yapamazsın deyip daha fazlasının fazlasını yapan arkadaşlarım var.. dış etkenin lafını ciddiye almamalisin
Haklısınız aslında
O kadar da değildir ya hiç sanmıyorum
Valla öyle hiç abartmadan anlattım
Senin demene göre yaş 26 ama 16 gibisin imkanı mi var ya
Bak buraya yazmadığim bir örnek daha anlatıyım sana. Ben satışla ilgili bir iş yapıyordum. bir gün işyerinde, ilk kez tanıştığım biriyle konuştuk kolay gelsin satış nasıl falan filan derken muhabbet etmeye başladık. Bana dedi ki çıtı pıtısın ama 25-26 yaşında varsın herhalde dedi bende evet nasıl anladınız dedim. Yüzünden ve konuşmalarından anlaşılıyor dedi. Sonra arka tarafta 22 yaşında bir kız duruyodu fizik olarak iri yarı bir kız, bu çocuk bana dedi ki bak bu senden küçük ama senden büyük duruyor senin bir 55-56 kilo olman lazım dedi.
Eee yani her şey kilo alınca mı düzeliyor etli butlu olunca mı daha özgüvenli gözükülüyor, minyonların hiç bişeye hakları yok mu?
Gram sevmem kilolu kızları zayıf minyon kız her zaman favorimdir ama merak etmedim değil seni
Ben de öyleyim ve halimden memnunum🤷🏼♀️
Kendi evinin sorumluluğunu alınca
Evt once kıyafetlerini degis
Nasıl giyinebilirim ki hep bir kot bir bluz giyer çıkarım, biraz daha mı kokoş olmak gerekiyo acaba
Mesela kotun dar kesim olsun... tsortun askuli olsun ve Seksi renkler kirmizi pembe mor gibi pastel renkler olmasin
Seksi renkler ne oluyo peki
Kirmizi pembe mor beyaz cocuksu olmasin yani
Kendini geliştirerek.
Bence kendine haksızlık ediyorsun
👉 bilişsel terapi
👆👆👆👆👆
Nerede yaşıyorsun 😉😜
Bir süre ihtiyar heyetine katıl
Olgun diziler izle kitab oku
Hiç sevgili işlerin de yoktur senin
Gel ben seni yetişkin yapayım
Bence çok güzel bir şey bu
Özgüven eksikliği sadece sen yenebilirsin
Ben de 26yim ise girince değişti bunlar
o zaman ilk olarak çalışıp para kazanman lazım
Çocuk kalmak güzel çocuk ruhlu biri olmak yani
belkıde güzelsın kıskanıyorlardır
Bodur tavuk her dem piliç
Aman sal gitsin abla
Bak bunu doğru dedin
En iyisi öyle yapmak
Boy ve kilon kaç
155 boy 38 kilo en fazla 41e kadar geliyorum devamı asla gelmiyor neler yaptım neler bunca zaman ama olmadı, hiç 45e bile gelmedim hayatımda
Üzüldüm senin adına, bende zayıfım ama seninki daha cok minyon. Giyim ve makyaj ile biraz daha olgunluk kazanabilirsin
Kadinsi giyin
Nasıl giyinebilirim mesela neler tavsiye edersin? Daha çok nude tonlar mı?
Oldugun gibi guzelsin
vere vere yola gelirsin
Keşke sen olsam
Olma boşver biz olduk da ne geçti elimize
kitaplara saldır.
Olma gerek yok
Çocuk kal boşver
ASDFGHJKLŞŞLKJHGFDSasdfghjk
acı tattıkça
nasıl birisin ki
öyle olman daha iyi
Ne güzel