Kendimden nefret ediyorum ölesiye keşke ölsemde kurtulsam dua ediyorum?

haya bir bok olarak gelmişim konuşma sesimi beğenmiyorum kendimi beğenmiyorum zekide değilim yaşamak için hiç bir sebebim yok yani kimseyle görüşmek istemiyorum bir gözüm diğerine göre daha büyük ağzımın kenarı daha aşşağıda sağ yanağım daha tombul dişlerim uzun tavşan dişi gibi kaşlarımı bir türlü eşitleyemiyorum gözlerim çok iri ve yuvarlak hiç çekiklik yok yuvarlak bir sıratım var saçlarım çok kabarık sürekli düzleştirmekten insanlara güzel gözükme çabamdan bıktım sürekli rimel sürmekten sürekli kaşımı eşitlemeye çalışmaktan yordu beni artık gerçekten yaşamak istemiyorum sakat olanlar gözü olmayanlar ne yapsın diceksiniz ama elimde değil bıktım artık ses tonum bile öıy kıy ne dediğim bile anlaşılmıyo yüksek sesle konuşsam sesim yine aynı değişen bişey yok sesimin karakteri böyle ve beni çok ezik gösteriyo insanların o bakışları bile kendimden soğutuyo düzleştirmeden saçımı dolaşsam rimel sürmeden dolaşsam olduğum gibi olsam insanların o güzel kız kalıplarına giremicem tipsiz değilim ama dış görünüş çok önemli burda eminim önemli değil diceklerde çıkıcak ama inanmıyorum malesefki dış görünüş herşey demek
Kendimden nefret ediyorum ölesiye keşke ölsemde kurtulsam dua ediyorum?