Her gece yatağımı hazırlıyorum. Allah'ım canımı al Diyorum uykumda..
Gusülsüzsem gusül bile alıyorum öyle yatıyorum belki Allah bu gece canımı alır umarım diye..
Ama ölsem bile kurtulamayacağım dertler edindim
Gusülsüzsem gusül bile alıyorum öyle yatıyorum belki Allah bu gece canımı alır umarım diye..
Ama ölsem bile kurtulamayacağım dertler edindim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
derdin ne dostum dinlerim seni istersen
Derdim gelecek. Geleceğim hiç oluyor ve hepsi beynimi kontrol edemediğim için oluyor. Yanlış kararlar sonucu belli olmasına rağmen yanlışa gitmek. Bağımlılıklar. Kurtulsam bile geleceğim çöp oldu artık. Hayallerim gitti
Bağımlılık derken? Dostum bak gelecekte ne olcak bilemezsin yarına garanti veremessin gaybi geleceği yalnız Allah bilir beynini kontrol edememekten kastın nedir? Mesala şu an çalışıyormusun büyük ihtimal çalışmıyorsun ki dert içinde yanıp gidiyorsun çalış kafana takma mesala benimde issizken psikolojim bozuktu hala bozuk ama şimdi çalıştıkça aklım yoruluyor yani
hiç bir şey edinemedim meslek anlamında. Eğitime yatırım yaptım ama. Beynim artık zayıflıyor 18 yaşındayım ve her şeyi unutuyorum. İyice gitti ve bı anda olmadı vitamin eksikliği falan. Değil. 5 yıldır yavaş yavaş gidiyor beynim. Her yaşadığım gün gelecekte savunmasız bırakıyor beni. Vücut kontrolümü bile kaybetmek üzereyim ve sağlık anlamında hiç bir şeyim olmadığı söylüyorlar ama ben bitiyorum. Ceset çürümesi gibi yok oluyorum. Yakında adımı falanda unutacağım ben bunu biliyorum.
Kaybediyorum işte yine. Hayatım emeklerim. Gitti. Ben bu çabaya üzülüyorum. Ben gelecekte yorumlamak için çocukluğumda beri çabalıyordum her zorluğa rağmen. Ama şu an beynim kontrol dışı zayıflıyor ve gidiyorum. Baş ağrılarında duramıyorum.
Hiçbir şeyi hatırlayamıyorum
Derdini anlat belki açılır rahatlarsın
duayla olunmuyor
Ötesi yok
Depresyon git tedavi ol
Noldu anlat
Neden peki
Çok fazla bilgi tükettim. Bitsin artık istiyorum