Şu hayatta çok kırgınlıklarım var. Ciddi manada ve geçmişte canımı çok ama çok yakan insanlar oldu. Ben onları olduğu gibi kenara itip yeniden bşr yaşam kurdum oğullarımla.. Şimdi uzaktan seyrediyorum olanları, Herkes ettiğini biliyor ve inanın ki Allah'ın adaleti şaşmıyor. Haram etmedim, Rabbime bıraktım ve hüküm verdi. İlahi adalete inanıyorum.
Olmaz mı.. yaşam süresince kırdık da kırıldıkta üzdük üzüldük de.. lakin helallik anlamında kimse ile kötü olmamaya özen gösterdim.. ama kendi adıma hakkımı helal etmediğim birileri oldu.. haa istedi mi helallik evet.. lakin yalan yok helal etmedim.
Asla diye bir tabir kullanmak istemiyorum bu çok katı olur ama hakkım helal desem dahi içimden gelerek bunu yapamayacağımı biliyorum o nedenle Allah'a havale ettiklerim var..
Evet var, eski sevgililerim genelde beni askere gitmeden önce veya askerdeyken arıyor. Sebebini bilmiyorum, affetmemi istiyorlar. Affettim desem bile kalbim asla affetmiyor.
Var bir kaç tane ama öğrendim ki hakkımızı helal etmeyince diğer tarafta karşılaşıyormuşuz. O yüzden helal ediyorum yüzlerini görmemek için ama Allah’a da havale ediyorum çektirdiklerini çekmeleri için
Kimsenin hakkı ne bende ne de benimki onlar da kalsın, bu dünyada çekemedim helal ettim hepsine. Öbür dünyada ebbedi uğraşamam, mümkünse kimse çıkmasın karşıma 😅
Var. Özlem çektirip erkek olarak benim yüreğimde kan ağlarken İslam'a uymayan her kadın ve erkek için hakkımı helal etmeyeceğim. Hele her yerini açık bir kere derdimi anlamayan ve Allah ile kendilerini karşılaştırcak kadar nefsime sebep olan her kadından.
Hayir oyle demiyorum sadece Allaha birakiyorum Allah daha iyi bilir.. aslaAffetmem dedigim insan yok ne kadar canimı yaksalarda kimsenin Allahin karsisina cikipta mahser azabi cekmesini istemiyorum. Imtihanim deyip geciyorum.