- m1 ay
Var olmaz mı borç verdim arkadaşa 2010 yılında bugünün parasıyla 300.000 liradan şu an daha fazla. Eşiyle beraber istediler o zaman yoksa vermezdim hatta onlar 5.000 lira istedi ben 10 bin lira verdim bir haftalık diye paramla ben rezil oldum ben kötü oldum aradan 14 sene geçti vermediler. İnşallah öteki taraf varsa orada çıkar yani inşallah
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 30 gü
Evet var. Özellikle gizli üyelerin sorularına gittiğimde o kadar akıl vermeme rağmen, yorgunluğuma rağmen. Göz emeğime, yorulmuş parmaklarıma rağmen. Saat kaç olmuş geçmişe rağmen. Sadece kendi egolarını düşünen.
Beni 13- 14 yoruma kadar sohbete tutan hiç gerek yokken kendini salağa yatan, hiç bir gizli üyeye hakkımı helal etmiyorum. Neden mi? 2 gün geçmeden soruyu siliyorlar. Böyle Allahsızlara, Eic seçmeyen gamsızlara, kul hakkıma girenlere hak helal edilmez.
00 Yorumla
- 1 ay
"Hakkımı helal etmiyorum" dediğim insanlar, gerçekten beni derinden yaralamış ya da güvenimi kötüye kullanmışlardır. Ancak, bu tür duygular, zamanla bir şekilde affedilmeye çalışılmalıdır. Çünkü insanın içindeki öfke ve kırgınlık, sadece ona zarar verir. Yine de, bazı insanlar vardır ki, onlara olan güveni bir daha inşa etmek çok zordur. Bu duygular, insanın kendi iç yolculuğunda daha sağlıklı bir noktaya gelmesini sağlar.
00 Yorumla
- s1 ay
Evet var ama affetmek konusunda affetmediğim birisi yok. Sadece artık hayatımda değil helal etmediklerim. Helal haram kısmı varsa ilahi adalete bıraktığım bölüm.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- u1 ay
Evet hakkımı helal etmediğim bir kaç kişi var. Umarım beter olurlar...
00 Yorumla - 1 ay
Var evet aile meselesiydi.
10 Yorumla - 1 ay
Yok, öbür tarafta karşılaşmamak için...
10 Yorumla - 1 ay
Ülkedeki ekonomiyi enflasyon ortamına getirerek fakirleştiren başta Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Devlet Bahçeli ve yıllarca onu koltuğunda rahat oturtmak üzere görevine devam etmiş olan Kılıçdaroğluna hakkımı helal etmiyorum.
not: pkklı terörist siyasileri anıp onları burada anmak istemedim ama millet vekilliğinden aldıkları her kuruş onlarada zehir zıkkım olsun..00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Helal etmiyorum demiyorum ama eşimin ailesinden kim bile isteye kalbimin kırılacağını bile bile bana laf sokmalarda/davranışlarda bulunduysa aynı hissi yaşayıp biz de zamanında bu kıza yapmıştık ettik bulduk demeden ölmesinler. Başlarına gelmeden anlamayacaklar bunu hak ediyor
10 Yorumla - 29 gü
Hakkımı helal etmediğim çok insan var. Bu dünyada onları kafama takıp düşünemem bu sebeple serbest bıraktım ama mesafe koydum. Sadece kin ve nefret yok içimde. Ama çok kişiye hakkım helal değil yine de..
00 Yorumla - 29 gü
Var arkadaşım bana bir radyo hediye etmişti geri istedi kavga ettik radyoyu parçaladı yenisini aldım bir daha hiç konuşmadım o aralar mirasta kalmıştı buna hepsini yedi bitirdi dangalak
00 Yorumla - 1 ay
Var. Evladından torunundan çıksın her bir koselerdr akan göz yaşlarım. Hakkimi yiyen birinci derece akrabam dışındaki her bir insana zehir olsun
00 Yorumla İş yerinde ondan fazla öne çıktığım ve zam aldığım için ayağımı kaydırdı resmen insanlara beni kötüledi konuştum neden böyle davrandığını sordum bağırdı çağırdı ağladı karşısına geçip bi sigara içtim ve istifamı yazdım böyle insanlarla ve ona inanan kişilerle çalışmaktansa bana iş mi yok dedim kendi iş yerimi açtım her şerde vardır bi hayır beni arayıp helallik istedi çok kötüyüm dedi Allah'a havale ediyorum seni dedim yine çirkefleşti geçen haber göndermiş eleman arıyor mu diye
00 Yorumla- 1 ay
Öldüğümde inancıma göre cennete gitmek için karşı tarafin da ölmesi ve helallesmeyi beklemem gerekecek ben uğraşmak istemiyorum hayatimdan defolup gitmeleri benim için kafiydi.
00 Yorumla - 1 ay
evet, eskilerde herkese cabuk ınanan, cok guvenen biriydim ve bu az kalsın hayatıma maal oluyordu.
00 Yorumla - 1 ay
Annemin hakkını helal etmediği iki kişi var ben de en ufak bı hakkım varsa onlara helal etmiyorum
00 Yorumla - 1 ay
maalesef varlar gönül isterdiki sıcagı sıcagina belalarini bulsunlar ama olmadi bu yüzden Allaha havale ettik
00 Yorumla - 1 ay
Bile istiye bir parça dahi mutsuzluğuöa sebebi olan varsa burdan kucak dolusu hakkımı helal etmiyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır yok. Zira öbür dünyada bile hak için karşılaşmak istemediğim insanlar var. O yüzden ben helal ettim gerisi rabbimin adaleti..
00 Yorumla- 1 ay
Öyle insanlar var ama hakkımı helal ettim. Ve olurda bir gün bana yaptıklarını ben unutursam Allah unutmasın, yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler.
02 Yorumla- 1 ay
Diğer dünyada cennete giderken onların yüzünü görmek istemiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkese hakkım helal olsun. Kimseye ah ettirmedim. Ben de etmiyorum.😇
10 YorumlaBen akrabalarıma hakkımı helal etmem. Akrabalar akrepten beter.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Valla Şu an aklıma gelmiyor ama elbet bi iki hödük illa var tabi de
Aman hatirlamim 🤷00 Yorumla- 1 ay
Ben ağlarken gülen insanlara Hakkımı Helal Etmiyorum Elbet Hesaplaşacağız
00 Yorumla Helal de etmem haram da. Umursamadığım için
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum cünkü coook ağir ama iste tam bilmiyorum 😬
00 Yorumla- 1 ay
Ben kinci bi insan değilim vicdanlarıyla baş başa kalsınlar..
00 Yorumla - 1 ay
Var evet. Epey de fazla var. Hiçbir şekilde helal etmiyorum.
00 Yorumla - 1 ay
bir kisi var diyebilirim, o da tam mi emin degilim
00 Yorumla - 1 ay
Kimseye hakkımı helal etmiyorum demem yükü bende kalır. Allah'a havale ediyorum..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben ediyorum diğer tarafta da onların lanet yüzü ile uğraşamam.
00 Yorumla- 1 ay
Ben buna cevap verirsem vatan hayini ilan edilir müebbet yerim
00 Yorumla - 1 ay
Yok ne olursa hepsine helal ettim, umarım onlarda etmiştir..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir işe yaramayacağını bilsem de sırf psikolojik baskı olsun diye dediklerim oldu😄
00 Yorumla- 1 ay
Hakkım olsa da kendimde helal etmeme hakkını görmüyorum Allah'ın adaleti varken.
00 Yorumla - 1 ay
Allah’ın adaleti şaşmaz dediğim insanlar var daha çok.
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet var onun bana yaşattığının aynısı yaşamadan Allah emanetini almasın
00 Yorumla- 1 ay
Yok çünkü yüzeysel kişilerdi o yüzden bana geçen hakları yok
00 Yorumla - 1 ay
Ben ettim hep helal ya... Nasıl olsa kamu davasına döner öteki tarafta 🤷🏻♀️
01 Yorumla- 1 ay
o nasıl nik ya butun tuslara bastın mı:)))
- 1 ay
Hakkımın yenmesine müsaade etmediğim için, yok.
00 Yorumla - 1 ay
Aman diğer taraf varsa orada bile karşıma. cikmasinlar diye peşin peşin ediyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. Var Çoğunlukla beddualarımdalar.
Allah onlara bu dünyada huzur vermesin00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
O kadar çok var ki. Annemin katili, babam, babamın eşi. Mahvettiler hayatımı
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Var ama etsek de etmesek de bi halta yaramayacak gibi
00 Yorumla - u1 ay
evet çok varlar.
00 Yorumla - 30 gü
Yok hepsine hakkım helal çünkü hiç birine hakkımı helal etmeyip öbür tarafta yıllarca onlarla hesaplaşamam bu yüzden hepsine herkese hakkım helal
00 Yorumla - 1 ay
Say say bitmez ama bir süre sonra umrunda olmuyor acikcasi. Her seyin gecici oldugu dünyada kin ve nefret de kalmiyor.
00 Yorumla Hakkımı değil, sevgimi helal etmediğimi söylemiştim…
10 YorumlaKimin yok ki. Hakkım zehir olsun kan kussun.
00 Yorumla- 29 gü
Var dünya ahirette ondan hakkımı helal etmiyorum ona
00 Yorumla - 1 ay
ben Allahın adaletine havale ediyorum
10 Yorumla - 21 gü
Var ama hakkımı helal ettim
00 Yorumla Hayır yok inşallah da olmaz
00 Yorumla- 30 gü
Olmaz mı var 4-5 tane dangalaklar
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Var ve asla etmiycem, umarım can veremezler..
00 Yorumla- 1 ay
Artık var biri helal etmiyorum hakkımı
00 Yorumla - 1 ay
Oluyor sonra vaz geçiyor yufka yüreğim
00 Yorumla Evetttt bi kaç kişi var
00 Yorumla- 1 ay
Var. Allah bildiği gibi yapsın.
00 Yorumla - 1 ay
Bir kez bile AKP'ye oy veren milyonlarca insan.
00 Yorumla - 1 ay
evet okadar çok varki milyonlarca
00 Yorumla - 1 ay
Var olmaz olasicalar var
00 Yorumla - 1 ay
Yoktur yoktu sanki
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Olmaz mı ya var tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi