Seni çok üzen, yaptıkları yüzünden hakkını helal etmediğin biri ya da birileri var mı? Yakın arkadaşıma eski kız arkadaşı hakkını helal etmiyormuş hem güldüm hem üzüldüm vallahi. Neyse arabulucu olacağım sanırım bakalım kolları sıvarım.
"Asla hakkımı helal etmiyorum" dediğin biri var mı?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum demedim. Banada hiç denilmedi. Hak kavramını öğrendikten sonra en korktuğum şey birilerinin hakkına girmek. Arkadaşınız sürekli bunu yapıyor ve o hanımefendi kapıları açıyor ise evlenilecek kız var karşısında. Evlensin bence.
herkim var ise yediği içtiği giydiği taktığı anasının ak sütü kadar helaldir lafını anmam.. ancak bilerek isteyerek canımı yakmak istemiş hainlik kalleşlik etmiş iftira etmiş niyeti başka iken rol yapmış var ise o artık ahirete intikal.. bu sadece aşka dair değil hayatın her karşılaştırdığına..
Eski ortağım olan Tayfun Okura hakkımı helal etmiyorum. kendisi eşi ve çocuklarının üzerine yemin etmesine rağmen hakkımı sonuna kadar yedi. haram zıkkım olsun.
Var... Biri kesinlikle babam. Ömrümde en büyük hayal kırıklığım oldu. Biri de bir zamanlar sevdiğim adam. Babamdan sonraki en büyük hayal kırıklığım o oldu. İkisine de asla hakkımı helal etmiyorum.
Her ne kadar bunu aşmaya çalışsamda var malesef ruh yasatılanları unutamadığından karşısındakine böyle bir bedel biçerek acı çekmesini istiyor çoğu zaman. Zamanla geçen tek sey ömür ama yapılanların bence bir bedeli olmalı.
Var birisi;canımı o kadar yaktı ki hayatımda acıyı bu kadar derinden yaşamamıştım Ondan artık nefret bile etmiyorum ama hakkımı helal de etmiyorum.. Genelde erkekler hak alan üzen tarafta bir düşünün bakalım neden bu kadar kötüyüz diye
Yok helal ediyorum ahirette onlarla uğraşamam ondan 😂ha birde o kız kimse hakkını helal etmediğine göre çok üzmüş kızı bende kızın üzülmesine üzüldüm şu an ve bende helal etmiyorum fhshsj😂😂
Evet bana bile isteye zarar veren herkese hakkimi helal etmiyorum. Belki son anda acir veya tamamen Allaha'a havale edip helal ederim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maalesef birden fazla...
Allah hakkımın zerresini bırakmasın, hakkım haram olsun cidden. Allah gün yüzü göstermesin, Allah neyi kınadılarsa onlara da aynısını yapmayı nasip etsin ya da çocuklarına diyorum...
Cok kotulukler gordum ama kimseye bir kinim yok oyle bir duygu tasimiyorum. Zaten bir gun ilahi adalet tecelli edecek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır, yok. Zamanında gerçekten çok üzüldüğüm ve hatta bazı insanlar yüzünden psikolojik tedavi gördüğüm bile oldu. Ona rağmen hakkım helal olsun herkese. Büyüklük bende kalsın.
en az 2 kişi. Biri sürekli beni Manipüle etti Canıma okudu diğeri de yüzüme gülüp arkamdan iş çevirip sonra beni satıp sonra da Manipüle etmeye uğraştı Ben ikisine de helal etmiyorum