Ağzımın içine daha ne kadar doldurabilirim diye düşünürken taşmaya başladı yinede devam etmek istedim , bir ara yutkunur gibi oldum ve nefes alamadım sanki. refleks icabı olsagerek öksürmeye başladım. üstüm başım ıslandı değiştirmeden uyursam hasta olmam sanırım yani umarım olmam.Hayat ne tuhaf her mutluluğun sonu bir düşüş ve sırandan ruh halleri bu sıradanlığın çıtasını yükseltebilen mütiş insan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım şunu unutuyorsunuz. Siz bana geldiniz, ben size değil. Tesadüf eseri süregelen bir diyalogta Tanrı aşkına sizi ayartmaya çalışmak gibi bir olasılık sizce nedir?
Ben yazmayı seven bir insanım. Üstelik bu platform gibi boktan bir yerde ne dediğini bilen biri ile konuşmanın zevkine çok rastlayamadık. Kendimce bana o 'hoş' gelen mantıklı sohbeti biraz daha ilerletmek istedim. Hepsi bu.
Sanırım bu buralarda sapıklık vakası olarak geçiyor. Umrumda değil. Ben sadece zevk aldığım bir sohbetin kendiliğinden yürüyebilmesine sevinmiştim. Ve bunu dile getirmek istedim. Tabi bu bazılarına göre sırıtan çabalardı, başka hedefler için.039 Yorumla
Soran+1 yılŞu an da yine hoş konusunda bir yanlış anlaşılma var. ve bunun benim nazarımda sapıklıkla ilgili herhangi bir alakası yok.
Orada ki ''hoş''a tepki vermemin nedeni tam olarak şudur; ''Karşı tarafta hoş bir izlenim yaratabilmek için..''(ki bu cümle beni son derece samimiyetsiz yapar ) ile başlayan cümleniz ''asalaklar gibi random gülmeyi seven bir kişi olup olmadığınızı çözemiyorum örneğin. '' bitmesi nedeniyle beni ilişkilendirdiğiniz örnek tarafımdan çirkin algılandı.Tabi şu anki sakinliğim nedeniyle öylede olabilirdim ihtimalini düşünebiliyorum.
Soran+1 yılBir diğeri ise; '' Bu yüzden başka boyutları göremeyen ahmakların gerçeği görmüş gibi konuşmaları beni ilgilendirmiyor. İçimden çoğu kez onlara karşı sırıtıyorum. Ve beni sanki onları ciddiyetle dinliyormuşum gibi zannetmeleri paha biçilemez bir komedi.'' Burada ki hedef aldığınız insan grubuna dahil olduğumu düşünüyorum çünkü bunun üzerine sizinle yapmış olduğumuz bir konuşma var ve söylediğinize göre alay edilmek gerçekten hiç hoşuma gitmedi
Cevap sahibi+1 yılSizi onlardan -ahmaklardan- biri olarak görseydim ez geçerdim. Umursamaz ve kendi başınıza bırakırdım. Sanırım ortada çok yanlış anlaşılan şeyler var. Duygular...
İyi niyetler fakat duvarlar. Durumu güzel saymak istemeler fakat diğer taraftan olumsuzluklar. Sanırım tatlıya bağladık kanımca?
Soran+1 yılTatlıya bağladığımızı düşünüyorum o zaman.
Kafanızda ki sapık ve ayartma damgasını da silip atın çünkü size fısıldayan sesler bir ''hoş'' kelimesinden bu çıkarımı yapmama izin vermiyor.
Cevap sahibi+1 yılPeki. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim , iyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar.
Not: Soru tarzınız başka bir üyenin ünlü saçmalıklarına benzemiş. aslafreudyandegilim.
Onun sorularını çok okudum fakat hiçbir zaman amacını çözemedim. Belki bu soruda da bir amaç vardır, ama ben çözemiyorumdur.
Soran+1 yılYaptığımız eylemler ve ufak hazların hemen ardından hissedilen düşüşün sonunda ki sıradalığın çıtasını nasıl yükseltebiliriz diye sordum? Örenklendirmek daha kolaydı sanki.
O kullanıcının karşılaştığım bazı sorularını severim.
Cevap sahibi+1 yılBu şuna benziyor. Orgazm olduktan sonraki devinen sıradan bitiklik, boşalmışlık fakat aynı zamanda oluşan tatminlik kendisini nasıl her zamankinden farklı gösterir?
Şüphesiz imkansız.
Üstün zekâsından şüphe duymadığım bir üye. Fakat.kendisini ifade ediş tarzı sarhoşlar gibi. Sanki kafayı çekip çekip yazıyor çekip çekip yazıyor. Edebiyatını asla taklit edemem onun, bu yüzden bir yerlerde saygım varsa ona bundandır.
Her şeye rağmen, garip biri. Dengesiz üstelik.
Cevap sahibi+1 yılBenzersiz bir soru ayrıca. Sonucunun değişmeyeceğini bilsen bile insanı bayağı bir çırpındırıyor düşünmek için. Tebrik ederim.
Soran+1 yılO kadar iyi tanımıyorum aslında yorum yapmam zorlaşıyor bu durumda. Yani toplasan 4-5 sorusuyla
karşılaşmışımdır. Benimkinin aksine anlaşılması kolay olmayan sorular olduğunu biliyorum , sanırım kendisi de anlaşılması zor bir karakter ve bu yüzden normal geliyor bana.
Yani yaşadığımız düşüşün sonunda hissettiğimiz ''of aman sıkılıyorum canım ya'' gibi durumları toparlamak adına sorduğum bir soru.Hatta yine bir örnek ; eğer bunun bir ölçeği olsaydı hatta termometre gibi düşünelim.. sıradan ruh halimiz 50 derecedeyse 80-90lardan sonra 40-50 civarına düşmeyip 60larda tutunabilmemizin bir yolu illaki olmalı.
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Fakat aslında hiçbir şey bu kurala uyamaz ki. Biz de dahil. Yükselebilmemiz için düşmemiz gerekir. Yeniden dolmak için, tamamen boşalmak gerekir.
Fakat düşüş sırasında aldığımız hazın neticesi bizi aşağıya sürüklemez mi? Ne kadar fazla ise o kadar fazla düşeriz/yıkılırız/tatmin oluruz.
Eğer tamamen sıradanlıkta boğulmak istemiyorsak yeniden, o zaman aldığımız zevki de kısıp dibe vurmadan o duygudan sıyrılmayı bilmeliyiz.. Anlayabiliyor muyum bilmiyorum ama. Sanırım biraz da saçma oldu.
Yani tamamen düşüp bunun neticesinde alınan haz var, bir de tamamen düşmeyip hala yarım kalan bir his var. Fakat bu yarım kalan hissi dibe tamamen vurduktan sonra nasıl sahip olabiliriz, gerçekten zor bir soru.
Şuradan bir bağlantı yapmak istiyorum ama çok saçma oluyor. Yasaklı zevkler, bir sonraki başlangıçlar için çok daha tetikleyici etken barındırır temelinde. Örneğin; bilgisayarda oyun oynama süresinin belli bir sınırı olan çocuk (...)
Cevap sahibi+1 yıl... zamanını bitirdikten sonra, bir sonraki anını daha çok istekle bekler. Çünkü ona biçilen zaman tamı tamına eglenebilmesi için yeterli olmamıştır. Bu da bir sonraki ekran karşısına oturuşunun daha heyecanlı olmasını sağlar.
Fakat buradan eğlencenin tutulması/kısıtlanması gibi bir özellikten diğerine geçiş yapamıyorum. Oysa sanki birbiri ile bağlantılı olabilecek şeyler gibi. Ya da benim kafam gerçekten dumanlı.
Soran+1 yılDengede kalabilme güzel bir teknik olabilir fakat irade ister çocuğun annesi olmasa sanmıyorum oyunun başından kalksın da dersini çalışsın. Bir yandan bakınca çocuk da değiliz ama mutluluğu görünce çocuklaşıyoruz işte..Belkide hayatımızdan olumsuz ne varsa çıkarmamız gerekiyordur ''sıkıldım, hayat çok basit'' gibi tanımları unutmakla başlayıp, düşüşlerde yaşadığımız bazı duyguları biraz bilinçle görmezden gelebilip , boşluğa oturttuğumuz bu tanımların yerine başka tanımlar oturtabiliriz. mümkün gibi geldi şimdi bana sizce?
Cevap sahibi+1 yılAslında eğer düşmeden önce sonucuna katlanabiliyorsak şayet, ve bunu görüp razı olabiliyorsak, düştükten sonra da böyle bir kaygı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Kabullenme en güzel ders olur sanırım.
Her şeyin başı kabullenmeden veya kafada bitirmekten geçmez mi zaten? Zihnini kontrol edip doğrularıyla yanlışlarıyla bir kılıfa koyduktan sonra harekete geçmek. Çoğu kişinin bundan eksik ilerlediğini varsaydığım için yaptıkları çoğu işin sonuçlarından memnun olmadıklarını düşünüyorum.
Konu saptı biraz sanırım. :/
Cevap sahibi+1 yılSize bir soru sormak istiyorum. Materyalizmi savunuyorsunuz ve merak ediyorum. Elektrik de bir madde midir? Veya beynimizin içinde birbiri ile bağlantılı halde bulunan nöronlarımız ve bunların üzerinden geçen düşünsel sinyaller. Bunlar da bir madde midir?
Ruh konusunda ne diyorsunuz? Bir ruhumuz olduğuna inanıyor musunuz? Ve onu neyden sayıyorsunuz? 4. boyuttan bir madde olarak mı?
Soran+1 yılDüşüşlerin sorumluluğunu almak da sıkıntım yok benim hatta o bile güzel geliyor bana burada ki şikayet sıradanlık hissinin nasıl daha iyi bir hal alabileceği.
Konu saptı evet ama güzel bir noktaya değinip, iyi bir açıklama yaptın.
Bunun dışında bu sitede ne kadar eski olduğunu merak ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılEğer sohbet sizi zorunlu tutuyorsa beni kırmamak için, lütfen bunu belirtin. Veya "bu kadar konuşma yeter" demek istiyorsanız bunu açıkça belirtin. Kırılmam, darılmam etmem.
Sizi zorla konuşturan kılıbık herifin teki olmak istemem.
Soran+1 yılMaddenin en küçük yapı taşına atom denir. +/- yükler de bir o kadar gerçek ama ruh konusunda her ne kadar günlük yaşamda kullansam da inandığım bir konu değil. Ha belki vardır ama benim için şu an herhangi bir gerçekliğe sahip değil.
Soran+1 yılŞu an için böyle bir düşüncem yok.Aklınıza bu gelmesin hatta aynı şekilde siz bunu düşünüyorsanız belirtin, bende kırılmam.
Cevap sahibi+1 yılBen bu çöplükte -siteye çöplük demeye bayılıyorum- gerçekten uzun bir zamandır varım. İçinde olup biten bütün haltları ve kısmen nadir güzellikleri bilirim. Bir elin parmak sayısını geçmeyen insanlar olmasa hiçbir şeye benzemeyeceğini de biliyorum bu ortamın. Her neyse, konuşturmayın beni bu siteyle. Kendimi zor zaptediyorum.
Ben de zamanında sizin gibi çok küfrettim kendime, neden buradayım diye.
*1 yıldır buradayım ben. Bu benim için uzun bir süre.
Soran+1 yılBende 2 kere ayrılmayı denedim ama başaramadım hatta beni asosyal bir insan haline bile getirmeyi başardı:) Çoğu zaman bu sitede daha önce hiç görmediğim hallerimi gördüm ve iyi hissetmedim. Neyini seviyorum hala anlayabilmiş değilim, akışına bıraktım bakalım..
Bende 10 aydır buradayım *
Cevap sahibi+1 yılBen şahsen neyi sevdiğimi kendime kanıtlayabildim. İlginçtir, ben Bu site öncesinde yazı yazmayı, kendimi aykırı kelimelerle ifade etmeyi bu kadar çok sevmiyordum. Yani bunu fark etmemiştim. Böyle bir özelliğimin olduğunu. Burası bana bir kazandırdıysa şüphesiz bu farkındalıktır.
Dediğiniz gibi, ben de burada birçok kez -hatta çoğu kez- farklı yanlarımı keşfettim. Artık ben insanların asıl belirleyiciliğinin sanal dünya olduğunu düşünüyorum. Çünkü burada bildiğiniz gibi bastırılmış duygular fırt diye açığa çıkıveriyor. Önlerinde hiçbir engel olmaksızın.
Garip gelebilir ama ben insanları sanalda reele nazaran daha çok anladığımı ve çözdüğümü düşünüyorum. Ve sanırım sırrım cümle kuruluşuna, imla ve yazım kurallarına ve ek olarak da gülme şekillerine bakmam. Komik gelebilir ama ben Bu yöntemle çoğu kişiyi karakterli mi karaktersiz mi diye eleyebiliyorum.
*Narsist gibi gözükmek istemem. Sadece yazmak istedim işte.. siz öyle deyince.
Cevap sahibi+1 yılBence buradaki herkesin ortak sevdiği bir şey var. Burayı kullanış amaçlarında onları birleştiren bir özellik bu.
Kendimizi anlatmayı veya ifade etmeyi seviyoruz. Milleti burada tutan en önemli nedendir bence bu.
Egosuz hiçbir şeyin zevkine varamıyoruz. Her şeyin sonu bu iğrenç ben merkezciliği. Sevginin bile.
Soran+1 yılNormalde kişilik analizi yapamıyorum zaten buradan hiç yapamam :D Rahat olun.
Kendinizde bunları fark etmiş olmanız , farkında olmanız güzel çünkü bunu herkes yapamıyor. Anladığınız üzere bende buna dahilim.
Fakat şöyle bir şey var.. ben burada olduğum benin dışına çıktığımı gördüm çünkü yani çevresel faktörler çok daha farklı düşünce yapısına sahip olamamı, davranış şekillerimi ve tepkilerimi belirliyor.Buradayken daha önce karşılaşmamış olduğum sorular, durumları kendimden bir parça gibi hissedemiyorum yani kendim gibi hissedemiyorum, değişik geliyor sanki yüz yüze olduğum her şey daha iyi , daha güzel ve anlayabiliyorum.Bu yüzden ben anlaşıldığımı düşünmüyorum ve dediğim gibi ben bile kendimi anlamıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAh, benim kişiliğimin nesini analiz edebilirsiniz ki? Hiçlik nasıl analiz edilir? Tanrı'yı bu yüzden pekala analiz edebiliyoruz sanırım.
Endişelenmiyorum. Rahatım.
Her ne varsa zaten ortada, veya diğer türlü yoktur.
Ben sizin kendinizi fark edecek nitelikte olduğunuzu düşünüyordum. Belki de bunun siz bile farkında değilsinizdir.
Sanırım beklemediğim bir cevap aldım ve hayal kırıklığına uğradım.
Kişi kendini nasıl bilmez. Bir rüyada veya hoş bir sarhoşlu kafa ile halüsinasyonun içinde değiliz. :/
Soran+1 yılYine ortada bir yanlış anlaşılma var.
Kendimi az çok tanıyorum ve bununla ilgili kendime sıkıntı yapabileceğim bir durum yok. Fakat bir süredir içinde bulunduğum bu ortam bazen kendimi tanımadığımı düşündürüyor.Bunun nedeni de benden çok daha farklı insanlarla karşı karşıya geldiğimde umursamamak, insanlara duymuş olduğum saygıdan vazgeçmek, gereksiz tepkiler vermek gibi , boşvermek olarak bana dönüş yapıyor. Oysaki ben normalde dinlemeyi seven ve üzerine yorum yapmaktan sıkılmayan bir insanım , işte durum buyken bir çelişki daha..
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla yanlış anlaşılma olmadan bitireyim ben. :)
Her şey için teşekkürler. Zevkli bir sohbetti.
Cevap sahibi+1 yılMerhabalar. Umarım rahatsız etmiyorumdur. Aklıma takılan bir şey var, daha doğrusu sizlerin nasıl düşündüğünü bilemediğim bir soru var aklımda. Az önce "Ruhun görevi nedir?" diye bir soru gördüm ve sizi hatırladım. Maddeci oluşunuzu.
Ayıracak zamanınız varsa size sormak istiyorum. *Madem ruh gibi bir öz'den oluştuğumuzu düşünmüyorsunuz, bütün bu karakteristik özellikleri, vicdan denilen doğru ile yanlışı ayırmada çalışan insan duygusunu, veya her şeyi bir kenara bırakırsak derinlerde bir yerde bizi biz yapan şeyi neye bağlıyorsunuz?
Soran+1 yılO soruyu gördüm ve bende takibe aldım bir ara gelen cevapları okuyacağım.
Vicdan çocukluğumuzdan günümüze ailemiz, çevremiz yani tüm sosyolojik faktörlerin psikolojimizi etkilemesiyle oluşan bir olgudur. Doğru ve yanlışlarımıza da bunlar karar verir.Yani aslında birazda taklit ederek öğrenmemizle alakalı..
Açlık oyunlarını okuduysanız eğer, bizim için orada insanlık dışı bir çok konu söz konusu fakat o kitapta her şey o kadar normal ki oyunun içinde olanların bir kısmı ve aileleri dışında kimse için vicdani bir kargaşa yok.Hatta bir çok insan coşku içerisindedir taklit ederek öğrenmenin de pay aldığı yer burası olsa gerek. Peki sizce bu vicdansızlığın içinde bir ruhdan-özden bahsedebilmemiz mümkün mü?
Cevap sahibi+1 yılAçlık oyunları kitabını okumadım maalesef. Bir gün okumak kısmet olur umarım.
Vicdan ile yaptığınız açıklama güzeldi. Haklısınız, bunu düşünebilmem gerekirdi.
Sorunuza ise "ruh illa iyi yönde olan mıdır?" diye cevap verebilirim ancak. Vicdansızlığın oluşu ruhun varlığını da saçma yapıyor belki, fakat ruhu sadece 'iyi' bir şeymiş gibi almak ne kadar doğrudur ki?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca maddeci olsanız bile ruh ile ilgili bir soruyu takibe almış olmanız da gözümden kaçmadı. Güzel bir davranış. Keşke herkes sizin gibi bir şeye inanmayı seçtikten sonra diğer taraflarda tamamen pes etmese.
Soran+1 yılYani o konuda bahsi geçen ruh, dinde nurdan (yaratandan) bir parçadır yanlış mıyım?
Soran+1 yılToplumu ve psikolojiyi bu kadar ilgilendiren bir konuyu görmemezlikten gelmek saçma olur :)
Cevap sahibi+1 yılBeni afallatan bir soru oldu bu. Din ruhu nasıl ele alıyor bilmiyorum. Eğer sizin dediğiniz gibi ele alıyorsa, -ruhumuz bizi doğru yola sokan ve Tanrı'nın kendinden bir parçasıysa- az önce dediğiniz şey... vicdansızlık ruhsuzluk demek oluyor veya Tanrı'nın da sadece tek yönde pozitif bir şey olduğunu yalanlıyor.
Konu çok karmaşıklaştı. :) Veya ben konuyu bu hale çevirdim, bilemiyorum.
Soran+1 yılYoo tam üzerindesiniz. Geçenlerde bir soru vardı hatta Tanrı mutlak iyi midir diye linkini yollamak isterim neden bu konuları mesajlaş mıyoruz?
Soran+1 yılÖnce şu linki atıyım ama :)
www.mumsema.com/q-r/2990-islamda-ruh-kavrami.html
Kur'ân-ı Kerim'de rûh kelimesi değişik bir kaç anlamda kullanılmıştır.
Allah Teâlâ, Hz. Âdem (a.s)'ın cesedini topraktan şekillendirdikten sonra ona kendi rûhundan üflemiş ve böylece Adem (a.s) hayat kazanmıştır. Yine, insanı ana rahminde yarattıktan sonra, ona kendi rûhundan üflemiş ve onu rûh sahibi canlı bir insan haline getirmiştir: "Her şeyi en güzel şekilde yaratan, insanı önce balçıktan vareden sonra insan soyunu adi bir suyun özünden yaratan, sonra şekil verip düzelten, ona kendi ruhundan üfleyen. O'dur" (es-Secde, 32/7-9) Buraya dikkat çekmek isterim.
Cevap sahibi+1 yılEvet, geçen günlerde ben de ilgimi çeken bir yoruma birkaç cevap atmıştım da oradaki üye Tanrı'nın varlığını "madem her şeyde en iyisi ve en kudretlisiyse, kötülükte de en iyisi olması gerekir" diye bir çelişki ile yok saymıştı. Ben de o sorunun linkini atarım size hem. :)
Karşılıklı mesajlaşmaktan çok memnun olurum. Üye adımı hatırlamayabilirsiniz, Nonentity.
Gizliden çıkmak istemiyorum çünkü yan taraftaki Canlı yayında bir anlıkta olsa gözüküyorum ve sorunuza yeni lamerler getirmeyeyim şimdi.
*Bu cevabı yazdıktan sonra Profilimi açacağım. Takip edin. Ve sizinkisi de kapalı sanırım, siz de takip edebilmem için belli bir süreliğine açarsanız sevinirim.
Soran+1 yılTakibe aldım sizi, açmama gerek yok sizde edebilirsiniz şimdi :)
Aşağıdaki linkin gözünüzden kaçmamasını isterim , muhabbetin devamı için lazım olacak :)
En İyi Cevaplar
bir damla bile nefes borusuna denk gelse ölümüne sebep olabilir.öksürmek senin elinde olmayan bir durum çünkü boğaz soluk borusu kapakçıkları su ile temas ettiği için dengen bozulmuş
10 Yorumla
Su içerken boğulmak mümkün değil vücut sen istemesen de karşı koyuyor.
Pencere açıksa üstün ıslak uyuma hasta olursun.
Bizim çıta hep yerlerde malesef.03 Yorumla
Soran+1 yılYarına unutmazsam bunun nedenlerini analiz etmeye çalışacağım. şu an saat çok geç volka benimki basmıyor, düşünemiyorum düşünün istiyorum.
Soran+1 yılolur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak ben kimya mühendisim suyun için nirat ve arsenik diye maddeler var onlar gırtlaktaki sendanton isimli damar var boşluklu onun içine girerse boğulursun
05 Yorumla
Soran+1 yılDamar mı :S ne bileyim boru falandır o?
Cevap sahibi+1 yılatar damarın ile gırltağın ortasına 2 parmağında bastır orda yuvarlak bir yumuşaklı hissedeceksin ona sendanton demir :)
Soran+1 yılAzar azar, sık sık içeyim o zaman.Böyle girişimlerin sonunun iyi olmadığını anladım zaten.
Cevap sahibi+1 yıldoktorlar yudum yudum için diyorlar oturarak için felan diyorlar sana bir şey söyleyim şimdi bir insanın içinde 6 milyon adet zararlı bakteri vardı yarısı kanserojendir eğer su temiz değil ise suda 454 milyon bakteri vardır bunların %92 i konserojendir bunu bil :)
Soran+1 yılŞu bilgiden önce temizdim , şimdi zehirlendim ama kaldıramayacağım bir şey olamaz elbette.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılMümkün tabi. Hatta bir kaşık suda boğma deyimi bile doğru yani izin veren birinde bunu kanıtlayabilirim :D
00 YorumlaYemin ediyorum sen benim arkadaşım olmalısın. Seni takip ediyorum sende beni takip et. Nihayet aradığım gibi bir arkadaş buldum
00 Yorumla
+1 yılbogazına taş bagla
büyük bir kovanın icine su doldur ve suyu icebildigin kadar iç zaten yukarı kalkamıcaksın00 YorumlaHer düşüşün bir yükselişi, her yükselişin bir düşüşü vardır.hayaller insandır aynı zamanda bizlerde hayalizdir
00 Yorumla
+1 yılburnun sümük dolu heralde ağzına alırken burnundan nefes alabilirsin mesela oral seks yaparken bunu başarabiliyorsun
00 YorumlaSağlık konusunda 431 cevap paylaştı. Soluk boruna falan kaçmıştır ve psikopatlar ile ilgili araştırmam var dahil edebilirim tek yapman gereken çeşitli fantezilerini anlatman^^
00 Yorumlaokyanusta balık tutan balıkçıların tepesine havadan öküz düşmüşse o da mümkündür ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşta bu dengesizlik
Pek normal değil ya
Hayirlisi04 Yorumla
Soran+1 yılBir soruya cevap istediğim, çok değil.
Şu yaştasın ama bana bunu söylettiriyorsun, hayırlısı.
Cevap sahibi+1 yılBiraz mantıklı hareket et sen de
Hiç mi duymadim eskilerden
Su ayakta içilmez
3 defa ve durarak içilir dediklerini.
Soran+1 yılSu işte karşı koyamadım. Bir de büyük sözü dinlemem ondan olsa gerek.
Cevap sahibi+1 yılAyakta içilmez çünkü direk mideye gitmeden bağırsaklara gider ve tibben zararli
Dini inancin varsa da 3 defa içmek tavsiye edilir dinlenerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bide sırtüstü yatarken havaya tükürmeyi dene çok hoş oluyo..
01 Yorumla
Soran+1 yılolur.
+1 yılİçip mi girdin siteye :D
00 Yorumla
+1 yılSenin nasıl fantezilerin var yav :D
00 YorumlaSağlık konusunda 904 cevap paylaştı. Burnum akıyo ya. Hasta olcam galiba.
00 Yorumlaamacını anlasam bir de
00 Yorumla
+1 yılUstume toprak atinn
10 Yorumlamümkün tabi ki dikkat et
00 Yorumla
+1 yılevet var bogulan
00 Yorumlamümkün :D
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı