ÖNEMLİ SORU
Şimdi nescafe gold içeceğim şekersiz bir şey olur mu (1tatlı kaşığı atıyorum kahveyi)
Yan etki falan yapar mı?
Kendini isteyerek kusturmak çok riskli bir davranış eğer bunu sürekli yapmaya devam edersen bu sefer bir şeyi yerken miden onu kabul etmez ve istemeden kusarsın kuzenim yapıyordu sık sık hastanede tedavi görmüştü
Kuramıyorum ki kac kere denedim ama ağzımdan bir sıvı çıkıyor şeffaf mide asidi sanırım bayağı çıkıyor onun dışında tık yok
Cevap
2Cevap
Böbreklerin tuzu aritamaz ve zararlı yani deneme bence soda felan iç
Kuramıyorum içtim yarım çay bardağı ama olmuyor artık mide alıştı içinde çiğ et bile var..
Bekle uyu elbet düzelir geçer her zora sıkıştığında böyle yapılmaz ve yerken neredeydin?
Ya 1.5 aydır uediklerime dikkat ediyorum 52 kiloyum ama korkuyorum bugün arkadaşıma gittiğim için çok yedim yarın hiçbir şey yemesem dengeler miyim
Ayarında ye bişi olmaz
Ölmezsin ama bence fazla içme zararlı olabilir. İçmek istersen de bir iki tutam at karıştır ılık suya iç🙂
Tamamdır sağ oll
Rica ederim
Nette 2 çay kaşığı diyor o kadar atsam olur mu
Yani at ama 2 çay kaşığını fazla doldurma. Tuzlu su içmek pekte yararlı gibi değil 😉
:( yarım çay bardağı içtim ama bir şey olmadi güncellemeye yazdim
Kardeşim fazla içme bence karıştırma miğdeni. Miğden allak bullak olacak😂
Bu mide çiğ kıyma bile gördü yarım el kadar 😂 çok yedim bugün durmadan yedim 2 tane baklava, zeytinyağlı sarma, 2 tane sigara böreği, kuruyemiş, sossuz yarım tabak kayseri mantısı, şu küçük çikolataların 2 tane yuvarlak olan var ya:(( kilo alır mıyım allahtan kahvaltı yapmamıştım bugün bir arkadaşa gittiğim için çok yedim. Pişmanım hemen kilo almam değil mi lütfen hayir almazsın de şimdi kahve içeceğim sabah 7 de yatıcem erisin diye
Cog köfte de yedim marullu ama durum değil
😂😂
Evi yememişsin be
Yani kilo alırsın onca şeyi yemişsin almazsan şaşırirm gerçekten 😂
Üzdün:( diyet yapmadan önce 56 kiloydum ve bu yediklerimjn 3 katını yerdim bir günde ksiwks şu an 52 kiloyum inş almam allahim lütfen
İnşallah diyelim 😂
Parmaklamayi denese
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?