Küçüklüğümden beri maço insanlara karşı zaafım var kıskanacak kısıtlayacak söz hakkım olmayacak en büyük hayalim. Peki sizce maço mu yoksa hanım köylü biri mi
Maco
Hanım köylü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıskanacak kısıtlayacak yani kısacası ağzıma... Söz hakkımın olmadığı bir ilişkiyi ben ne yapayım ki? Hayır yani bu hoşlantı desem değil, sevgi desem değil, aşk desem hiç değil. Bu bildiğin salaklık. Kendisine saygısı olmayan insana kimsenin saygısı olmâz kardeşim bu yüzden silkelen ve kendine gel anan/baban seni elalemin çocuğuna el pençe divan olup acizleş diye yapmadılar ve büyütmediler. Allah akıl fikir dağıtırken neredeysen tekrar git ve o aklı ara çünkü lazım oluyor ve ara sıra kullanmak gerekebiliyor. 🤦♀️😒
buse?
Birincisi bir erkeğin bir kadına saygı duyup fikirlerine önem vermesini neden hanım köylü olarak nitelendiriyorsunuz? İkincisi sen nasıl bir ruh hali içindesin ki maço erkeklerden hoşlanıp seni kısıtlamasını ve kıskanmasını istiyorsun hatta ve hatta söz hakkım bile olmasın diyerek kendini ve kadınları değersizleştiriyorsun.
Bana göre bir Erkek ne maço olmalıdır ne de ensesine vur ekmeğini al diye tabir ettiğimiz kadar saf ve sessiz olmalıdır.
Erkek dediğin yerine göre davranmasını bilir. Kadınına sahip çıkar tabii ki kıskanır da abartıya kaçmamak şartıyla. Maço erkek diyorsun ya hani sen. O maçodan bir laf ye ya da bir tokat gör bakim maço mu maça mı yoksa kupa kızı mı sinek valesimi 😂 ne içiyorsunuz yavrum siz ya.
Sonra erkekler kadınları dövüyor saygı duymuyor kocam beni dövdü aldattı vs vs lan gelip böye tip erkekleri severseniz afedersiniz ama ağzınıza da sıçar arkadaş. İnsan sevin saygılı edepli ahlaklı insanlar sevin sizi önemseyen sizin varlığınızın anlamı olduğunu hissettiren insanları sevin..
Kızların istekleri çok tutarsız ne derse desinler inanmam
Maco
Cevap
50Cevap
Bana hanım köylü, dışarıya maço olsun.
ilişkinin sonu da onu aldatmanla biter herhalde
Kadınlar aldatmaz, onlar melektir (!)
Her şeyi kadın - erkek diye ayırmadan önce bir haber sitelerine bak!
Kadınlar da aldatır, kadınlar da cinayet işler, kadınlar da eşlerine fiziksel ve psikolojik şiddet uygular, üstelik kadın hatalı olsa bile ömür boyu nafaka yer.
Ama bir şey daha, sen kesinlikle aldatılcaksın! (Tabi kör topal birisini bulabilirsen...)
@baddose_ sen kesinlikle aldatılcaksın! diyerek bana mı söyledin anlayamadım?
Hani o kadinlari sokaklarda doven , yumruklayan adamlar var ya.. ha iste onlar maço erkekler.. alin tepe tepe kullanin. Hatta o kadin cinayetlerini isleyen adamlar da bu gruptan. Evde siddet uygulayan erkekler de.. sakin uysal bir erkek esini dover mi? Hayir.. ya maco kazak erkek? Bir tokatta yere serer.. buyrun sizin olsun.
Bne maconun tam acılımını henuz anlamıs degılım. Ancak sevgıdım kadına sahıp cıkar her anlamda kollarım ve abartı olmayacak sekılde kıskanabılırım ama benı kıskandırmaya calısırsa benı kaybeder. Kontrol her anlamda bende olur ama bu onu kısıtlamak anlamında degıl fakat üstümde hakımıyet kurmaya çalısmamalı karşılıklı güven mutlaka olmalı dıbıne kadar bana guvenebılır ama banada guven veren karakterlı kadın olursa sıkıntı yaşamayız
Kısıtlamak soz hakkinin olmamasi cok agir değil mi. Hanim koylu tabiride cok saçma geliyor bana. Birbirinize saygi duyacaginiz her iki kisinin soz hakkinin olup ortak noktaya varildigi bir iliski olmasi varken neden oyle bir iliski istiyosun merak ettim ☺
Anladim canim. bende tam tersi anlayisli fikirlerime saygi duyan birini tercih ederim 😂
Soruyu sorarken bile ayrımcılık yapılıp maço erkekler üstün tutulmuş
Kullanılan tabirin çirkinliğine bak
Kadınları böyle bir zihniyete sahip olan bir ülkeden ne beklenir ki
Böyle bir ülkede kadına şiddet de bitmez ayrımcılık da bitmez taciz de bitmez ülkenin ilerlemesi de beklenemez
@melthem ben burda soruyu paylaşan kullanıcıya tepki gösteriyorum ve onun gibi düşünenlere yorumlayanlara
Sen böyle düşünmüyorsan neden alınganlık ediyorsun sorması ayıp?
@melthem çoğunluğu olmasa bile yarısından fazlası böyle olduğu için o ifadeyi kullandım evet nolmuş?
Turkiyedeki tum kadınlarla tanıştın ve bir ıstatistik bile çıkardın baya iyi senin düşünce seklinde soruyu yazan kişinin dusunce şekline oldukça yakın bu sebepten ki yorumun gereksiz olmus iyi akşamlar beyfendi. (Yarisindan fazlası olmasa bile cogunlugu derken ikisi de ayni anlama gelmekte bu arada toplum icinde bulunmadan once kitap okuyup kelime dagarciginizi genişletmeye ve zihniyetinizi degistirmeye ihtiyacınız var)
@melthem %90 olmasa bile %60 öyledir demeye çalıştım fakat benim kelime dağarcığımı eleştireceğine sen kendi matematiğini sorgula ve ondan da önce saygılı olmayı öğren. Kabalığına ve empati yoksunluğuna çözüm bul.
@melthem sen beni tanımadan benim zekama kültürüne neden dil uzatıyorsun o halde?
Ayrıca yorumda ne demek istediğimi anlamadan yapıyorsun bunu
Okadar haklısınız ki fakat tüm kadınlar aynı değil
@Gecenisyan çok teşekkür ederim anlayışın için
@melthem başlatman hataydı zaten
İyi geceler
Karşındaki insanın fikirlerine saygı duymak ' hanım köylü' olarak tabir ediliyor dünyaya bak. :D
Benim de en son flörtüm maço bir yapım yok diye sonlandı. Allah akıl fikir versin böyle kızlara. bileyim ki yer yüzünde tek kalacağım yinede maço olmicam :)
Aslında ikiside bence. Hem koruyup kolluyacak sahip çıkcak kıskanacak sözünü geçirecek ama yeri geldiğinde romantik nazik bir beyefendi olmasınıda bilmeli bir erkek.
Söz hakkım olmayacak dediğin zaman maço değil de kendine efendi arıyor oluyorsun adımızı kötüye çıkartmayın MK kısıtlama yapıyor diye erkekler söz hakkı vermiyor değil abartı soru
Yanlis anlama seni gucendirmek icin demiyorum ama sen resmen kendine tasma takcak birini ariyosun kendine ve hayatina bunu yapma ayrica yeni nesil neden hep boyle maco erkek sifatlandirmasinin altina yatarak kadini 2 sinif insan moduna sokan erkek arayisinda bunu da hic anlamiyorum
Hanım köylü ya da Maço her ikiside değil. Kızlara ne hanım köylü gibi çok üstüne titreyeceksin ne de maço erkek gibi sert davranacaksın.. Orta karar iyidir her zaman 😏
Aslında.. insana insan olduğu için değer veren.. saygı duyan bir insan lazım.. insanlık lazım..
Şu yazıya düşmeyen zaten insanım demesin
Ben formülü yazayım Maço^2+2maçohanımköylü+hanımköylü^2 . Ortası yok mu bunun illa ikisinden biri mi olacak yani. Grinin en az 50 tonu var 😁
Sözünü dinletsin ama kaba kuvvetle değil karşılıklı saygı ve sevgiyle
Tabikide hanım köylü. Maço erkeği kim ne yapsın. Eğitim seviyesi düşük erkeklere hep çekici gelir zorbalık ve şiddet.
Getirdim
Kadınlardaki sadistlik ve tutarsızlık genlerindeki en büyük hata. Ya düzgün birini seç seni insan yerine koysun, ya da maço seç dayak yediğinde ağlama.
bayan arkadaslar seni linc edicek. laflara bak. söz hakkım olmayacak ha:D aslında cogu kadında bu vardır. ama işte agızdan cıkınca tepkı koyarlar.
İstediğini dayatan maço değil bencildir senide adam yerine koymuyordur. Tersini yapıp adam yerine koyan erkeklerde hanım köylü değil beyinsizliğinizhala yayılıyor. Ot yerine bile koymasınlar bencede sizi.
Delimisin sen? Resmen köpeği olacağım birini arıyorum diyorsun. Tiksindim.
Ne kadar kötü bir imaj maco.. macoyu ben laytço ya cevirip paket yapıp sarıp kargoya veririm.
İkiside kötü, erkek dediğin anlayışlı yumuşak huylu, kibar nazik ve kadın ruhundan anlayan biri olmalı bana göre
Köylüler
Ortası olsun ama ikisinden birini seçeceksem maço olsun isterdim
Ikisi de değil. Nerde , ne zaman, ne yapacağını nasıl davranacağını bilen her şeyden önce kendisine saygısı olan erkek daha iyidir.
Bana göre adam olması, en azından kıymetinizi bilmesi açısından çok önemli ;)
Maço kelimesinin sınırlarını bilmiyorum ama erkek dediğin yiğit, merhametli ve zeki olacak abi. Türklüğünü yaşayacak ve ecdadına benzeyecek. Bunun yanında bu vasıfları iyi yönetmesini bilecek.
Erkek biraz otoriter olmalı hanım köylü olunca çok sıkıcı oluyorlar
Gerektiği gibi olmalı bence. Denge sağlamak her zaman iyidir. Hiç bir şeyin aşırısı iyi değildir 😏
Hanım köylü olsun benim olsun😂😂 maçoluğunu dışarda yapsın ama he
Maço erkekle birlikte oldum ve çok zor bir süreçti.
Ganım köylü dedim fakat ortası olması daha iyi. Yoksa ikiside çekilmez
Köylü diyor Erkeklere ama kendisi köylü haberi yok yaş sanırım 15 falan Allah akıl fikir versin yeni nesil ne hale gelmiş
Fatem çok pişman olacaksın hayalin gerçek olursa işin içyüzü çok farklı psikoji bilgim olmadığı için anlatsam bile konuya yabancisin
E hiç biri kendisine ve karşısındakine saygısı olan erkek ve kadın makbul olan bunu idrak ettiğiniz zaman dünya gerçekten güzelleşecek
İnsanları belirli kalıplara sokup, sonra birini diğerinden daha değerli göstermek, o kişi aşağılamaktan ibarettir. Hayatta sadece 2 çeşit insan vardır, iyi ve kötü. Bunun dışında ki her şey hakaret ve aşağılamadır. Cinsiyet farketmez..
Maço erkek bana uzak Allah'a yakın olsun nazik kibar düşünceli erkek tabiki.
Bana sözümü dinleyen erkek lazım. Maço üzer kırar serseri olur.
Çayın şekeri sigaranın dumanı boksun Mike Tyson gibidir bu coğrafyanın erkeğinin maço olması bizden bizi biz yapan bu toprağın eseridir maço olmak.. maço derken keko hanzo demek değil tabi
İkiside değil. Kadınına hak ettiği değeri veren erkek idealdir. Erkek gibi erkek yani.
kıskanacak kısıtlayacak söz hakkım olmayacak mı? tatlım saçmalama sen bir insansın her şeyden önce bir kadınsın kimse seni kısıtlayamaz kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz kızlar kendimize gelelim ya?
Yerine göre maço yerine göre beni dinleyen bir adam🥰
Bazilari macolugu kadina cevresine psikolojik ve fiziksel siddet olarak goruyo
maço erkek de gitsin bileğine boydan iki jilet atsın. kurtulalım
Hanım köylü erkek. Bunun nedeni de kendimi düşündüğümden falan değil maço erkekler genelde duygularını belli edemiyor bu da ileriki dönemlerde sıkıntıya neden olur.
Yerine göre ikiside olsun
Maco demek sevdine deyer veren demek onu koruyan kişidenir
Wattpedcisin herhalde. Hayal kızım bunlar. Kısıtlamalarıyla zehir eder hayatı sana
Bence gerektiği yerde gerektiği gibi davranmalı erkek dediğin çünkü geleceği çöp olabilir.
Yeri geldiğinde ağırbaşlı yeri geldiğinde naif bir beyefendiyim
Maçodan tekmeyi yiyince o hanım köylü beyefendiye dönüşüverir bir anda😀
Her ikiside degil erkek olmak ne macoluktan geçer ne de eşinin/sevgilisinin sözünü dinlemekten geçer her sey yerine gore ve karşılıklı olmalı yani anlicagin bir ilişkide bulunan 2 tarafında once insan Ve karakter sahibi olması gerekli.
Normal varsa ondan mümkünse... Yani ikisi de hoşuma gitmiyor pekk
Hanım köylü erkeğe can kurban, başımın üstünde yeri var bu tip erkeğin 😍😍
Maço lazım bana. Kârı köylüyü adamdan saymam ben!
O biraz sıkar @Trammmbbo ;)
@Trammmbbo
1) Ben görevimi ve sorumluluğumu bilen biriyim. Böyle birine dayak atacak adam daha anasından doğmadı.
2) Velev ki bunu yapmaya kalkıştı. Geri cevabını alacağını da iyi bildiğinden yanaşamaz.
Maçoluğu haydutlukla karıştırmayın!
Maço adam kadınını her koşulda koruyan kollayan ve kendine saygı duyulması gerektiğini bilen ve ona göre davranan adamdır. Burda da bahsedilen bu. Soruyu farklı yönlere çekmeyin!
maço erkek her zaman öndedir
Aynen
İkisi arasında ise hanım köylü olabilir
Küçüklük dediği de 11 12 heralde
Daima hanımcılık kazanacak diyorum
maço köylü hanım ço erkek bence daha iyidir.
Dengeyi bilmek önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?