Hangisi daha yakışıklı hangisi daha cool vs vs?
muğlalı erkekler
izmirli erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu işin şehirle semtle alakası yok. Karakterli ya da karaktersizi. Umarım size de karakter sahibi istediğiniz gibi biri denk gelir.
5 sene Muğla'da okudum Muğla erkeklerini çöpe at. Fakat İzmir erkekleride sadece eğlence peşinde haberin olsun.
eglence yeter zaten :D de muglalı erkeklerı nıye cope at?
Çok boş konuşurlar. Birde etraf turistik olduğu için amaçları bellidir. Tamam izmirlilerde böyle fakat onlar en azından eğlenceli. Muğlalılar kafasız zaten pek sevmem :)
cahıller dıyorlar dogrumu :D
Malesef biraz öyle suçlamak istemiyorum ama malesef biraz öyleler. Kalp olarak köylerde yaşayanlar halen saf temiz ama muhabbetleri bayık.. Bana tat vermiyor. Biraz parası olanlar aşırı derece pinti ve paranın köpeğidir. Fakat maddi durumu orta olanlar samimi sıcak insanlardır fakat dediğim gibi benim pek hoşuma gitmeyen tipler.
Muğlalı erkekler neredeyse çürük. Dil, görgü 0..
İzmir erkeklerinden yanayım.
hahahaha o kadar kotumu muglalı erkekler :D
Cevap
19Cevap
Kökeni rize olup erzumlu olup bursada doğup bilecikte büyüyüp bursada yaşayan erkekler :P var mı benim gibisi ya asdfsd
Sorun saçmalığının daniskası ülkeleri geçtim şimdi sehirlermi başladı ne bu koca arar gibi otur 0
gayet mantıklı bir soru ;) ahahaha
koca arıyorum demedım ben sen bu nıye bu kanıya vardın onu anlamadım? :D eglencesıne yazdım
izmirliler çok havalı be muğlalıları tercih ederim şiveleri çok hoş bide muğlalıların :)
her iki şehirdende arkadaşım var İzmirli olanlar çok kendini beğenmiş itici ve ukala ama Muğlalı arkadaşım mütevazı harbi delikanlı
İzmirli kız dersin anlarımda izmirli erkek muğlalı erkek nedir adaf
ben kız oldugum ıcın kızlarını pek merak etmıyorum ıdare edıcen artık kankı :D
Muğlalı arkadaşlarımın maşallahı vardı. .
cevap veriyorum bartınlı:)
Ikisi de sopar cingene:))
izmirin kızları diye biliyordum ben onu ama ;)
Yok Samsun' lu kızlar bence:))
İzmir daha güzel geliyor kulağa
İzmir olup Muğla da yasıyorsak
sec birini yasadıgın yer mı dogdugun yer mı :D
Tabiki İzmir.
soruya gel yaaa, biri vursun la beni
Mersinli erkekler tabiki
valla izmirliyim ona göre :D
Muğla li hiç değil bence
İzmir
zeka seviyesi düşünce bu sorular normal tabi
amerikalı erkekler