İntihar düşüncesinden nasıl vazgeçebilirim?

Bu senenin başından beri aklımda bu düşünceler var her zaman planlar kuruyorum, hayal ediyorum insanların tepkisini, geride bıraktığım ailem bile umurumda değil artık çektiğim acılardan. Bir çok hobiyle, sporla uğraşıyorum ve o zamanlar kafamı dağıtabiliyorum. Fakat gece olunca bu düşünceler bastırıyor kafayı yiyorum bazen kontrol edemiyorum sadece acıdan kurtulmak için bir yol olarak görüyorum kendimi öldürmeyi. Okula giderken, gelirken hep aklımda, bazen diyorum " keşke şu araba gelip çarpsa bana, keşke kör kurşun isabet etse" ama olmuyor. Normalde eskiden kalan arkadaşlarım beni çok sever, çok sevecen iyimser, karıncayı bile incitemeyen bir insanım fakat zamanla onların da gitmesiyle yalnız başıma kaldım kimsem yok artık, yeni okulumda da istenmiyorum ve dayanamıyorum artık fazla, hatta belki de bu son mesajımdır diye düşünüyorum şuanda. Psikoloğa ve psikiyatriye gittim pek bir yardımı olmadı. Şuanda da gidemem çünkü hiç param yok üniversite ilk senemdeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzattım ama buraya kadar okuyup da yardımcı olabilen çıkar belki :)
İntihar düşüncesinden nasıl vazgeçebilirim?