Kiz kardesim beni surekli kiskanip huzursuzluk cikariyor ben ne yapabilirim?

Kendimi bildim bileli kardesimle hic anlasamam kendi 19 yasinda ben 21 yasindayim. Kardesim okula basladigi gunden beri o erkek arkadas benim bu erkek arkadas senin gibi daldan dala konan bir kiz oldu ve kendini o sekilde yetisti. Oysaki aile olarak ne cok baskici bir ailede buyuduk ne de gevsek bir ailede. Babam ve annem bize hep sevgi gosterdi allah onlardan razi olsun. Ama kardesim cok yanlis arkadasliklar kurdu her defasinda onun yaninda olduk hatalarini birlikte duzeltmek istedik ama o bir turlu kendini duzeltmedi hep kendi icinde savas halinde. Sirf eski sevgilisini kiskandirmak icin bize baski yapti nisanlanacam diye ve Nisan oldu simdi iyi bir ailede allaha sukur acele is olmasina ragmen ama baski altinda oldu bu sefer nisanlisi cok kiskanc ve asosyal. Bana gelince ben cok sosyal biriyim ve sevgilim falan yok ozgurum. Bu halimi gorunce bu sefer kendi icinden kiskanip duruyor ben de bir abla olarak kendimi cok kotu hissediyorum. Siz ne yapardiniz benim yerimde olsaniz? Not: ailede bir problem var deyip kardesimin ergenligini bahane etmeyin lutfen cunku biz normal insanlarin tahammulunden bile fazla tolerans gosterdik o hep bizim iyi niyetimizi suistimal etti ve kendinden biktirdi. Surekli baskalari tarafindan yanlis bir kiz olarak kendini ifade etti ve biz de biktik bunun tavirlarindan ve nisanlanmasina musade ettik cunku akli hic okulda olmadi.
Güncellemeler
+1 yıl
Hey
Kiz kardesim beni surekli kiskanip huzursuzluk cikariyor ben ne yapabilirim?