İste surekli beni kotuluyor. Nasil kurtulacam yardim?

Arkadaslar ben 1 yildir bir isyerinde calisiyorum. Saglik memuruyum. Labaratuarda calisiyorum. Bizim isyerinde herkes her isi yapiyor. Bende hasta geldiginde tum isleri tek basima yapiyorum. Cok fazla gelen olmuyor ama bazen cok yogun oldugu zamanlarda oluyor. Hasta geldiginde kaydini aliyorum. Sonra sft, kan, idrar alma, ekg, goz muayenesi, rapor doldurmasi, akciger filmi ve son olarak odyo cekiyorum. Bir hasta ortalama 30-35 dk suruyor. Birden 10-15 kisi geldiginde saatler suruyor. Birde tum bunlarin labaratuardaki tahlilleri ve raporlamasini yine ben yapiyorum. Tum bunlara ragmen cogu kez hasta az geldiginden bos zamanlarimda oluyor. Yilda 3-4 ay cok yogun oluyor. Bu gectigimiz ayda 200 hastayi muayene ettim ve raporladim. Isyerinde ise bunlari kimse gormuyor. Herkes herseyi yaptigindan bunlar normal geliyor ve hatta benim hicbisey yapmadigimi dusunen bile var. Bunca yogunlugun arasinda bazen bazi seyleri ister istemez karistiryorum. Hata oluyor. Bunu sonucuda yine beni buluyor. Muhasebecimiz eski bir labaratuar teknisyeni. Bunca karmasadan cikan hatalari banakarsi kullaniyor. Benden bahsederken herkese karsi beni kotuluyor ve kendisini övüyor. Bende olsam hata olmaz ama onda %90 hatalidir. Ben olsam ona guvenerek is yapmam. Onunlada calismam diyor. Aslinda bazi seylerde kismen hakli. Ben tahlilleri yaparim ama tam olarak yorumlayamam. Sonucta sadece saglik memuruyum. Oda bunu kullaniyor. Surekli beni patrona sikayet ediyor. Ufacik biseyden baska seyler uretiyor. Ben napacam bilmiyorum. kafayi yiyecem. Baska baska sorumlulukta yuklemeye basladilar. Patron benim surekli arkamda duruyor ama bu kadin beni oldurecek. Ben napacam nasil kurtulacam bilmiyorum. Isi birakmak kacmak gibi olacak ve bu onu alt ettigim ya da haksiz oldugunu gosterdigim anlamina gelmeyecek. Ben napacam bilmiyorum.
İste surekli beni kotuluyor. Nasil kurtulacam yardim?