halam evde kalmis. be okmusu param var diye kendisi ve bacisi benim gibi değilller diye sirf bunun içinbana surekli beddua ediyor. bir ara gidip gelmiyodum. sonra bir ara tekrar onlara gittim her islerine kosuyodum. yuzume Allah muradini versin diyodu. sonra bir duydumki Allah muradini vermesin arabanin altina düşsun dedi bana arkamdan ve ben bunu yakaladim. hicbi isim rast gitmiyo zaten. elimi attigim dal kuruyo evlilik kismet konusunda. halamin dedigi oluyo. boyle demeye yapmaya hakki var mi? uzak duruyorum da olmuyo.24 saat banabeddua ediyo. hayatim gitti ben bu evde kalmiş topal karidan nasil kurtulurum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin halan beddua ediyor benim babam habire beddua ediyor. Artık savredemicem elimde kalıcam. Ettiği bedduaları geri çevirecem en sonunda ona beddua etmek neymiş gösterecem resmen. Ama sırf babam diye sabrediyorum ama sabrım tşmaya başladı. Bir insan babasından utanır mı lan. Millet sarmş dolaş babasıyla ben utanıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbabana bisey yapma. babandir bosver. ama soyle senin bana beddua etmeye hakkin yok. sen beddua edersen bende sana cevirip sana beddua ederim. benimde hakkim var dee. baaka da bisey yapma babandir. benim halamin hicbiseye hakki yok kimki o. afedersin ama halami artik b. o. kuma saymam beni kiskaniyooo. ne hakki var bunaaa
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. halanla senin kısmetinin ne alakası var? ayrıca benim kadınlardan öğrendiğim birşey var ise şu yazdıklarındaki tavırdan anladığım kadarı ile fitne fesat olan içerisinde sensin.
039 Yorumla
Soran+1 yılyok fitne fesat degilim. ben onu onda gordum. surekli bana babannemi doldurup beddua ediyorlar. her islerine koşanda bendim. surekli babami parasini yiyor. bize yefirmesini istemiyorlar. herkesi bize dusman ediyorlar. yengelerimle tum akrabalarla aramizi bozdular. durekli laf tasiyor halam. amma din konusundada ondan iyi onun nefsine uyan seylerle ilgili fetva veren yok. ondaolan hersey iyi. onda olmayan hersey herkes kotudur. disciye goturdum disini cektirdi. Allaj muradini versin dedi. gel bize gidelim dedi. onlara gittim gece uyumamistim ogleden sonra uyudum. ben icerde uyurken aniden uyandim baktim babaannemle hslam birlesmis. ehliyrt alacak haa arabanin altinda kalsinparcalansin fiyo bsbannem. halamda Allah muradini vermesin diyodu. ben bunlari duydum kafamdan kaynar sular dokuldu. anneme dedim annem Allaha birak ben yillardir cekiyorum bisey demiyorum Allaha birakiyorum dedi. ben 9nlara hala tek saygisiysizlikta bulunmuş değilim. sende bana fitne diyorsun
- +1 yıl
surekli babami parasini yiyor ( bunu nasıl söyleyebiliyorsun ki? babanın parasını gasp mı ediyor o onun kardeşi yardım ediyordur ve bu senin gözünde para yemek. Sana ne senin babanın parasını nasıl harcadığından?)
durekli laf tasiyor halam ( taşınacak laf var demek ki ağzına veriyorsunuz)
her islerine koşanda bendim (iyilik yap denize at iyilik yapman karşılığını alacağın anlamına gelmez iyilik yapıyorsan bunu içinden geldiği için yap eğer karşılığında birşey bekliyorsan bu iyilik gibi masum birşey bile olsa çıkarcısın demektir.)
Yanlış anlama sana yüklenmek değil amacım elimizin altında sen olduğun için halan olsa ona da bir iki çift laf söyleriz. Ama bütün kelimeleri kelamları abartmamak lazım. Kalktın kadına topal dedin. Karı dedin. Senin içinde bir çirkeflik varken melek melaike olduğuna bizi mi inandıracaksın? sen etrafını değiştirmeye önce kendinden başla. geri kalanı da kulakardı et.
Soran+1 yılkkmiksin simdi bunu dedim daha cok ustume geliceksinacaba kendi nefsin soz konusi oldugunda boyle acik acik kkendini elestitebiliyomusun😄babamin parasi sadece onun parasi zannediyor. babami dolduruyor bize para harcamasin diye. universiteye kadar babam bana kiyafet almiyordu asosyal oldum bu yuzden. hadi kendimi gectim kardeslerime de almiyordu. ergen kardesim parasi ve ustu yok dite kendini uykuya veriyodu surekli. universiteye gelince bursumla kendime bir kac parca kiyafet aldim. goturup anana yediriyorsun paralarini dediler. aldigim para yemek yememe bile yetmiyordu kitap falan da zor aliyordum. halamin amaci parayi kendisine ve yengelerkme yedirmek. ben simdi konusabiliyorum. eskiden hep susuuordum. saygisizlik etmis de degilim. zengin yengem amcami alip goturmesin diye babam bizden kesip yengeme yedirdi parasini. yengemde babam8n ilgisini cekmek icin surekl8 karsinda gogus dekolte giyip kahkahalar atiyor. aynisini diger amcama da yapiyor. diger amcam akilli. zirnik koklatmiyo. zaten annesine de bakmiyor. babam bize bakmak zorundaydi ama halama degil. ki galam babasi olene kadar kufur etti beddua etti. babasi olunce emekli maasini aliyor kimseye de muhtac degil. Allah katindada cocuklarina yedirmesi hak. bana biseyi cok gorene bende ona cok gorurum. kulak arkasi etmem zorinda değilim. artik gereken herseyi yapacagim. onlar zorunda olsun artik. iyilik yapiyorum karsiliginda beddua mi almaliyim. bende bilirim iyiligin ne oldugunu nasil yapilmasi gerektigini. senden ogrencek degilim. bedduayi hak etmiyorum. illa kazik mi yemem geremir
bende o zaman iyilik tapma. anlasilan sende kotu birisin. direkt kendini savunmaya gecmissin. ustune alinmana gerek yoktu. ben anliycagimi anladim sen mj karar verceksin benim hayatima. halam bile daha kiymetlendi gozume seni yaninda
Soran+1 yıltopal da derim kari da derim sana mi sorcaktim
Soran+1 yılartik kim yaptiysa karsiligini misliyle alicak benden
Soran+1 yılonlar siz insansiniz da herkesi kole zannediyorsunuz
Soran+1 yılkusura bakma da halam ve senin gibilere yedirmezler
Soran+1 yılummadik yerden bir tas gorusun sonraa🤣ayaginizi denk alin bence
Soran+1 yılyok kisksnmiyorum babam otuz. birini cekiyor geceleri onun. annem biliyor neyse🤣bilmedigin islere fazla burnunu sokmaa
Soran+1 yılyanlarinda da kac kez dedim. giybet degil yani direkt dedigim zamanlar oldu yuzunee
Soran+1 yıleminim psikoloji okudum. ve Şu an calisiyorum. niye bu kadar benimsedin olayi anlamadim
Soran+1 yılsanki onlar gibi birisin ve onlari savunuyorsun. terbiyyem fayet yerinde. sen cok icerledin bir derdin var sanirim
Soran+1 yılbilmedigin konular hakkinda yorum yapmaa. gercekleri deg8stiremezsi senin gibilrr bu tur olaylari kendileri taptiklari icin normallestirmeye cslusiyor
Soran+1 yılyengem evlenmeden once kamuoncuymus arkadasu yazmisti. yani arkada veriyomus pollislere. amcam enayi oldugu icin o sahiplenmis
Soran+1 yılarkadan veeiyomus. onunu saglam tutmus
kendini amcama kakalamis. bak dedim bilmedigin islere burnunu sokmaaa- +1 yıl
anlıyorum. psikoloji okudun ve çalışıyorsun ve kendi problemin ile alakalı buradaki insanlara akıl danışıyorsun ve öfke kontrol problemin var. Gerçekten memleketimdeki eğitim sistemini ayakta alkışlıyorum. çünkü senin gibi insanlar miğdemi bulandırıyor. hatayı insan önce her zaman kendinde aramalı. en ufak eleştiriye bile açık değilsin insan aşağılıyorsun öfkelisin yalan söylüyorsun. ve en kötüsü bunları yapıp kendini haklı görüyorsun. gerçekten sinirleniyorum seninle konuşurken.
Soran+1 yılyoo yalan konuscak olsam kimligimi gizlemezdim. gercegi soyluyorum. sana giren cikan ne onu anlayamadim pekkk.
Soran+1 yılib. ne misin nesin bilmedigin seyler hakkinda ileri geri konusiyosun.
- +1 yıl
yani psikoloji mezunu bir insanın yazdıklarına bakar mısın babam 31 çekiyo yengemi düşünüp yengem arkadan veriyor muş yengem kamyoncuymuş falanmış filanmış kadını kabullenmemişsin nedense. enteresan seni ne alakadar eder isterse grup yapar kadın sana ne bundan amcanın karısı belki gerçekten öyle belki tövbe etti. kim söyledi bunu sana yengen mi? amcan mı? gıybet yapa yapa öğrendin dimi. dedikoducu ya yazık yazık.
Soran+1 yılhalam cadi yengem go. tunu siktirenher ikisi de buyucu. ve yengem babamin konsomatrisi. daha ne kadar acik ve gercek konusmaliyim. yengemin agzina etyim halam kaldi. ona da biseyler dusunuyorum
Soran+1 yılgiybet yaparim yapmam sana mi sorcam. namus bekcisi de degilsin🤣babam yengeme el cekiyo. bak osmânlica konustum. masturbasyonunu cekiyo. bu kadar normal bisey mi var. gosteren elleten utanmiyo ben gercegi souleyince mi utanayim. tip ta masturbasyon diye birsey var cahiilll.. yengem tevbe etmuse benzemiyo. kankasi dedi. ben konusmazken duydum giybet degildi. senin gibi bir cahille konusmak istemiyorum
Soran+1 yılgüzel kardeşim oldugunu tahmi etmissem
bak gercekleri konustugumu da burdan anlarsin😉terniyesizim ulan daha fazla konusmiyim kufredecem. go. t bekcisi. cahil gelmis benim meslegimfe beni tartiyor
sen git ilkonce gotu. nu sil ac karnini doyur sonra gel istediklerini sana soyliyim- +1 yıl
haha cahil kere cahil 31 deme o zaman adam büyütmüş bu günlere getirmiş seni. düzgünce söyle. elleyen elleten vs vs. kalkıp birisi de senin için dese üniye gitti evden para almıyodu doğru düzgün vurdurarak okudu diye hoşuna mı gidicek? cahil diyor ya büyü diyor sonra kalkıp bana cahil diyor. top diyor bana terbiyesiz diyor topal diyor bana terbiyesiz diyor. ne kadar da pisleştin 2 lafa. için bu senin. leş kokuyor için çürümüş.
Soran+1 yılsenin gibilerin yaninda t. erbiye gecmez. anladigin dilden konusuyorum. senin boyle konusmanla benden biseh eksilmez. cahilll. de get
Soran+1 yılkanitlanmiycak seyi soylemem. kanitlarim. ama kimse bama oyle diyemez demedi de. onu da kanitlarim. anasindan dogmadii oyle biri. herkes terbiyeme yemin eder. sem o. rospu cocugusun ki bir sekilde konusabiliyosun. seni savciliga veriyorum
Soran+1 yılhaberin olsun. savcilik seni hizaya ceker. sen kimle konustugunun farkinda degilsin
Soran+1 yılsende yengem gibi o. rospusun o. rospu cocugusun
Soran+1 yılsavciliga defdkni anlat kim oldugun ortaya cikacak adi. nin dolü
- +1 yıl
gerek yok ki ben sana vereyim bilgilerimi madem ki rahatsızsın yazdıklarımdan vereyim ama aynı şekilde bir hakaret davası alabilirsin bilgin olsun =) hani şu belli olmasın diye boşluk bırakarak yazdığın yazılar var ya onlardan bahsediyorum. Ayrıca en sevdiğim laf ya kimsin sen? kim olabilirsin ki?
Soran+1 yılbir sik. tir git at ağızlı mal.. bikmadin mi konusmaktan defol. yaran var yarani si. ksinler. valla savciliga vericem yeter artik.
Soran+1 yılsenin ag. zina yuzune si. carim it. in dolü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı.
+1 yılBedduası ona döner merak etme sen gadası
01 Yorumla
Soran+1 yıl58 yasinda kari bu yaştan sonra donse ne olur donmese ne olir. zaten geberip gidecekkk
+1 yılSen sakın takma kafaya aldırış etme doğru yolundan terbiyenden şaşma o halanın kendi terbiyesizligi ve karaktersizligi Allah iyi kullarıyla beraberdir duanı eksik etme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Soran+1 yılniye dalga geciyosun😔
- +1 yıl
o şirret karıyı başka türlü yok etmen mümkün değl!
Soran+1 yılAllahindan bulur mu dersin
- +1 yıl
sen de elini taşın altına koyacan ama!
Soran+1 yılo pisligin gunahina girmek istemem. Allah goruyo onun yaptiklarini. Allah yapsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeddua yarıcıdır kendiside yaşar ama çok istiyorsan sende ona beddua et ya da sey de iyi bir sey söylüyormuş gibi benim icin de düşünüyorsan allah sana bin katını versin halacımmm jxhdhdhd
00 Yorumla Takma kafana rabbim hayırlı insan çıkarsın kalp Temiz olsun değer veren seven baş tacı eden insan bul yuva kur git
08 Yorumla
Soran+1 yılbulamiyorum.28 yasina gelmisim acigim afedersin g. ot bas acmiyorum diye erkekler benden hep kacti ergenligimden beri. verici kizlara gittiler. beni begeneni begenmedim begendiklerimde pi. c cikti. yani hayirli kismet yok banaaa
Soran+1 yılgorsellik herkes gibi benim icinde onemlii.
Soran+1 yılen cirkin erkek bile guzel ariyor😄daha soylenek soz var mi kankaa
Soran+1 yılartik varyaa insan bikkinliktan sonra evlenmiycem diyor. cunku gercekten en cirkininden tut yakisiklisina em fakirinde tut zenginine en gencinden tut yaslisina hepsi para ve aciklik pesinds. artik midem kaldirmiyo
Sadece kendini kandırıyorsun kötü düşüncelere psikolojikmen kaptırmıssın sende kendine dua et bol bol sadaka ver belayı def eder
013 Yorumla
Soran+1 yılsadakanin ne oldugunu biliyorum. elbette kendim icin vericem. bu kadinla ilgili hicbisey yapmak istemiyorum. onun bana beddua etmeue hakki yok. ama bu kadinin iyilik yapsam bile boyle demeye hakki var mii
Soran+1 yılben kafayi halamla bozmamisim o benle bozmus ve ben bu durumdan rahatsiz oluyorum. yolda bir kuduz kopek sana saldirsa ve seni yaralasa sen kafani kuduz kopekle mi bozmuş oluyorsun? sana soruyorum
Soran+1 yılyav he misin ma. l misin ben onunla ugrasmiyorum
Soran+1 yılsen basta hata etmissin bana yazarak. edep. siz sensin. yazma. sik. tir git
Soran+1 yılben pi. ç degilim senin gibi. bellidir merak etme. senin anan bak. ire evlenmemis cok erkek gormus bekarliginda sen oyuzd3n boylesin. fahisenin cocugu oro. pu evladisinn oro. pu cocugunun cocugun oro. spu dolu. senin yasli ananin te ci. lligini halada sikiyolarkii sen boylesin. yedi ceddi si. kilmişin oglu. sen kimle konustigunu bilmiyosun senin ebeni bebeni si. ktiririm. hadi ordan git o. rospuu dolu o. rros. pusuu
+1 yıldöv işte dayak istiyo beni çağır ben döveyim
15 Yorumla
Soran+1 yılöldurmek istiyorum onu bacim
- +1 yıl
yok reis ilk adam etmeye çalış baktın olmuyo sık kafasına
Soran+1 yıl28 yasindayim adam edemefim. simdi mi adam etcem Allah cezasini versin. ne yapcam bilmiyorum
Soran+1 yılöldurmem ama Allah goruyo onun yaptiklarini neden bisey demiyo
- +1 yıl
öyle deme be allah sana illaki yardım edicek sabret sadece ilerde onun başına bişe gelicek ve sen mutlu olacaksın allah sabredenlerle birliktedir
Gizli Üye(36-45)+1 yılHalan kac yaşında gonder bana fabrika ayarlarini yapalım
02 Yorumla
Soran+1 yıl58 yasinda
Cevap sahibi+1 yıl😆😆yokk ben alımıyım vaz gectim
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşme gitme evine?
11 Yorumla
Soran+1 yılgitmiyorum zaten. ama derdi dili benim
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki maas aliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılne maaşı? maaş ne alaka?
- +1 yıl
15 bin diye duydum
Soran+1 yılne sacmaliyorsun
- +1 yıl
ne saçmalıyorsun :))))))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Halam surekli arkamdan beddua ediyor kiskancligindan dolayi. halamdan nasil kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat