Bana bir piskopat musallat oldu nasil kurtulurum ?

Güzel bir bayanim. Senelerdir ( 10 seneye yakin ) birtane erkek var pesimde ne dediysem ayrilmiyo pesimden tam piskopat beni takip edio numaralarima bir sekilde ugrasip ariyo günlerde agladim deliricem yakinda etrafimdaki erkekleri korkutuyor dövüyor bana kimse yaklasamiyor onun yüzünden dava actim artik ama onuda dinlemio bana yaklasamaz en az 20 m yaklasabilir ama onuda dinlemio deliricem yaaa öldürcem yakinda kendimi cok bunaliyorum beni kimse anlamiyor arkadaslarimi bile soguturyor tek ben kalayim diyo beni kaciracagini soyluyor cok korkuyorum anneme diyemedim bu son dedigi seyi onun istedigi seyleri bana zorla yaptirmaya calisiyor artik yanliz disari cikamiyorum yemin ederim napicam bu siteye niye üye oldum bunu niye burada soruyorum onuda bilmiyorum bir kac sitede üyelik actim artik derdimi beni görmeyen insanlarda ariyorum düsünün nekadar aptallastim ya kafam durdu of allahim baska ne yapabilirim sizce ? lütfen sacma cvb atmayin yeterince seyler duydum
Güncellemeler
+1 yıl
Birisi oyun yapio herkezi eksilemis ben yapmadim herkesi artilicam simdi kusura bakmayin arkadaslar yorumunuz icin tekrardan tsk ederm
Güncellemeler
+1 yıl
agliyorum su an ya alenen agliyorum yine hayatimdan nefret ediyorum nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmm nefretttttttt ediyorum lanet olsunnnnnnnn herseye lanettttt
Bana bir piskopat musallat oldu nasil kurtulurum ?