Kardeşimden de öte gördüğüm kuzenim beni kıskanıyor, sizin düşünceleriniz neler?

Başlıktanda anlaşılcağı gibi durum kıskançlık. Ama bu artık basitçe yaşanan bi kıskançlık değil bana zarar verecek boyutta. Yaşlarımız çok yakın ve doğduğumdan beri hep birlikteyiz her sırrını herşeyini bilirim aramız hep çok iyi oldu. Daha önce arkamdan ileri geri konuştuğu oldu büyük tartışma yaşadık affettim çok ağladı anlık birşeydi dedi. Kabul ettim. Arkamdan konuştuğu şeylerden biriside sevgilisi ortak tanıdığımız birisi. onları mutlu gördükçe çok kıskanıyormuşum arkadaşlarına böyle böyle anlatmış ve daha neler. onun dışında benim aldığım şeylerle ilgili bir dünya şey işte çok sinir oldum çok güzrl şöyle böyle ona sahip olmamalı gibi. bunlar geçmişte kalmıştı affetmiştim çünkü haftalarca ağladı ve gerçekten üzgün görünüyodu. Ama son bi yalan daha söyledi yakaladım bu kez yüzüne vurmak istemiyorum çünkü sürekli bir kılıf uydurmayı başarıyo. ve herşeyden önemlisi affedene kadar ağlayıp zırlamayı bırakmıyo. geçen hafta bi kokteyle gittik ailecek ve oraya uygun hazırlanmıştım sevgilisi ve kuzenimde orada olucaktı. karşılaştık kuzenim çok şık değildi özenmemişti. sevgilisiyle de karşılaştık. herneyse çok uzattım. daha sonra eve geldim. face twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine fotograflarımı yüklemiş benim pek iyi görünmediğim sanırım böylelikle sevgilisine birşeyler ispatlamaya çalışıyor ben daha güzelim aslında o şöyle böyle gibi. Ve kardeşim gibi gördüğüm birisiyle bu hale gelmek üzücü artık ona karşı nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ailem yani annem babam abim hepsi daha önceden yaşadığım şeylerden dolayı artık onunla bu kadar samimi olmamam gerektiğini hatta konuşmamam gerektiğini söylemişlerdi ben dinlemedim ama aptallık ettim sanırım sizin düşünceleriniz neler ?
Kardeşimden de öte gördüğüm kuzenim beni kıskanıyor, sizin düşünceleriniz neler?