Sizce Kuzenim beni kıskanıyor mu?

Bu sene Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım burslu şu an hazırlık öğrencisiyim. baba tarafından bir kuzenim beni eleştiriyor benden 10-11 yaş büyük ve yaşına rağmen hala babasının eline bakıyor ve bana diyor üniversite okuyup ne yapacaksın benim babamın imkanı olsa bende İstanbul'da okurdum vs kendisi de lise mezunu bir şahıs yazın mesela bir işe girdim benimle dalga geçtiler vs sürekli babamın parası hakkında yorum yapıyor, sürekli benim hayatımı eleştiriyor biz senin gibi şanslı değiliz gibi... kendisine çok değer veririm çok severim ama maalesef bu huyları can sıkıyor arkamızdan konuşmaları vs benim babamın bana sunduğu imkan sanki kendi bana imkan sunmuş ben yiyorum gibi eleştiriyor ve bana olumsuz cümleler kuruyor benim mesela mobil bir uygulama kurma düşüncem var online psikoloji danışmanlığı üzerine dalga geçiyor tutmaz, kolay değil, boş ver falan yani çok seviyorum kendisini ailecek değer veriyoruz ama bu davranışları berbat sizce ne yapmam lazım mesafemi koymalıyım 🥺
Evt, Bence Mesafe koy
Yanlış Anlaşılma var 💔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce Kuzenim beni kıskanıyor mu?