Kuzenim beni kıskanıyor mu?

Kuzenim önceden bana karşı böyle değildi. Bu hafta ilk defa çok yakın akrabalarla tatil amaçlı hemde kuzenimin sevgilisini görmek için gittik. Ben gitmek istemedim. Ama zorla gittim kuzenimin sevgilisinin yanına gitmeyi. 2 gün önce benim yanıma bile gelmiyor. Her şeye alınıyor. Bende herşeye alınırım ama bu kadar da değil. Bana karşı soğuk davranıyor. Ben ona bir şey demedim, birşeyde yapmadım. Bana kötü davranıyor. Laf sokuyor. Trip atıyor. Ben bir şey söyleyecekken beni dinlemiyor. Dinlemediği zaman kendimi gereksiz biri gibi hissediyorum. Kimse beni tınlamıyor gibi. O benim en sevdiğim kuzenimdi. İkimiz de 19 yaşındayız. Ben kıskandığını dün annemden öğrendim. Annem seni kıskanıyor dedikten sonra dün onu gördügümde soğumaya başladım. Kendi ablası ondan 3 yaş büyük, onu 3 hafta önce aileler birbirini gördüğünden o da o zamandan beri ablasına özeniyor ve ablasını da kıskanmaya başladı. Beni şu sıralar satıyor. Whatsapptan Mesaj attıgım zaman cevaplamıyor. Görüyorda mesajı. Kendisine söylediğim de bilmiyorum diyip geçiyor. Ama başka biri atsa anında cevaplıyor. Kıskanmasını da anlamıyorum. Sonuçta ben onun arkadaşı değilim en yakın kuzeniyim. Kıskanılacak hiç bir şeyim yok. Asıl benim onu kıskanma lazım ama ben çevremde kişileri kıskanmiyorum. Tam tersi o kişiyi överim. Benim övülcek hiçbir yanım yok. Kendimi işe yaramaz biri gibi hissedip sürekli Ağlıyorum. Bir de kuzenimin bu tavırları beni üzüyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Kuzenim beni kıskanıyor mu?