Sizce kuzenim beni kıskanıyor mu?

Normalde hemen anlarım ama buna yakıştıramıyorum asla böyle biri değildi. Ne olduysa boşandıktan sonra oldu. Daha saldırgan agresif ve kıskanç birine dönüştüğünü düşünüyorum normalde alakası yoktu. Mesela geçen sene iPhone 13 almıştım onda 8 plus vardı. Çok sevindim maşallah falan yaptı birkaç aya kendi de aldı hatta iPhone 14 pro. Sonra Dyson saç şekillendirici bende gördü ne kadar verdin bende alcam ama zamanı var dedi para açısından yani. Onu daha almadı ama oda yakındır. 3 ay önce burun ameliyatı oldum şimdi de yazmış ki sizin orada ne kadara yaptırdın doktor kim falan. Kendi için dediği aklıma gelmedi kim için dedim kendim için dedi şok oldum. Normalde hep kendine tapan biri birde yani dediğine göre kendinde oynama yapmazdı ama estetik olacak hemde 2. Kere 1. Seneler önce olmuş. Eskiden olsa gram kıskanmaz kimseyi derdim ama şimdi çok değişti. Mesela ben kilolu biriyim ama ondan daha güzel ve daha uzunum. Bana yıllarca hep zayıfla çok güzelsin manken gibi olursun falan derdi hala da diyor aylar önce mide ameliyatı oldum. Zayıflamamı çok istiyor ama bence zayıflasam aşırı kıskanır gibi geliyor. Birde benden daha çok ülke şehir görmüş biri ve daha sosyal neden kıskanır ki böyle biri diye de düşünüyorum sizce?

Sizce kuzenim beni kıskanıyor mu?