Kuzenimi kıskanıyorum?

Kuzenimi fazlasıyla kıskanıyorum ve bundan rahatsızlık duyuyorum. Sanki arkasından iş çeviriyormuşum gibi hissediyorum oysa sadece kıskanıyorum :( Fazlaca iyi bir hayat yaşıyor her istediği oluyor benim isteyip alamadığım herşeyi o alıyor artık onla alışverişe bile gitmek istemiyorum. Ben sosyete pazarından zar zor bir kaç parça bir şey alıyorum bir ay boyunca o en pahalı markalardan bir çok sey alabiliyor istedigi hersey var evde annesi babası çok seviyor onu yanındalar bense tek başıma yaşamaya çalışıyorum kimsem yok bir onun anne babasıyla görüşüyorum akraba olarak annemle aramızda 12 saat var babam zaten yok. Ve buna rağmen sürekli benim yanımda bile ailesine bağırıp çağırıyor o da yetmiyor arkadaşlarına herkese kapris yapiyor hicbirseyden memnun degil ve o da yetmiyor bazen sırf o kilolu diye bazı şeyleri alıp giyemiyor annesi bana veriyor ben giyince güzel oluyor bu sefer tripleniyor beni kıskanıp kötü davranıyor. Ne yapcam ben :( onu çok seviyorum birlikte büyüdük ama çocukluğumdan beri beni bu maddi fark rahatsız ediyor.
Kuzenimi kıskanıyorum?