Cinsiyetimi değiştirmek istiyorum, görüşleriniz nedir ?

merhaba arkadaşlar sırf bunu sormak için üye oldum ve insanların fikrine ihtiyacım var 19 yasında erkeğim kadınlara daha doğrusu kadınlığa karşı aşırı bir ilgim var arkadaşlar arasında keske kız olsaydım kızlar cok sanslı gibisinden sakayla karısık birkaç bişe söledim ama kimse böle kesin bir fikrim oldugunu bilmiyor ailem bile. ama benim durumum farklı erkeklere karsı birşey hissetmiyorum yani gey değilim cinsiyet değiştirsem bile gene bir kadınla birlikte olurum. yani trans lezbiyen gibi pek cok trans lezbiyen var yani türkiyede olsun dünyada olsun. en yakın zamanda bir psikologla görüşeceğim zaten. işin bir dini boyutu var onuda düşünüyorum ama erkek olmayı ben istemedim allahın bir lütfu sonucta ama kız olmayı kız olarak yaratılmayı cok istedim keske öyle bir şansım olsa bunun tek cözümüde östrojen hormonu kullanmak birkaç ameliyat geçirmek epilasyon ses yüz göğüs için falan. bilmiyorum belki görmüşsünüzdür haber sitelerinde östrojen hormonu kullanarak cogu kızdan bile daha güzel olan erkekler var bende öyle olabilirim lütfen herkez iyi kötü görüşünü yazsın ihtiyacım var arkadaslar küfür hakaret beddua edecek arkadaşlar yazmasın lütfen.
Cinsiyetimi değiştirmek istiyorum, görüşleriniz nedir ?